Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

milliyetçilik

Serbest Kürsü ve Sözlük milliyetçilik Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız özellikle son kibris olayından sonra bu ülke toprakları üzerinde yaşayan her insan evladının içinde barındırması gerektiğini düşündüğüm,atatürk'ümüzün de ilkeleri içinde bulunan,aslında özünde faşizm ile uzaktan yakından alakası olmayan ama bazı çevreler tarafından öyle anlaşılmak istenen,türk olmanın bilincine,gururuna,erdemine ulaşamamış kişilerin de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

milliyetçilik

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 03:25 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart milliyetçilik

özellikle son kibris olayından sonra bu ülke toprakları üzerinde yaşayan her insan evladının içinde barındırması gerektiğini düşündüğüm,atatürk'ümüzün de ilkeleri içinde bulunan,aslında özünde faşizm ile uzaktan yakından alakası olmayan ama bazı çevreler tarafından öyle anlaşılmak istenen,türk olmanın bilincine,gururuna,erdemine ulaşamamış kişilerin de ısrarla yüz çevirdiği düşünce,ilke,görüş.ne mutlu türküm diyene sözünün çıkış noktası...........

80 sonrası iyice güçlenen yeni sahibi tarafından içi boşaltılan, topluluklara soğutulan kavram.

büyük bir kitlenin hala idrak edemediği kavram.

zamanında atatürk ilkesi olan,ancak şimdiki günümüz gençliğinin büyük bir çoğunluğu tarafından taraftar psikolojisine bürünen görüş..bir çok türk genci,milliyetçiliği furbol takımı tutar gibi benimser..oysa milliyetçilikte asıl önemli olan,ırkı kırkı ön planda tutmak değil,kendi insanının daha iyi,daha üstün yaşayabilmesini sağlamaktır...millet için bir bok yapmadan benim milletim mükemmeldir demek biraz zor ve saçmadır..bunu diyebilmek için,milleti çok rahat koşullarda yaşatmak,onu üstün tutmaktan ziyade,üstün yaşatabilmek gerekmektedir..hiçbir devrimci halkım çok daha iyi yaşasın diye düşünüp amerikalıya,israilliye boyun eğip taşaklarına dolanmamıştır,dolanmaz da..

ülkemde çoktan bitmiş görüş..milliyetçilik,kendi siyasi düşüncesinden başka bir düşünceyi benimseyen yurtdaşını vatan haini ilan etmek olmamalıdır kanımca..ancak şu anki türkiye milliyetçileri,dışarıdan türkiye'nin nasıl kullanıldığına kızmıyorlar da,içeride ülkeyi daha yaşanılabilir hale getirecek vatandaşlarına kızıyorlar..böyle birşey bu da..ne bileyim.. *

türkiye ve türkler için en önemli altı ilkeden biridir,ama şu anki türkiye düzeninde anlamını büyük ölçüde kaybetmiştir.asıl anlamı ise ülkesi sonuna kadar sevmek ve ülkesine karşı gelmemektir.

bir toplumun kişiliğini bulması için yegane şeydir.kendine inanmayan , bir işi becerebileceğine inanamayan bireylerden oluşan toplumsal şuurun yıkıcı etkileri gözden geçirildiği takdirde şu günlerde pek ihtiyaç duyduğumuz olgudur.eğer milliyetçiliğk zayıflar ise toplumun kendini beğenmeyen , sürekli aşağılayan kişiliksiz insanlardan hiçbir farkı kalmaz.milliyetçiliğin eksikliğinde milli şuur seyrelir , toplum kültürel olarak sürekli bir aşağılık takıntısı içine düşer , kendisini yüceltmeyi değil ulaşmak istediği ikinci bir idol milletin toplumsal değerlerine yakınlaşma eğilimi gösterir ki bu apaçık bir insanın kişiliksizleşmesinin toplumsal karşılığıdır.



ayrıca milliyetçilik , milleti oluştusan bireylerin millet-birey ilişkisini kurabilmesini gerektirir.milletini kendisinden bapımsız olarak gören kişi , çevreden bapımsız gelişebildiği gafletine düşer , kendisini yaratan bileşenleri tespit etmekten uzak bir anlayışa bürünüp kendisini güzel gösterebilecek yeni kıyafetlerin araışı içine girer.



su götürmez bir gerçektir ki milliyetçi olan kişi milletinin çıkarları ile kendi bireysel çıkarlarını ortak paydada birleştirebilecek görgüye sahiptir.kendisini iştirak ettiği toplumsal örgütlenmeden ayırmaz aksine kendisi gibi diğer bireylerin de ortak yanlarını tespit etme eğilimi içindedir.



tarihte hiçbir millet yoktur ki milliyetçiliğin yararlarından venimetlerinden faydalanmasın.hiçbir millet olmamıştır ki kendini hakir , zavallı , beceriksiz görüp büyük hayalleri gerçekleyebilmiş olsun.



maalesef ülkemizde sürekli ırkçılık ile karıştırılmıştır ya da batı tarzı milliyetçilik anlayışının yanlış yanları kendi milliyetçiliğimizde eleştirilmiştir.



batı'da milliyetçilik sermayedar kesimin ortaya çıkmsaı ile gözlenmeye başlanmıştır.bunun en aşikar sebebi ise batı milletlerinin milli şuurlarının çok geç oluşması , en önemlisi milli şuurun ekonomik taleplere dayanmasıdır.mensubu olduğumuz türk milleti ise göçebe/göçmen kültürünün getirisi olan dayanışma ve de birbirini tutma felsefesi ile milliyetçiliği milli şuurunda hazır tutmuştur.millet olma sevdasını hiçbir şekilde ekonomik olgulara bağlaştırma anlayışı , türk milletinde görülmemiştir.



