Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| gelismeler - 2Serbest Kürsü ve Sözlük gelismeler - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * her girişimde arkadaslar daha once bahsettigim yeni server a bu gece tasinacagiz gri ekrandan kurtulacagiz yani mesajını görüp kahkahalara boğulduğum ekran. kaldırım şunu yahu. gözümden yaş geldi vallahi. ayrıca yeniden
* "gariplikler görürseniz düzeltmek için ctrl+f5 yapınız."
yepyeni felsefik ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
12-01-2009, 10:01 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| gelismeler - 2 * her girişimde arkadaslar daha once bahsettigim yeni server a bu gece tasinacagiz gri ekrandan kurtulacagiz yani mesajını görüp kahkahalara boğulduğum ekran. kaldırım şunu yahu. gözümden yaş geldi vallahi. ayrıca yeniden
* "gariplikler görürseniz düzeltmek için ctrl+f5 yapınız."
yepyeni felsefik yaklaşımlar getiren bölüm, aparat, x. peki kız arkadaşım da normale dönecek mi?
* july4th' un bilgilendirici açıklamasının yer aldığı, yazarların dikkatle takip etmesi gereken bölüm.
* üye aliminin durdurulmasini ogrenerek sasirdigim ama diger yandan da sebeplerini dusunuerek hak verdigim dugme. bir de nik alti entrylerde format aranmiyormus. bu zaten her sozlukte olan bir olaydi. buraya yeni mi gelmis?
* haber, bilgi butonu.
* yanınca şoyle bir bakayım diyip yazanları okuyunca vayy be ne güzel entkinlik, ustune birde sozlukten yazarlara beles bilet bile veriyorlar. uuserlerı sevindiren gelişmeler.*
* ilk defa zirvenin yazıldığı , reklamının yapıldığı sözlükte yer alan bölüm. o kadar zirve yapıldı vay be demek ki legal zirve dedikleri böyleymiş. *
* entry altındaki yazar nickini tıklayınca artık yazar hakkında bilgi değil yazar kişinin başlıgı acılmakta. hayırlı olsun.
* önce
kirmizi baslikli kiz 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi için yer ayırtmaya gitmiştir, az önce haberini aldım.*
* bazı uktelerin silinmesi
* . buna silinme kime gore neye gore yapılmıstır bilinmez ama boyle bir şey gerekliydi. bununlar beraber istatistik bolumu olan en cok ukte veren yazar kısmında da değişiklikler olmuştur ilgililere.**
* gecenin 2:30 unda parıldayarak, "ne oluyor yahu? savaş mı çıktı? bu saatte ne gelişme olacak" diye şahsımı endişeye garketmiş butondur. neyse ki oy vermenin faidelerinden bahseden bir mesajmış.*
* bu buton en son aydınlandığında sözlükte son zamanda cılkı çıkan siyasi tartışmalar üzerine july4th'ün tatlı sert ikazıyla karşılatık ve okuduk. bir konu hakkında da hatırlatma yapma gereği duymuş "uludağ sözlük moderasyonu "tarafsızdır" hiçbir görüşün savunucusu değildir"
kafamın takıldığı nokta bu. moderatör sıfatına sahip biri siyasi başlıklar altına safını açık seçik belli eden entryler giriyorsa ve silinen "bazı" entrylerimizi kimin sildiğini göremiyorsak, moderasyonun tarafsız olduğunu düşünmemizi istemek fazla iyimserlik değil mi?? bence fazla iyimserlik. bir kişinin vebalini hepsine yüklemek de yanlış olacak ama kuru yaş meselesi işte.
* son günlerde, tedirgin edici boyutta fazlaca yanıp sönmeye başlayan sözlük butonlarından biri.
hayırdır inşallah diyoruz ve diğer haberimize geçiyoruz.
