Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

ahmet necdet sezer - 42

Serbest Kürsü ve Sözlük ahmet necdet sezer - 42 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 7 yillik gorev suresince hesapli davranislariyla 46 trilyon lirayi hazineye geri veren cumhurbaskanidir. halkin parasini korumus gereksiz harcamalar yapmamistir. abdullah gul beyimiz ilk yilinda sadece kosku daha gosterisli kilmak icin 30 trilyon harcamistir. * kendisine tahammül edilemeyen yedi yıldan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

ahmet necdet sezer - 42

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 10:12 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart ahmet necdet sezer - 42

* 7 yillik gorev suresince hesapli davranislariyla 46 trilyon lirayi hazineye geri veren cumhurbaskanidir. halkin parasini korumus gereksiz harcamalar yapmamistir.







abdullah gul beyimiz ilk yilinda sadece kosku daha gosterisli kilmak icin 30 trilyon harcamistir.



* kendisine tahammül edilemeyen yedi yıldan sonra ikiye karsi dokuz olarak tekrar piyasa çıkmış eski çankaya chp ilçe başkanı yakıştırmaları yapılan kişidir.



* bu ülkenin başına ne çoraplar ördüğü bugün daha iyi anlaşılan insan. mahkemeye atadığı üyeler de kendisi gibi.









* akp'ye ''kadrolaşıyorlar'' derken kendisinin çankaya'da kadrolaşmanın allahını yaptığı bugün daha açık görülen tc'nin onuncu cumhurbaşkanı.



* kendisine karşı camur at izi kalsin kampanyası başlatılan saygıdeğer büyüğümüz, şerefine leke sürülmeye çalışılan beyefendi.







hirs insana neler yaptırıyor böyle? her şey bitti, şimdi de adamın kadrolaşmasına geldi sıra. bırakın allah aşkına ya..



* Değeri yıllar sonra anlaşılacak mükemmel cumhurbaşkanı. Kitapçıda görürüm zaman zaman hem de korumasız. Helal olsun derim.



* gidisiyle kirmizi isiklar oksuz kalmistir.



* anayasa mahkemesi üyelerini atama kriterleri hakkında ufak bir ipucu



http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=72322



bazıları için bu adam neden bu kadar kutsal zaman geçtikçe daha iyi anlaşılacaktır.



* cumhurbaşkanlığı sırasında köşkdeki gereksiz harcamaları kısarak 7 yılda yaşlaşık beş trilyon



* tasarruf eden harika insan.



her babayiğidin harcı değildir. zira 2008 bütçesinde Cumhurbaşkanlığı ödeneği yüzde 63 artırılarak, tutar 55 milyon 561 bin YTL&amp



* sezer'inde farkını ortaya koyuyor.







--spoiler--



haber için: http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=5790



http://atamhepizindeyiz.a...objectID=5000000004845858



--spoiler--



* sürekli cumhurbaşkanlığı köşkündeki pasif görevde kalarak yaptığı para tasarrufları ile övülen fakat ataturkcu dusunce dernegine yaptığı finansal aktarımı gözden kaçırılmaya kaçırılan kişidir.







cumhurbaşkanının performansını beklemede kalarak para harcamaması ile ölçülecek ise ö köşke neden çıktığını sormak gerekir. alelade bir apartman dairesinde kanalturk seyrederek, cumhuriyet gazetesi okuyarak pek tabi üste para bile biriktirebilirdi.







ama bazılarımıza göre nedir başarının kriteri



1. devlet adamı kırmızı ışıkta durmalıdır.



2. para harcamamalıdır.



3. süpermarkette kuyruğa girmelidir.







işte ben başarılı bir devlet adamı profili diye buna derim.







bu perspektifi en iyi kim anlatır biliyor musunuz







"Onlara kulak kabartıyorum, özellikle de CHP medyasında onlarla aynı kafada giden bazı dinozor fosillerine:



Devlet yöneticilerinin dış gezilere çıkmalarından hoşlanmıyorlar! Çünkü masraf olacak, döviz gidecek, saçı bitmedik yetim falan filan...



Dışişleri bakanının biryerlere gitmesine çok kızıyorlar örneğin.



Amerika'da hükümet nasıl olsa altı ay sonra değişecekmiş



* , kalkıp da oralara gitmeye ne gerek varmış?



Bakan dediğin Atatürk'le birlikte trene biner, ertesi sabah Haydarpaşa'da iner!.. Zevat-ı mutade... Olağan kişiler... Otelde kalmaz, devlet konukevinde kalır... Oysa DP ilerigelenleri yeni açılmış olan Hilton'da kalırlardı, Menderes de Park Otel'de... Vay müsrifler vay!..



Şimdi de cumhurbaşkanının Japonya gezisine taktılar.



Çünkü elinde filesiyle Gima'da kuyruğa giren eski cumhurbaşkanı tam onların adamıydı.



Siz de meseleyi laiklik kavgası sanıyorsunuz, beyin türü fırtınasıdır."







engin ardic'ın da dediği gibi



maliyet kavramını sevmiyor olabilirsiniz.



ancak maliyetsiz kar edemezsiniz bu temel kuraldır.







ekleme



bi de eklemek gerekirse çocuğunun düğünü başarısı var tabi ki.



ne kadar takdir etsek azdır ancak kamuoyunun naçizane bir üyesi olarak bana ne ulan çocuğunun mutevazi düğününden.



bunun için cumhurbaşkanı olmaya ne gerek var diye soru işaretleri ile boğuşmama neden olmuş başarılı bir bürokrattır. yine de bu düğün olayının da faaliyet raporuna eklenmesinde fayda mülahaza addediyorum.



* Kendisinden sonra seçilen Cumhurbaşkanı abdullah gul'ün inanılmaz derecede başarılı olmasını sağlayan emekli cumhurbaşkanımız.









* Türkiye Cumhuriyeti nin Mustafa Kemal Atatürk ten sonra gördügü en dürüst, çalışkan, laik, hukuka bağlı devlet adamı.Kendisiyle tanışılası, fikirleri alınasıdır.



* Kendini halkına anlatmakta zorluk çekmiş, anlaşılmaması büyük kayıp olan dürüst cumhurbaşkanımız.



* Türkiye Cumhuriyeti'nin Anayasa Mahkemesi eski başkanı ve 10. cumhurbaşkanı...







-iyidir...



-neye göre...



-abdullah'a göre...







kıyaslamak bir insanı açıklamak için yeterli kıstas mıdır ? bir insanı zaten ne olduğu belli olan bir insan olmadan değerlendiremez miyiz ? asker kökenli cumhurbaşkanları , ve merkez sağ partilerin atadığı cumhurbaşkanlar ... bunlar olmasa diğerlerini neye göre değerlendireceğiz ?









ülkemizde laiklik kisvesini dinden daha yüce bir konuma getiren kurumlar anayasa mahkemesi ve add'lerdir . bu sisemin insanlara aktarımının başladığı yer ise okuldur . laikliği din kabul etmiş , dini insanların içinde yaşayan birşey olarak sanan insanlar için oluşturulan bu programın yürütücülerinden biridir ahmet necdet sezer . niye seveyim ki ?







ama şöyle birşey de yok değil hani . bildiğimiz gibi soğuk savaş döneminde ülkemiz belki isteyerek , belki istemeyerek abd'nin yanında olmuş , rusya'yı karşısına almıştır . fakat 68 kuşağıyla şahlanan ve sesini duyurmaya başlayan sosyalist akımı engellemek için kurulmuş



* gibi oluşumlar bu ülkenin hala içinde olduğu bunalımlı günleri getiricek derecede önemli gelişmelerdir . dinsiz komünistleri ülkücülerle durdurmaya çalışan kısım başarısız olmuştur . en azından fikir bazında ülkücülük komünizmi bastıramamış , daha da ikilik çıkarmıştır . bunun üzerine kurdurulan fethullah gülen cemaati , komünizm tehlikesi bitmesine rağmen değişik güçlerin boyunduruğu altına girmiş , ülkemiz için , sistem için bir tehdit oluşturur hale gelmiştir . sistemi kurtarmaya çalışsan oluşum sistemin yegane düşmanı olmuştur .







bu da ülkemizdeki fikirlerin , ideolojilerin içlerinin ne kadar boş olduğunu kanıtlamaktadır . ülkemizde yeni insan grupları oluşturmak gerçekten çok kolaydır . sessiz sessiz büyür bu gruplar ve bir bakmışsın milyonlara hitap ediyor artık .



* fikirler içi boşaldıkça anlamsızlaşır . kendilerinin korunması için insanlara zorla dikte ettirilmesi lazımdır çünkü . insan düşünmeye başladığı anda bu fikrin mantıksızlığını kavrayacaktır çünkü . kemalizm ve laikliğin günümüzde düştüğü pozisyon budur . bunun da en büyük sağlayıcılarından biri anayasa mahkemesidir .







tepkilere alisigim orumceklerimle barisigim



* cumhurdan arındırılmış eski cumhurbaşkanı. kendisinden sonra 'halkı cumhurbaşkanı seçsin' gibi söylemler gelişmişti. inanmayanlar kaç sivil toplum kuruluşunu ziyaret ettiğine, kaç defa sanatçılarla, halkın her hangi bir kesimiyle kaç kez görüştüğüne bakarlarsa inanmalarına yetecektir. toplumun %80'i kendisinin gidişine sevinmiştir. ancak saygısızlık etmek doğru değildir, kendisi bir devlet büyüğü ve eski cumhurbaşkanımızdır.



* doğu toplumlarında



* siyasetçi beğeni kriteri ''yedi ama yedirdi, yedi ama yaptı''dır. gidin bir berbere gel beraber bir kahveye gidelim eski şerif turgut'u soralım deyin, berber de kahve ahalisi de ''tamam yedi ama yaptı'' der. ya da kurnaz bir belediye başkanı için ''tamam yedi ama yol yaptı''ya döner laf. düşünmez ki asli görevidir, marifet değildir yol yapmak, musluklara su getirmek. hele bir de vakitleri geçtim, cuma namazına gidiyorsa kıçından donunu alsa sesi çıkmaz milletin.



köşeyi dönene gizli hayranlığın, ''helal olsun adama''cılığın pompalandığı, belki ben de dönerim köşeyi aman bu sistem iyi denilen, piyango biletiyle, lotoyla, totoyla umut pazarlanan yerde kimse umursamaz oğlunun düğününde yakılan elektriği bile kendi cebinden ödemesini



* , kırmızı ışıkta durmasını.. aksine bunlar sömürme beceriksizliğini telafi etme amaçlı bahaneler, şovlar olarak görülür, daha fazla antipati yaratır.



ahmet necdet sezer çankaya'dan inmeyen, zoraki tebessüm eden bir cumhurbaşkanıydı. oysa bizim millete ve tabi doğu toplumlarına yarayan süleyman demirel ve tayyip erdoğan benzeri populist ama iş bitiren



* poli-tika



* 'cılardır. ayrıca başkan değildir, onay veya en fazla geciktirmeye yetkisi vardır. dış borç almaz, yol yapma yetkisi yoktur, su getirme sorumluluğu yoktur. tek suçu vardır ahmet necdet sezer, deveye diken olmamıştır.







insana yarayan ssi pardon selefi: http://img377.imageshack.us/img377/4738/selefts5.jpg







edit sharabi: halife osman değil halife ömer.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ahmet necdet sezer - 42

Serbest Kürsü ve Sözlük ahmet necdet sezer - 42 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 7 yillik gorev suresince hesapli davranislariyla 46 trilyon lirayi hazineye geri veren cumhurbaskanidir. halkin parasini korumus gereksiz harcamalar yapmamistir. abdullah gul beyimiz ilk yilinda sadece kosku daha gosterisli kilmak icin 30 trilyon harcamistir. * kendisine tahammül edilemeyen yedi yıldan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.