öyle ya da böyle türk milliyetçiliği , tarihsel devinimi dolayısıyla , milli şuurdan ve kültürel birikimden ayrılamaz biçimde türk harsı ile harmanlanmıştır.



edit: şu anki bilincimle varmış olduğum son nokta milliyetçiliğin dünyaya kötülükten başka bir şey getirmediğidir...

insanların faşistlik ile arasındaki ince çizgiyi farkedemedikleri kavram

faşistlik, emperyalizm, kafatasçılık ve nice ideolojik kavramların arasında her yöne çekilmeye çalışılan, aslında insanın milliyetini ve dolayısıyla milletini sevmesi, değer verip yüceltmesi.



türkçesi ulusalcılık gibi görünse de millet kelimesinin yaygın kullanımı ve dilimize oturmuşluğu 6 ilkeyi isimlendirirken bile milliyetçilik kelimesini seçilmesini sağlamıştır.



son zamanlarda parti tekeline bırakılan bi kavramdır. sağda solda milliyetçiyim diye geçinirseniz insanların size bakışları değişiyor.sanki kötü bi kavrammış gibi bakıyolar. neden öyle diyorsunlar peşi sıra geliyor. oysa bu kavram 6 ilkede var atatürkçü geçinenler kendilerini akıntıya öylesine bırakmışlar ki gerçekleri göremez duruma gelmişler. kim ne derse desin, ne düşünürse düşünsün ben bas bas bağırıyorum milliyetçiyim!
insanın ecdadına yakışanı giymesidir.

mersin'de düzenlenen bayrak provokasyonunun amaçları belirlenmiş miydi? bilemeyiz. ama ne işlere yaradığını şimdi görüyoruz... türkiye'de son aylarda milliyetçilik yükseliyordu... bu milliyetçilik yurtsever bir milliyetçilikti... haklı temellere dayanıyordu... doğru hedeflere yöneliyordu... kemalizmden, antiemperyalist duygulardan güç alan soylu bir milliyetçi duyguydu bu... türk halkı, askerinin kafasına çuval geçiren, pkk'ya kol kanat geren, kuzey ırak'la ilgili itirazlarımızı duymazdan gelen, her fırsatta terbiye sınırlarının dışına çıkan abd'ye, daha doğrusu bush yönetimine haklı olarak diş bilemeye başlamıştı... bu hissiyatını bbc'nin anketinde yüzde 82 oranıyla ortaya koymuştu.

türk halkı ab konusunda da uyanıyordu. türkiye'ye tam üyelik yolunu kapatan ab'nin, buna karşılık kıbrıs'tan başlayarak alabileceği ne varsa almaya soyunduğunu görmeye başlamıştı.

halk, ab ve abd ile birlikte akp'nin teslimiyetçi politikalarını da hedef tahtasına koymuştu. mersin provokasyonu, işte tam bu noktada abd ve avrupa'nın imdadına yetişti.

türkiye'yi kuşatan sömürgenlere yönelik antiemparyalist öfkenin yönü birden değiştirildi tepki kürtlere yöneltildi...

yalnız kürtlere de değil... trabzon'da olduğu gibi, sağın hoşlanmadığı herhangi bir solcu grup da, bayrak elden gidiyor şeklinde bir bağırtıyla linç edilebilir artık... devlet saldırgana dokunmuyor, milliyetçi refleks adı altında her türlü saldırganlığa yeşil ışık yakılıyor.

bayrak provokasyonu sonrasında çıkan olaylar, yurtsever milliyetçiliği faşizan bir görüntüye sokmuştur. birçok yurtsever, kendini bu görüntüden sıyırma telaşına girmiştir.

abd incirlik, ab kıbrıs pazarlığını daha rahat yürütüyor şimdi.

bayrak olayını körükleyerek iç çatışmaya yönelten bizim yetkili zevata gelince...

mersin olayını büyütmenin yol açtığı sonucu fark ediyorlar mı? durumu sorguluyorlar mı?



melih aşık - milliyet





albert camus

elveda tüm insanlık

hoşgeldin kitle narsisizmi

ve tabi yaşasın herkesin yapması/düşünmesi/inanması gereken şeyler.





Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


milliyetçilik

Serbest Kürsü ve Sözlük milliyetçilik Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız özellikle son kibris olayından sonra bu ülke toprakları üzerinde yaşayan her insan evladının içinde barındırması gerektiğini düşündüğüm,atatürk'ümüzün de ilkeleri içinde bulunan,aslında özünde faşizm ile uzaktan yakından alakası olmayan ama bazı çevreler tarafından öyle anlaşılmak istenen,türk olmanın bilincine,gururuna,erdemine ulaşamamış kişilerin de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.