| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük yigit ozgur - 10 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bazıları tarafından beğenilmeyen karikatüristmiş efendim. kabul, herkes tarafından beğenilmeyebilir ama beğenenleri de " ıq sü 50 60 civarlarında olanların beğendi, ilkokul çocuklarının sevdiği" diyerek aşağılamak senin ne haddine lan. ne malum, esprileri sen anlayamıyorsun? ** * uykusuz dergisinin son ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * bazıları tarafından beğenilmeyen karikatüristmiş efendim. kabul, herkes tarafından beğenilmeyebilir ama beğenenleri de " ıq sü 50 60 civarlarında olanların beğendi, ilkokul çocuklarının sevdiği" diyerek aşağılamak senin ne haddine lan. ne malum, esprileri sen anlayamıyorsun? ** * uykusuz dergisinin son sayısında hırsız adlı bir karikatür hazırlamıstır. yine yerlere yatırmıstır. * tipi ve espirileri çok sağlam olan çizer.* * eskiden beni güldürürmekten yerlere yığan fakat şimdilerde ise eski performansından uzak karikatirüst...sadece köşe dolduruyor gibime geliyor artık.. * türk karikaturünün molierei. geleneksel mizaha karşı absurd mizah anlayışını getiren ve gelenekçiler tarafından tabir-i caizse mizah bu degil diye eleştirilen karikaturist. şimdiden ismi bir abidin dino bir behic pek gibi karikatür tarihimizin mihenk taşlarıyla beraber anılmaktadır. * süper adam, tipi de çok güzeldir. ama önüne gelen kendisine özenip saçma sapan diyaloglar yazmaktadır. bu yüzden yeni bir akımın öncüsüdür. * itü sözlükte yazar olmaya heves etmiş bi ara, yazamayınca vazgeçmiş. aklına yazcak bişey gelmemiş. * * sözlükte bu kadar popüler olmasının ilgimi çekmesi sonucu uykusuz dergisini aldığım ancak kendisinden daha çok vedat ozdemiroglu'na hayran kalmama neden olmuş kişidir. * u. ü. deki söyleşiye gelirken motordan düşmüş. 1 saatlik gecikmeyi bu şekilde açıkladı ben onun yalancısıyım * x-söyle lan para nerde!! y-vallahi bilmirem.. x-"bilmirem" mi?! iyy..kıro.. y-kıroyum ama para bende-aa hass.ktir.. * takdir ettigim, cok basarili bir karikaturist. fakat anlamadigim bir sey var arkadas. tamam cok kaliteli esprileri var bu adamin, hayatin icinden, guluyoruz geciyoruz. hepsine tamam. ama bu esprilerin aynisini, veya ayni paralelde gelisen baskalarini ben yapsam, gelip sozluge yazsam hatta abartip bir dergi filan cikarsam, herkes dalga gecer, "iyyy igrenc, bu ne boyle amk" der gecer anasini satiyim. yani illa benim yapmam gerekmiyor, baskasi yapsa da ayni sey olabilir. yani biraz da insanin geldigi yerlere kimler sayesinde geldigi ve cevresi onemli, bunu anlatmak istiyorum. basta da dedigim gibi, gercekten basarili bir yazar-cizer. ama o diyince "muthis, muhahah", ben diyince "iyyy oeh" olmaz ki. adamin esprisini isim vermeden bi yerde yaptim, "iiiyyy igrenc" dediler. ertesi gun baska bir yerde kaynak belirterek yaptim, "muahaha supersin lan ibne" dediler. biz boyle bir toplumuz arkadas. her seyde once "etiket". * + evlenicez diye oyalayıp duruyorsun uyuz. yarım erkeksin sen. soğan erkeğisin! - yarım ekmek, soğan falan derken karınlar acıktı. * çakması. * iki polis bi adamı sorguya çekmektedir: p- paralar nerde lan? söyle çabuk! a- vallahi bilmirem ağabeey! p- bilmirem mi? ıyyy kıro! a- kıroyum emme para bende! * http://www.aksamcayi.com/yigitozgur/index.php?id=513 http://www.aksamcayi.com/yigitozgur/index.php?id=514 http://www.aksamcayi.com/yigitozgur/index.php?id=518 http://www.aksamcayi.com/yigitozgur/index.php?id=519 * bir karikatürünü sizlerle paylaşmak istediğim kaliteli çizer. -kızım beni arayan oldu mu ? +ohoo beni bile arayan oldu. -nasıl ? +koca buldum süha bey ! -haa iyi iyi. beni arayan oldu mu ? +ben bilmem beyim bilir. -ulan bütün kadınlar aynısınız! * bir karikatürünü yalarken, bu anı sizlerle paylaşmak istediğim, kaliteli çizer. - hocu, sözlük formatının .minakoyan oldu mu? + ohooo ben bile koydum! - nasıl? + ilgili başlık olduğu halde buraya yazdım mesela zall! - haa iyi iyi. başka koyan oldu mu? + ben bilmem mod'um bilir.. - ulan bütün yazarlar aynısınız! ... * gündeme göre de karikatür hazırlayabilen, kendini toplumdan soyutlamamayı becerebilmiş güzel kişi. yer: sinema salonu - o... çocuklarına iki kişilik yer lütfen! -maalesef efendim kalmadı. isterseniz g.tü sikiklere bi kişilik yerim var. * * * * omzundan aşağı dökülen rapunzel saçlarını ensesinde kestirmiş çizer. yanlış görmediysem tabi. * omzundan aşağı dökülen rapunzel saçlarını ensesinde kestirmiş çizer. yanlış görülmemiştir. * alaburuz tıraşı olmuştur. yanlış görmediysem tabi, biraz hipermetropum. * yanlis görmediysem kökünden kestirmistir. peruk takmış bir de. * vurdurmuştur. doğru olma ihtimali her zaman vardır. * * hikayeleriyle de gülmekten yerlere yatıran adam. --spoiler-- tuhafiyeci erhan 1.75 boylarında, kumral. bi dakka noluyo lan orda? vay şerefsizler!! -git lan! git!.. --spoiler--
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük yigit ozgur - 10 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bazıları tarafından beğenilmeyen karikatüristmiş efendim. kabul, herkes tarafından beğenilmeyebilir ama beğenenleri de " ıq sü 50 60 civarlarında olanların beğendi, ilkokul çocuklarının sevdiği" diyerek aşağılamak senin ne haddine lan. ne malum, esprileri sen anlayamıyorsun? ** * uykusuz dergisinin son ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi