Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| avedis - 2Serbest Kürsü ve Sözlük avedis - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * şarkı sözlerinin telif haklarını bir an önce almasını tavsiye ettiğim yazar. yoksa şair mi demeliyim? *
hazır konu şarkılardan açılmışken, "alphaville sorunumuza ne zaman çözüm bulacaksın?" diye sormadan edemediğim. *
* ermenice bir isimdir.müjde anlamındadır.
* mükemmel tespitiyle beni ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
12-01-2009, 09:52 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| avedis - 2 * şarkı sözlerinin telif haklarını bir an önce almasını tavsiye ettiğim yazar. yoksa şair mi demeliyim? *
hazır konu şarkılardan açılmışken, "alphaville sorunumuza ne zaman çözüm bulacaksın?" diye sormadan edemediğim. *
* ermenice bir isimdir.müjde anlamındadır.
* mükemmel tespitiyle beni benden alan yazar. "solcu
* " tespiti doğru olmasına rağmen pentagram eleştirilerini anlamaması ilginç olmuş. daha iyi bilgi edinmesi dileğiyle diyelim..
* bir an önce eve çıkıp gerçek özgürlüğün tadına varmasını dilediğim kadim dostum, tanıdığım en iyi taktisyen.
* çok değişik bir çocuk bu avedis. yaşına rağmen çoğu konuda hızlı ve ayrıntılı bir flashback'e sağlam bir imzasını çakabiliyor. ilk başlarda 90'lı yılların müzik ve futbol dünyasını anlatarak dikkat çekti sözlükte. ama yine de hakettiği ilgiyi görmüyor, ya da ne bileyim belki de düşünceleri, yazdıkları buraya birkaç numara büyük olabilir. ki bu daha büyük bir olasılık benim gözümde. ne de olsa zirvelerden, cıvıklıklardan pek bahsetmeyen biri. iş görmesi mümkün mü? herneyse...
benim için en önemlisii gerçekten dolu dolu yazıyor avedis. ama benim asıl dikkatimi çektiği an kendisinin baba ve fenerbahçe sevgisini birleştirerek anlattığı tanımladığı muazzam yazılardı. o zamandan beri her yazdığını hiç abartısız müthiş bir haz eşliğinde okurum. okumaktan keyif alan çoğu kişi, avedis'in eğlenceli yazılarına göz gezdirebilir.
sohbetinden de aynı tadı aldığımı söylemeliyim. futbol, siyaset ve müzik... hepsinde başarılı ve birikimli. bu bir gerçek!
böylesine futbol bilgisine sahip biriyle aynı takımı tutmaktan ve aynı galibiyet şampiyonluk mutluluklarına paylaşmaktan da ayrı bir kıvanç duyuyorum tabi...
* farklı takımları tutmamıza rağmen, olgunluğu, her alnda kültürel birikimi ve beyefendiliği ile takdirimi kazanmış yazar.
* takip edin dedik pişman olan olursa parası iade dedik, gelen olmadı..demek ki herkes sevgi duyuyor bu yazara...görünen köy kılavuz istemediğine göre
takip etmeğe devam abiler ablalar...
* müzik konusunda hassas bir kisi oldugunu düsündügüm yazar.
* sert kal, taviz verme koç!
* falında 2 vakte kadar kısmet* görünen tanımlama uzmanı. birde doğuştan sözlükçü sanki. deli mi ne?
ehe!
*
* moda zirvesinden erken ayrılışı ile üzmüş beri yandan ortak arkadaşlarımızın da çıkması ile mutlu etmiş yazar.
* sözlük işlerin profosyonel olan bir nevi sergey yeseninin uludagsözlük versiyonu olan kişi.
* avedis
özenti olmamasına rağmen öle gözükür kendileri. yakından tanırım zira kardeşim olur * güzel insandır hoş insandır birçok şeyde ilim irfan sahibidir. zekidir akıllıdır ama kaleci olarak o kadarda çevik olduğunu düşünmüyorum zira duyduğum üzere her maç 9 ila 15 arası gol yemektedir kendileri :P saçının sol tarafı uzundur enteldir çou zaman birde mötley crüe dinlemeyenleri kendilerinden saymıyomuş falan filan kıl tüy... tapılasıdır kendileri ama yinede!!! ii kardeş!!
* sanal platformda sağ gösterip, realde sol çakan alçak bünye. *
insanları "şak" diye tanıdığımıma dair inancımın, köküne kibrit suyu çalan kişilik.
1 litre absolut' a dokunmayıp bira içmeyi tercih ederek, beni dumur etmeyi bir kez daha başaran 1 numaralı bira sevici. *
* hugo chavez başlığına yazdığı bir entryden dolayı çaylak olmuş yazar. çaylak olma sebebi haklı olabilir ancak yaptırımlar herkese eşit uygulanmalıdır
* kendi kalesine bilerek gol atan forvet. *
haşa!! "çaylak" demeye dilimin varamadığı usta kalem.
* fenerbahçe'ye yüksek paraya kakalanıp orada tutunamayan futbolcuları tanıtan, yararlı yazar.
* aynı renklere gönül verdiğimiz yazar, ayrıca ben bunu başka sözlükten tanıyorum sanki... * *
* sandigim kadariyla beni cok fena taniyan, firsat buldukca da desifre eden,
gorus farkliligimiza ragmen cok fena sevdigim, sevimli cok bilir kardesim.
**
* bi dakka...*
* izmir' e gidip gitmediği merak konusu olan yazar. hiç olmadı yolda bişi gelicek başına. *
şaka bir yana sırf "keske" dememek için her şeyi göze alıp yaşanacak ne varsa yaşaması gerekenlerden...
* doğum günü kutlu olsun, mutlu olsun, nice yıllara olsun diyeceğim yazar. nice güzel geçecek yıllara.
* doğum gününü en içten dileklerimle kutladığım, sözlüğü sinema, müzik ve futbol konusunda aydınlatan değerli yazar. nice mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı yıllar dilediğimdir. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |