Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

taraf - 5

Serbest Kürsü ve Sözlük taraf - 5 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * daha önce ''bir çift kadın memesine vatanı satarım'' diyen bir adam tarafından kurulmuştur. gerisini siz düşünün. * türkiye için fazla cesur bir gazete. zira doğruları söylemek cesaret ister. bu açıdan takdire şayan. ayrıca doğan medyası gibi menfaat için yanar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

taraf - 5

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-01-2009, 10:13 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart taraf - 5

* daha önce ''bir çift kadın memesine vatanı satarım'' diyen bir adam tarafından kurulmuştur. gerisini siz düşünün.



* türkiye için fazla cesur bir gazete. zira doğruları söylemek cesaret ister. bu açıdan takdire şayan.



ayrıca doğan medyası gibi menfaat için yanar döner bir mizacı da yok. doğru olduğuna inandıkları şeyi, korkmadan, çekinmeden söylüyorlar.



ama gel gör ki, sonlarının nokta dergisi gibi olmasından endişe ediyorum. zira demokrasi bu ülkeye biraz bol geliyor.



* perinçek'in nasıl ulusalcılar vasıtasıyla her naneden birçok şeyden haberi oluyorsa. zaman gazetesinin nasıl emniyetteki şakirtler vasıtasıyla yine çok bi çok şeyden önceden haberi oluyorsa. taraf da avrupa birliğinin yerel yayın organıdır. onların da bi ton puştluktan haberi oluyor ve bunu kendi meşreplerince yayınlıyorlar. mesela askerin hoşuna gitmeyecek şeyler özellikle. herkes bir düdük öttürüyor hadi hayırlısı.







* genel kurmay a kafa tutacak mansetler atabiliyolarama hala adam gibi bir internet sitesine sahip değiller.



* gündeme gelmek için olur olmadık şeyler ortaya atan gazete.



* bir yerlerden orduyu küçük düşürmek için haberler servis edilen gazete.



* yayınlamış olduğu , "Bilgi Destek Planı" adlı sözde yönlendirme planı genelkurmay tarafından kesin bir dille yalanlanmış olan bununla beraber, dağlıca baskını hakkındaki "gizli" ibareli istihbarat belgesinin gerçek belge olduğu yine genel kurmay tarafından kabul edilen yine bunlarla beraber, genelkurmay tarafından yasadışı eylemlerinden dolayı mahkemeye verilmiş yayın organı.



* 29 haziran 2008 tarihli nüshasında, odtü rektörü ural akbulut'un "doğudaki altı üniversitede irticacı rektör adayları var!" şeklindeki sözlerini "ispiyoncu rektör", odtü mezunlarının geleneksel anıtkabir ziyaretini de "atam sen kalk da odtü yatsın" başlıklarıyla vererek ne olduğunu ve ne olmadığını, kimlerin kucağında oturduğunu çok iyi ortaya koymuş, midemi bulandıran yayın organı.



* hiç tartışmasız türkiye'nin en cesur gazetesi.



siz de biz de genelkurmay da herkes de biliyor ki taraf'ın kamuoyuyla paylaştığı o belgelerin hepsi de gerçek belgelerdi. bunu en iyi bilen de genelkurmay başkanımız maalesef...



* bugün yine yeniden genelkurmay'ın canını fena halde sıktığını düşündüğüm manşetiyle piyasaya çıkan, türkiye'nin tatışmasız en cesur ve en iyi gazetesi. ordunun şimdiye kadar herkesin aklına gelen fakat söylemeye cesaret etmediği nasırına fena halde basıyorlar, allah sonlarını hayır ede.







--spoiler--



genelkurmay'a...







bir kere şu "menfur saldırı" türünden açıklamaları bırakın, ortada saldırı yok ki menfuru olsun.







Sadece eleştiriliyorsunuz. Bu ülkede eleştirilmeye alışık olmadığınızdan eleştiriyi "saldırı sanıyorsunuz. Her kurum halkına hesap vermek zorundadır. Hiçbir kurumun "Ben halka hesap vermem" deme lüksü yoktur. Sizin de yok. Hata yaptığınızda eleştirilecek ve halkınıza hesap vereceksiniz.



Dağlıca'da neden o kadar çok askeri hata yapıldığını, neden o kadar çok çocuğun öldüğünü halkınıza anlatmak zorundasınız.







Lahika konusuna gelince... Önce "Komuta Katı tarafından onaylanmış böyle bir resmi evrak veya plan kayıtlarda yoktur" dediniz, şimdi de "Plan yoktur" diyorsunuz. Bizce, yine yanılıyorsunuz.







O belge var. Genelkurmay çıkışlı CD'ler bu gazetenin arşivinde duruyor. istediğiniz zaman, istediğiniz mahkemede hesaplaşmaya hazırız.



Biz belgesi olmayan haber yayınlamayız.



Bizim mesleki geçmişimizde yalanın izi yok.



Siz de kendi mesleğinize yalanın lekesini düşürmeyin..."



--spoiler--



* türkiye'yi "kurtarılması gereken islam ülkesi" olarak görenlerin karşılarındaki en büyük düşman tsk'ya çok sert eleştiriler yaptığı için yobaz kesimin hayran olduğu gazete. ha gazetenin amacı belki bu yobazların odak noktası olmak değildi ama geldikleri yer orası oldu.



* ülkenin tek sorunu genelkurmaymış izlenimi veren , adı gibi taraf olan gazetedir.



* her kurumun eleştirilmesi ve ellenmesi* gerektiğini ısrarla belirten gazetedir. haklıdır da, çünkü her kurum hesap vermelidir. cesur işlere giriş yapıyorlar, bakalım bu işin sonu ne olacak!



* fatih altaylı'nın ayar niteliğinde güzel bir sorusu sorduğu gazete, onurlu bir işletme için çok kolay bir sorudur bu.







ama ya o dediğimizden sizde yoksa, ya hakkaten bi boklar karıştırıyorsanız, işte o zaman dünyanın en zor sorusu olur, altında kalırsınız...









* zamanında alkim kitapevi nde bedava dağıtılırdı bu gazete. zaten bu tip gazeteler , örneğin bugun , kaynağı tartışılabilecek gelirleriyle bu yönteme sıkça başvuruyorlar. ki satış fiyatı o zaman 1 ytl idi. spor sayfaları oldukça geniş ve geniş bir yelpazeye sahip olması nedeniyle doyurucuydu. sonra gazetenin fiyatı düştü ve her yerde satılmaya başladı. akp yi gazlayan entel libos takimi olarak adlandırılanların akp nin gerçek yüzünü artık gördüler denmeye başlandığı anda zaten kutuplaşma tehdidiyle sarsılan ülkemizde huzuru bozucu yayınlar yapmaya başladı. ne yazdıklarının tek taraflı muhattapları dışında kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. rüzgar tersi yönde eserse yalnız kalacak ilk odak oldukları için , bu cesareti nereden aldıkları ise , işte asıl merak konusu olan bu.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


taraf - 5

Serbest Kürsü ve Sözlük taraf - 5 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * daha önce ''bir çift kadın memesine vatanı satarım'' diyen bir adam tarafından kurulmuştur. gerisini siz düşünün. * türkiye için fazla cesur bir gazete. zira doğruları söylemek cesaret ister. bu açıdan takdire şayan. ayrıca doğan medyası gibi menfaat için yanar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.