* konular güzel olsa da içinde çalan müzik yüzünden soğuduğum program. ya bir müzik bir diziye bu kadar mı yakışmaz?
* dizinin hakimi bizim bakkaldır.
* az önce rastladığım şey.amaçlarını anlayamamakla beraber flash tv deki dizilere benzettim.
* tesadüfen izlemiş olup, hakimin duruşmadaki tavırlarına, hal ve hareketlerine hayran kaldığım programdır. bence hukukçular bu programı izlerken yerlere yatıyordur.
* Amaçları türkiye'de artan boşanmaların bir nebze olsun önüne geçebilmek olan program.
* 45 yaş ustu hanımların nedendir bilinmez çok sevdigi programdır.
* hakim dışındaki oyuncular abartılı ve cidden kötü bir oyunculuk sergilese de hakimin gerçekten hakimlik yapmış biri olmasından dolayı doğal oynadığı ve sırıtmadığı programdır. hele adamın hayatından anektodları ibret diye bir anlatışı var bir ara benim bile gözlerim doluyordu şerefsizim.
ayrıca jeneriğinde son sahnede kenetlenen iki alyansın birinin gümüş olması ve hakimin de gümüş yüzük takması da ilginç bir mesaj verme yöntemi olmuş.
* oyuncuların özel olarak "yeteneksiz oyuncular üretim merkezi"nden seçildiği, korku-komedi tarzı bir yapım. zapping yaparken bile denk gelinse insanı hayattan bezdirir, "yaşamak istemiyorum" şeklinde bas bas bağırtır.
* Oyuncular sanki yoldan geçerken seçilmişler.Görevlinin insanları zabtetmek amaçlı bulunduğu girişimlerde de yüzünde beliren sırıtık ifade gözümden kaçmadı.30 saniye içersinde insanın ruh sağlığını bozuyo.zaplarken denk geldiğim hödö işte...
* başlangıç jeneriği mükemmel olan program.