* " sevgili sözlük yazarları,
biliyorsunuz ki artık sözlüğün boku çıktı. yıllardır uludağ' da sözlükte yazan bir sürü arkadaşımız var. hepisinin alnından tek tek öpüyorum ancak bu iş böyle yürümez. sol frame çalkalanıyor. sözlükte aşağı yukarı savaşları hat safhada. artık olaylara bir dur demenin zamanı gelmiştir diye düşünüyorum. zall arkadaşımıza ve diğer ekibe bu zamana kadar verdikleri emekleden dolayı çok teşekkür ediyoruz. an itibari ile sözlükte okuma yazma ve bütün fasitileleri durdurdum. bir nevi hacked by jam olduk. akşama doğru yeni yönetimi siz seçeceksiniz. şu an ofiste olduğum için pek bişey yapamıyorum. akşam şeyapıcam siteyi. tek başıma iktidar oldum ben kendim. darbe falan değildir şaka hiç değildir.
uludağ sözlüğün adını da palandöken sözlük olarak değiştireceğim. bu da böyle biline. artık gerisini siz getirirsiniz. görüşürüz öptüm. "
* her girişte rengi değişen acaba ben mi seyrek girmeye başladım yoksa sözlük gelişme manyağı mı oldu sorusunu akla getiren fasilite.
* efenim her duyuru olduğunda, bunu sözlüğe belirtmemize gerek olmayan hede. duyuru yapılır pek saygıdeğer yazarlarımız hemen, moderatöre, "gelişmeler bölümünde... hede hede", gelişmeler başlığına, "an itibari ile... hede hede". efenim hepimizde yanıyor o meret, hepimiz okuyoruz. ne gerek var değil mi sözlüğü çöplüğe çevirmeye. ama yok, pek kıymetli yazarlarımız ille "lan osman gördün mü nasıl yandı gelişmeler bee" yapacaklar. yapmayalım saygıdeğer sözlük yazarları.
* reklam sloganı gibi bir yazıyla yanmış buton.
--spoiler--
aynı sebepten ötürü defalarca çaylak olanlar...
ve aynı sebepten ötürü defalarca çaylak oldukları halde eski alışkanlıklarına devam edenler....
silinecekler...
sadece bunu biliniz....
Özel Mesaj | 19 Mart 2007, Pazartesi 23:06
benden yazar olmaz
--spoiler--
* artık gelişmelerden duyuru yapan moderatöre mesaj yollama tuşunun bulunmadığı fasilite. neden gitmiş o düğmecik kine?
* an itibariyleankara hacettepe yetişkin hastanesi'ne acil ab rh kan gereklidir duyurusu yapılan bölüm..
* art arda gelen acil kan duyurularıyla içimizin burkulmasına sebep olan bölüm.
* her yandığında yine bir ölüm haberi mi alacağız acaba korkusuyla okunamayan, heyecanlanılan, buton aygıtı.
* sürekli yandığından artık bakmaz olduğum yerdir. kan ihtiyacı duyurularıyla dolup taşmıştır. a rh pozitif kana sahip olduğumdan ve bu kanın en çok bulunan kan olduğunu bildiğimden etrafımda da kimsenin kan grubunu bilmediğimden artık sözlükte ki gelişmeleri takip edemediğim bölümdür.* sözlükte aynı bölüme birde acil duyurular veya kan bankası gibi bölümlerle bu tip şeyler duyurulsa daha faydalı olur tahminimce. hem etrafında ki herkes duyarlı olan hemde az bulunan kana sahip olan kişiler orası yandığında hemen ilgilenir.*
* kan aranıyor duyurularından başka hiçbir şekilde faydalı olmayan
duyurular bölümüdür. arada sözlüğe kazandırılan ya da
kazandırılmış olunan yeni butonları tanıtmak gerekilmez midir?
kendi bünyem olarak dedim ki "bir sürü yazar bu ortam butonundan
bir haber gelişmeler bölümünde tanıtsak mı acaba?" sallanmadım
açıkcası. bir cevap bile gelmedi mod tayfasından. admini hiç
söylemiyorum o zaten ayrı*.
biz de böyle takılırken buralarda ufak tefek bir şeyleri
gelişmeler de tanıtsak mı acaba?
* bugün saat 12.41 itibariyle yazarların siyaset konusunda uyarıldığı fasilite. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |