| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük akrostis Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Her mısranın ilk harfi yukarıdan aşağıya okunduğunda anlamlı bir söz oluşan şiir ya da manzume biçimidir. genelde aşık olan kişiye ithaf edilir ve o kişinin adı çıkar okunduğunda. pek manidardır: alsana beni şekerim yitip gideceğim yoksa şeref geçen gün ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * Her mısranın ilk harfi yukarıdan aşağıya okunduğunda anlamlı bir söz oluşan şiir ya da manzume biçimidir. genelde aşık olan kişiye ithaf edilir ve o kişinin adı çıkar okunduğunda. pek manidardır: alsana beni şekerim yitip gideceğim yoksa şeref geçen gün çok iğrenç bi insansın el insaf gibi..bakalım ne çıkmış?* * Bu yol mutluluk yolu Elbet kum çakıl dolu Şerefli Kartal'ımın istikbali şan dolu Kara Kartal geliyor Tribünler inliyor Alkışlayın Kartal'ı Şampiyonum geliyor ... * * değişik bir yazım sanatı olarakda adlandırılır.yazdığınız bir yazı yada şiirde ilk yada son harfleri alt alta okunduğunda ortaya değişik bir isim daha meydana gelir. misal olarak Ayrılık Kaybetmekten zor Yalnızlık ölümden beter Çaresizlik en kötüsü Aşk ise hayatın anlamı * ne cıkmış ortaya* * Varolan bir sen, bir ben, bir de bu bahar Elden ne gelir ki? Güzelsin, gençliğin var Dünyada aşkımız ölüm gibi mukaddes inan ki bir daha geri gelmez bu günler Âlemde bu andır bize dost esen rüzgar... hamiş Divan edebiyatında akrostişe muvaşşah ya da istihrac denir. * uzaklarda bir yerde laf ebesi dostlar varmış uzağı yakın eden anları daha sevimli kılan... aslında hepsinin amacı girmekmiş teker teker entry'leri sözlük denen olay için özveride bulunmuş hepsi, zamanlarını harcamışlar lakin dert etmemişler hiç. üstüme vazife olmasa da, karaladım bi kaç satır entry, bu konuyla ilgili * Bir şiirde dizelerin ilk harflerinin yukarıdan aşağıya doğru sıralandığında anlamlı bir sözcük meydana getirmesi. Divan edebiyatında akrostiş'e muvassah ya da istihrac denir. Eski Yunan ve Latin edebiyatında ise akrostiş "üç dize" anlamına gelir. Örneğin: ihtilal acentası... Solun tamda ortası. Moskof 'un oltası.. Eli, zulüm muştası. Tek ümidi, cuntası inkılap, avantası... Nemrut, onun atası... Ölüm yolu, rotası.. Namlı servet çantası.. Ünlü küfür softası.. * hatıra defterlerinin gözdesi olanı: seviyorum ama kimi en tatlı birisini nasıl anlatsam sana ilk harflere baksana * L is for LOVE, baby O is for ONLY you that I do V is for loving VIRTUALLY everything that you are E is for loving almost EVERYTHING that you do R is for RAPE me M is for MURDER me A is for ANSWERING all of my prayers N is for KNOWING your loverman's going to metallica'nın loverman adlı şarkısından.. * Akrostiş güzel bir şeydirama akrostiş de başa gelen harflerle ilgili talihsiz isimler vardır. Örneğin çağatay gibi yumusak g içeren isimler bu şiirlere zor konu olurlar. * çocukluk yıllarımızda seviyorum ama kimi en tatlı birisini nasıl söylesem sana ilk harflere baksana adlı efsane ile moda olan akımdır. * uludağ sözlük ludağ sözlük udağ sözlük dağ sözlük ağ sözlük ğ sözlük sözlük özlük zlük lük ük k * şiiri içerik olarak nasıl daha anlamsızlaştırabilirim uğraşlarından en etkili olanıdır.manitanın adını çıkarıcam diye hırs yapan aşık çok süper saçmalar misal. * cevap vermek senin neyine evvela altını temizle dengesizsin biliyorsun, rengin de bozuk senin, iyicene i*ne. hadi hafiften yaylan, cek git kümesine. * Delikanlı & Gönlü Ne güzel şey bu aşk Ben yine tutuldum Üzgünüm delikanlı Tam kalbinden vuruldun Ah benim biçare gönlüm Sen çabuk aldanırsın Güzel gözleri, tatlı dili Aman boşver ona kalsın Zahmet edip yorma sakın Boşu boşuna kendini Benim açılmam yakın Tutma bırak ellerimi Lütfen gönlüm, beni dinle Bilirim unutursun sen de N'olur yalvarıyorum sana Sözümü dinle, kal bende Israr etme delikanlı Ben kendimi biliyorum Son sözü, ben söylerim ''O kızı SEViYORUM'' * aldim bir davar kredisi bol ramses ne oldu? otomobil kredisi aldimi? sokrat gol krali olsa ne yazar tifanny inci gerdanlıgı olmadiktan ishal olmus bize ne? sen bana tutun bas fiyatlarini soyle. * seviyorum kimi en tatlı birini nasıl söyliyim sana ilk harflerine baksana diyerekten kabusum olmuş hatıra defteri yazısı. fucked up insecure neurotic emotional * len ne hatunsun sen öyle iliklerime kadar titretiyon voltranı oluşturalım mı senle tabirin caiz değil yastıgıma sen diye sarılsam gücenirmisin lord of the rings de benim estetik olmadı ama şiirim rokcı babana selam söyle * Bir kelimeyi lüzumsuzca ortaya çıkarmak için kafa patlatmak.. turkiyede bu işle uğraşan hiç şüphesiz mustafa engin karatay'dır Abi şiir zaten saçmadır Kaldı ki bu şiirleri yazak eşşeğin kulağına su kaçırmaktır Rahat rahat şiir yazarken olayı kasmak neden? Olsa olsa bu kötü şairlerin kendilerini kurtarma çabasıdır Sittiiir ben hep dörtlük yazardım şimdi nolacak Tam bitti derken tekrar başlıyacak iyimi ben biran önce olayı bağlayayım Şaka maka karizma mok olacak.. * her satırın ilk harfi aşağıya doğru okunduğunda bir isim oluşturan şiirler. deniz gibiydi gözlerin, engin bir okyanus ya da, rakı, balık ve sen, yanıma alacağım üç şey ıssız bir adada, akrostij yüzünden kastık, saçmaladık be derya.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük akrostis Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Her mısranın ilk harfi yukarıdan aşağıya okunduğunda anlamlı bir söz oluşan şiir ya da manzume biçimidir. genelde aşık olan kişiye ithaf edilir ve o kişinin adı çıkar okunduğunda. pek manidardır: alsana beni şekerim yitip gideceğim yoksa şeref geçen gün ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi