* Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe
Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim
Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe
Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün
Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine
Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil
Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil
Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil
Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil
Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil
Hiç kimse senin kadar umuduma yol değil
Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe
Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün
Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine
Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil
Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil
Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil
Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil
sözlerine ait "Anladım ki" isimli şarkıyı seslendiren insan.
* yarim aşkından vazgeçme gül güzeli kıyamam sana
* şarkılarındaki duruluğunun aksine bıcır bıcır ve güleryüzlü , samimi kişilik. *
* erdal eren icin sarkı söylemis duyarlı muhtesem sesli sanatcımız.
* vedat sakmanla düet yaptığı herneyse ile bizi darmadağın eden güzel sesli sanatçımızdır.
* çok geç keşfetmekle kahrolduğum mükemmel yorumcu.
* sesi ayrı ,karakteri ayrı övülesi insan.
* güneyde beni otostopa alan çok güzel insan.. nede güzel bir sohbetti ki yolun gerçekten hiç bitmesini istemediğimi çok iyi hatırlıyorum.. inerken onunla bu yaşında olsa bile bir ömür geçirebileceğimi söylemiştim.. teeehhhy tehhy..
* rüzgar şarkısını söylerken rüzgarı hissettirebilen insandır. Yalçın küçük'ün aha bu da yahudidir diye diline doladığı insandır. sanırım mutsuz evlilik deneyimi olan insandır.
* bebeğim şarkısında 'bebeğim' derken, insanın yüreğini sokup alan sanatçı. o eşsiz sesiyle gazetelerin üçüncü sayfasında ki cinayet haberlerini okusa bile dinlenir.
* ozcan deniz'le kanka olan kimse. geçen televizyonda diyordu, yedikleri içtikleri ayrı gitmiyormuş bayadır..
hayır bunun bir sürü gafı vardır zaten
* pkk nin asker kaçırması üzerine açıklaması
* , yok efendim kedi insandan daha değerlidir vesayre
* hayvan sevgisinin cılkını çıkarmış olan insandır.
* söylediği şarkılar gerizekalı , popülist ve arabesk cafelerde mundar edilen büyük sanatçıdır.
* hüznün sesine en çok yakıştığı isimlerden. benzerleri için
* ,
* ,
* ,
* .
* zuhal olcay ve candan ercetin'le birlikte ruh üçüzleri olduğunu düşündüğüm sanatçı.
bugüne değin yayınlamış olduğu albümler şöyle
livaneli sarkilari
cagri
ayak sesleri
eski fotograflar
illa
ayrıca
1951 yılında istanbul'da doğdu. Aslen hakkari'lidir ve çocukluk yılları orada geçti. tiyatro, mim, dans ve san eğitimi aldı.operada bir süre koroda çalıştı.
azerice şarkıları çok iyi yorumladığı bilinir.Bunun yanısıra yunanca, fransizca, rumca ve birçok lehçede şarkı söyleyebilen sanatçı olarak isim yapmıştır. Yurt çapında çok göz önünde olmayan sanatçı genelde çeşitli il ve ülkelerde konserler verdi.Bunun yanısıra pek çok Diplomatik konserler verdi. Başlıca diplomatik konserleri Portekiz Cumhurbaşkanı Mario Suarez, ABD Başkanı George Bush, Malezya Kralı ve Kraliyet Ailesine verdikleridir.Bunların yanı sıra sopot festivali, abdi ipekci baris ve dostluk dernegi konseri,turkmenbasi askabad konseri, curacao trubdour festivali gibi etkinliklerde yer aldı. sevval sam ve sehnaz sam adında iki kızı vardır.
* leman sam. sıradışılığın son safhası.
ve ayrıca
* küçükken adını leman san sandığım kişi taki 15-14 yaşına kadar öyleydi...
* budur arkadaşım http://www.youtube.com/wa...mode=related&search= +
* eleğimsağmalarda gül toplayan peridir kendileri.
* kadife seslilerin en güzel sesi, illanın keyfi ritmi, melodisi başkadır bir. anlatılamayacak,
dinllenilecek olan sestir.
* 2007 hacettepe bahar şenliklerini şenlendirmiş kişidir. bir konserden bekleyebileceğiniz herşeyi verir. sesi müziği tınısı içinize işler.* *