Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

fasist - 3

Serbest Kürsü ve Sözlük fasist - 3 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * dünya savaşları esnasında ortaya çıkan, özellikle Adolf Hitler başkanlığındaki nasyonal-sosyalist düşüncenin baş gösterdiği aşırı milliyetçilik,antikonünist ve oldukça otoriter bir politik sistemdir. aynı düşünceyi paylaşmayan insanlara saygı yoktur. * her nedense yurdum insanının ülkemiz içinde hiç bulunmadıklarına inandığı faşizm militanıdır. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

fasist - 3

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 10:03 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart fasist - 3

* dünya savaşları esnasında ortaya çıkan, özellikle Adolf Hitler başkanlığındaki nasyonal-sosyalist düşüncenin baş gösterdiği aşırı milliyetçilik,antikonünist ve oldukça otoriter bir politik sistemdir. aynı düşünceyi paylaşmayan insanlara saygı yoktur.

* her nedense yurdum insanının ülkemiz içinde hiç bulunmadıklarına inandığı faşizm militanıdır.

* insanların üzerinde devlet erkine dayalı otorite kurmayı savunan ve bunun için mücadele eden kişi. yok benimki daha demokrat, yok benimki daha insancıl diye diğerlerinden ayrılmaya çalışsalar da herkes bir noktada faşisttir. insanlar, kendi sınıflarına ya da çıkarlarına göre faşizmin bir dalına sarılırlar. bu da medeniyetin doğası gereği olduğundan gayet normaldir.

* insanların kategorize edilmesi normal şartlar altında yanlış ve insana yakışmayan bir eylem olmakla birlikte, konu fasist bir insan olduğunda, bu durum olağan karşılanabilir zira, fasizm bir ideoloji olarak insan olmanın temel nitelikleri ile çelişen özellikler taşır.

öyle ki, fasist ideolojiyi salt kendi çıkarları için benimseyen insanlar kurmak istedikleri sömürü düzeninde, kendilerine karşı gelen insanları saf dışı bırakmak için kendi sempatizanlarını gözlerini dahi kırpmadan feda edebilirler.

bu temel savdan hareketle fasistler temelde üç kategoride incelenebilirler

birinci kategoriyi

aslında fasist olmayıp, gerçekten fasist olanların kulu,kölesi,emir eri,vurucu gücü vs. olan, düşünmek ve sorgulamak yerine, uygulayıcı kişiler oluşturur ki, makbul olanları iyi dolduruşa gelenleridir. vatan millet sakarya uclemesi akabinde kükremiş sel olur, kendilerini aşıp, bendlerini çiğner taşarlar. aslında, kendilerini bir bok sanan ve fasist damgasını en çok yiyen zavallilardır. biz bunlara kısaca it diyoruz.

ikinci kategoriyi

birinci kategoriden seçilmiş, biraz aklını kullanma, orgutleme, provokasyon ve eylem planları hazırlama yetisine sahip ve daha sonra bu konularda özel eğitimlere de tabi tutulan kişiler oluşturur. smith wesson sarjorü gibi kolay doldurulup boşaltılanları makbuldür. osuruktan teyyare payeler

* verilmek, ceplerine biraz para ve/veya yataklarına sarışın fahiseler konulmak suretiyle maşa olarak kullanılırlar. başarılarına ve performanslarına bağlı olarak, kremali pastadan olmasa dahi üzerindeki çilek, vişne veya muzlardan nasiplenebilmeleri mümkündür. insan olarak mutasyona uğramış türdür. her ne kadar onlar da gerçekte fasist olduklarının bilincine varamamış olsalar ve kendilerini kahraman gibi görseler bile, biz bunlara kısaca fasist diyoruz.

üçüncü ve son kategoriyi

geri planda tezgahını kurmuş, hitler ve mussolini gibi enel hak diyen psikopat istisnaları dışında fasizan bir eylemle ön plana çıkmayan, çarkları ulusal ve/veya uluslararasi sermayenin gücü ile dönen, medyada layiki vecile barışsever, yardımsever, insan ve doğasever görünen, gerçekte şahsi çıkarları için tümünü bir çırpıda yok edebilecek kadar gözlerini hırs,para ve kan bürümüş, insanın sırf onları yok edebilmek için faşist olasının geldiği agababalardan oluşan, kremali pasta paylasimcisi tur oluşturur. kâh silah, kâh uyuşturucu, kâh insan tüccarıdırlar. öylesine güçlüdürler ki, çıkarları için sistem kurar sistem yıkarlar, devlet kurar devlet yıkarlar, yeni ırklar yaratmaya var olan ırkları yok etmeye uğraşırlar. fasizmin metastaz evresinde olduklarından kemoterapi de sonuç vermez. biz bunlara kısaca azili fasist diyoruz.

* ibne puşt gibi bir şey.

kaynak kemal sunal

* faşistlik veya faşizm bir ideoloji değildir. bir ideolojideki abartılı saldırgan tavırların öne çıktığı durumun genel adıdır. lanetlenmiştir. ve bilinenden çok başka varlıklar bu lakabın kendileridirler. örnek olarak aşağıdaki 5 6 birim verilebilir.

fasizm = şeriatın ve şeriatçının tutum ve davranışlarının bütünüdür.

fasizm = komünizmin doğuşundaki belirtilerdir.

fasizm = adi terörist pkk nın ta kendisidir.

fasizm = avrupa birliği

* . söze gerek var mı?

fasizm = emperyalizmin doğal sonucudur.

fasizm = sapkınlık besleyen insanın dışa vurumudur.

evet kısacası biz atatürkçülere, faşist diyen kişilerin kendileri aslında birer faşist oluşumdur. tıpkı beyinsiz pkk sempatizanları gibi, tıpkı bu toprakları satmak isteyen amerikancılar gibi, tıpkı dini oyunlarına alet eden insan olmayan varlıklar gibi...

not: sıkı bir atatürkçü olan ben, faşist kelimesini yukarıda eşitlik kurup saydığım kişilere karşı kullanmaktan büyük haz alıyorum.

not2: atatürk milliyetçiliği ve türk milliyetçiliği faşizm değildir!! illa diretirseniz yukarıda dediğim gibi sizler de faşist sınıfına girersiniz.

* tanımını bilmeyen bir çok çakma özgürlükçü tarafından balkonuna bayran asanların, ne mutlu Türk'üm diyenlerin, milliyetçiyim diyenlerin maruz kaldığı ihtamdır.

eğer ki emperyalizme karşı olmak, yabancıların toprak almasına karşı olmak, ulusalcı veya milliyetçi olmak, balkonuna bayrak asmak ve ne mutlu türk'üm sözünü büyük gururla söylemek faşistlikse öyleyse ne mutlu faşistim diyene!

* fm 2008de liverpool'la oynarken yossi benayoun'u sırf israilli olduğu için sürekli kadro dışı bırakan insan evladı. *

* diğer bütün -ist lerden farklı olmayan insan türüdür. bu ırk ayırır, diğerleri de başka şeyler. bir şeyi körü körüne savunur diğerleri gibi. ilk bakışta harfler ve manalar farklı gibi gözükse de aynı bokun lacivertidir. hayatındaki diğer olasılıklardan vazgeçmiş tek bir şeye yönlenmiş olandır.

* faşist senin benim gibi insancıl düşünmüyor ki güzel kardeşim ona insan gibi davranasın. faşiste insan gibi davranmayacaksın, hak ettiği gibi davranacaksın. yoksa o iktidara geldi mi ilk yapacağı şey senin kelleni almaktır, bunu bilesin. tarih devrimlerle doludur, sen onu devirmezsen o gelir seni devirir. nietzsche' nin bi lafı var

- canavarlarla mücadele eden kişinin kendisi bir canavara dönüşmemelidir.

ben biraz bu konsepte öfke sosu da ekliyorum. sedat peker' e gitsen insan gibi birşey anlatmayı denesen nolur? ağzını yüzünü kırar senin. ondan o senin ağzını yüzünü kırmadan, sen onunkini kıracaksın. faşist kurtçuklara acırsan, nihal atsız amcan mezardan tokmaklar seni.

* sözlükte de bol bulunan bir tatlı su kefali türü.

* kayıtsız şartsız kendi haklılığına inanan, farklı düşüncelere, değişik bir algılayış ve yaşam tarzına sahip olanlara

* tahammül gösteremeyen kişidir. faşizm bir tavırdır, tutumdur, politika ile ilişkili olmayabilir.

ben kime faşist derim, başımdan geçen bir olayı anlatarak örneklemek isterim.

üniversitede okuduğum dönemde okuldan bir arkadaşımla birlikte istanbul'a gitmiştim. arkadaşımın ablası ve yeğenleri de istanbul'da yaşıyordu, bir akşam onları ziyaret edecekti, sen de gel diye tutturdu. ben genellikle tanımadığım kişilerin evine misafirliğe gitmeyi sevmem, biraz utangaç bir insanımdır, neyse, tanışırsınız filan dedi, kabul ettim, çıkıp gittik. arkadaşımın yeğenleriyle tanıştım, bir tanesi de bizim gibi ankara'da okuyordu, yalnız aynı okulda değildik, o sağ görüşün öğrenciler arasında çok baskın olduğu bilinen bir üniversitedendi. çocukla sohbet ettik, ve konu gelip siyasete dayandı. kendisi aşırı sağ görüşlü idi. ben gerildim, çünkü asla yeni girdiğim bir ortamda, din, siyaset, cinsellik gibi spekülatif konulardan bahsetmem, hele karşımdaki insanların benimle aynı fikirde olmadığını sezersem. konuyu değiştirmeye çalıştım. oysa arkadaşım atıldı, "x, biliyor musun, ashtarte sol görüşlüdür, komünizme yakındır." dedi, ortamı gaza getirmeye çalıştı. yeğenin bunu duyar duymaz yüzü gözü değişti, söyle, anlat, ne düşünüyorsun gibisinden beni sıkıştırmaya başladı. ben polemiğe girmek istemedikçe, şahsıma yönelik, bana cevap hakkı doğuran manipülatif sorular sordu. kibarlığımı bozmadan özet şekilde ve alttan alarak ithamlara karşılık vermeye çalıştıkça, çocuk üzerime çullandı, saygıyı unuttu, ben de sinirlendim, ortam çok gerildi. kendisi alenen kendi fikirlerini bana empoze etmeye çalıştı, ben farklı düşündüğüm için sinirlendi. tartışma hararetlendi ve kavgaya dönüşmeye başladı, sinirlerime hakim olmaya çalışarak, "ne sen benim fikrimi değiştirebilirsin, ne ben seninkini, tartışmak çok anlamsız, bırakalım" dedim, kestirip attım.

şimdi düşünün, hiç tanımadığınız, daha önce görmediğiniz biri sizin evinize misafir olarak gelecek, kendi ayağıyla. ve siz, bir erkek olarak, o misafir bayanı manipüle edip tartışmaya çekecek, eleştirecek, nefret kusacak, saygıyı ve nezaketi unutup, öküzlüğün daniskasını sergileyeceksiniz. neden, çünkü siz sağ görüşlüsünüz, o bayan sol görüşlü, dolayısıyla "yanlış" ve de nefret edilmeyi hak ediyor. işte örnekteki o çocuk faşisttir, faşizm de budur, gözü hiçbir şeyi görmemektir. lanet olsun böylelerine.

* kendi sahip olduğu ırkın diğer tüm ırklardan üstün olduğuna inanan kişidir. 21.yüzyılda bile etkisini fazlasıyla göstermektedir.

* Nasıl solun ulaştığı en uç nokta anarşizm ise sağında ulaştığı en uç nokta faşizmdir.

* asla ve asla anarsist insanlarla kiyaslanmayacak kisilerdir. gercek bir anarsist olmak için bakunin'i kropotkin'i yiyip bitirmek, bu insanlarin ortaya koydugu dusunceleri kendi fikirlerinle yogurmak gerekir. ancak bir insanin fasist olmasi için hiçbir bilgi birikimine ya da muazzam fikirlere ihtiyaci olmaz. gene de gunumuzdeki apolitik insanlar, belki de tarafsiz olmak adina sagi ve solu esitleme cabasina girerler.

* mussolininin kurduğu ideolojiye bağlı insanlar. fasci kelimesinden geliyo, romada otoritenin, devletin sembolü olan bi çeşit baltadır fasci, mussolini de bu sembolü kullanmıştır ideolojisi için.

duşüncesini zorbalıkla, kaba kuvvetle kabul ettirmeye çalışanlara denir.

sol, sağ farketmez.

sonucta fikir veya olgu, kaba kuvvet kullanarak, yıkarak, öldürerek kabul ettiriliyorsa icinde faşizm içerir.

* ben böylelerini bir yerlerden hatirliyorum ama, allah allah nerden acaba.

haydi arkadaslar. giyin beyaz gömlekleri, siyah ceketleri...

* düsturu ''kendi gibi olmayanı yok etmek'' veya ''kendi gibi olmazsa yok edeceği konusunda tehdit etmek'' olan kişilik. ayrıca kendilerinin diğerlerinden daha zeki, daha şerefli, daha mükemmel, daha kahraman, daha başarılı olduklarına inanırlar. diğerlerinin özelliklerini, değerlerini ise küçümsemeye çalışırlar.

* solcular tarafından küfür olarak kullanılan kelime.

* solculara göre solcu olmayan herkes. *

* anlamının ne olduğu, önüne geldiği isimleri ne şekilde nitelediği bilinmeyendir. it mi köpek mi gaddar mı yoksa sadece bir ideolojinin yanlısı olan kimse mi? * faşizmi savunduğum falan yok ta nedir bu her bokun önüne faşist yapıştırma çılgınlığı.

* solculara göre "solcu olmayan herkes" yorumlarının bile yapılmasına sebebiyen veren varlıktır.

hastaneye gaz bombası atılır, insanlar bir bina'da sıkıştırılıp joplanır, üzerlerine plastik mermi yağdırılır, joplanır, işkence edilir bunu yapanlar ve yaptıranlar* faşist asla olmazlar.. yurtseverlerdir!

dayak yiyenler, canlarını kurtarmak isteyenler ise solcudur ve bunu yapanlara faşist dedikleri zaman kekolarin aklınca dalga konusu olur.

eheh ehehehe..

* boyuna kadar çekilmiş pantolonla 38

* derece sıcaklıkta paltoyla gezebilitesi olan ve her lafa başkgan diye başlayan,kafa tokuşturma seanslarından ötürü * beyin hücrelerinin büyük bir bölümünü kaybetmiş çeşitleri tobb etu'de bulunan küçük polat alemdar'cıklar.

* kendi ırkının üstünlüğünü savunan, faşizm ilkeleri içinde disiplinin diğer insanlara zorla uygulatmaya çalışan, yönetimede bu konularda baskı uygulamaya çalışan zihniyeti benimsemiş kişidir. fakat ırkçı ile oldukça karıştırılabilen kimsedir. her faşist ırkçı değildir. fakat her ırkçı faşisttir.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks