| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük uuserlarin nicklerinden akrostis yapmak - 11 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * silik entrym olsun istemem manasiz seyler de yazmaktan kacinirim yazilarimdan herkes birsey kapmali rahatsizlik vermemeye calismak ne kadar zormus meger oyle gorunuyor ki tez silinecek bu entry eh ne yapalim, dunyanin sonu degil. * mutlu olur yazdığı yazılarla. marsa ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * silik entrym olsun istemem manasiz seyler de yazmaktan kacinirim yazilarimdan herkes birsey kapmali rahatsizlik vermemeye calismak ne kadar zormus meger oyle gorunuyor ki tez silinecek bu entry eh ne yapalim, dunyanin sonu degil. * mutlu olur yazdığı yazılarla. marsa bile 5 basar aldığı gazlarla. manyak gibi sevinir verilmiş artılarla. * minimalist değildir çok bilmiş. manyakları sever kendini beğenmiş. meraktandır her neyse başına gelmiş. * masası kalabalık olur dostlar olunca. mUZEYYEN SENAR ormancı'yı okuyunca. muhabbeti hoş olur hafif çakır olunca. * juventus'un ben bir garip çobanım, uçamam ki kanadım yok kaçayım. vermedi lanet seni bana şu baban, elbet bir gün alacağım seni suzan. ne olurdu yaşın 18 olsaydı, tutmadı yaşı keşke erken doğsaydı. ulaştır beni ona artık allahım, seni arıyorum nerdesin yarim. * * * bilinçaltımda henüz tanışmadığım bir adet "rukiye nine" olduğunu bana göstermiş hadisedir. şöyle ki rukiye nineye buradan selam ederim.* onsuz geçmez hayat bilirim. adı üstünde sevgidir bu, hiç bilmez miyim? rukiye nineme değer derim. kıçı kırık bir şiir oldu bu, ben şimdi neylerim.* efendim, bahsi geçen şiir üzerinden bir değerlendirmeye gidecek olursak yazar burada çocukluğuna dair sevgi ve şefkat eksikliğini gözler önüne sermektedir. hadisenin başrolüne koyduğu "rukiye nine" büyük ihtimalle yine bu eksiklikten doğmuş hayali bir karakterdir. * en sevdiğim sesti tik tak tik tak tik tak en yalnız kaldığım andı ramak kala ölümden önceki 5 dakikaya nasıl geldiyse orağıyla birlikte azrail lambalar söndü... mevsim sonbahardı şimdi onlar ki benden daha yalnızlar onlar ki benden zavallılar nazire edercesine hayata lanet ediyolarlardı inadına güller solmuştu hayat yok tarif edilemeyen duygular da cabası... ortam çok karanlık fenerimi arıyorum, bulamıyorum... akşam olmuş bile çoktan ufaktan ay görünüyor gri bulutların arasından tüm ağaçlar ölüm marşını söylüyor upuzun ağaçlar mevsim sonbahar ne güzeldi oysa yaşamak * * g ül, ü üryanlığıma... l anet getirme sakın, c ezalandırıldığıma... e lbet hepimizin üryan kalacağı gün gelecek... * karin rs ne la oblomov notrinova isi degistirgeci kisil kaptanreis uieat zedx uc iki bir booom * cenabet misin ey ciyzıs işin mi yok gezersin ye deyince yemezsin zike daşşaa sürülecek adam değilsin ibne misin nesin siktrgit gözüm görmesin! kovdukça geri gelirsin içimdeki garip sessin rakıyı taparcasına seversin arkana bakmadan gidersin yavşak gibi gülersin zürafaya binersin * sen sallama kimseyi elbet bir gün seversin. * acaba yetenekli bi uuser çıkıpta, "sequelciğim bak nickine akrostis yaptım" dermi acaba dedirten, şuan ki merak kaynağım. * sado ismini çok sevdi saadettin, aslında bilmezler içini, darısı tüm kıskananların başına derken, en temiz insan seçildi ama tipten kaybetti çoğu zaman traş olmak zor geldi ona hep iki eliyle bi saçını düzeltemedi ama nasıl da tavladı kızları hiç acıtmadan. * see how sad i am everyone has a poem quarter past twelve user ciyzis' makin' your dreams come true every * you give let's your karma get better. sequel için parçalandı. * illaki pınar sucuk mudur hayat nedir sucuklu yumurtanın püf noktası karabiber mi katmalı pul biber mi serpmeli içine içine napmalı napmalı katletmeli ortalığı zeytin peynir ekmek olmaz illaki pınar sucuk olsun neden taktım lan ben bu pınar sucuğa koy işte sofraya ne varsa. * ağır ağır ilerler yolunda güllerin kokusu sümüklü burnunda nayır nolamaz modunda orospu niye terketti hayıfında sanmasınlar içten sever onu da taklidini iyi yapar icabında iyidir,güzeldir,hoştur da cebelleşir bol bol yaşanmamış yaşananlarla ben de saçmalama hakkımı kullandım. * iki ara bir dere zamanın berisinde az huzur yeter idi mazrufu çok çekti... düdüt: bir daha uzun nick alacam. yetmiyor a.q. * az kalsın kendini vuruyordu, eli titremedi hiç ama ıskaladı rezalet! o, ölümüne sevdi hayatı. zulmü de sevdi yalnızlığı da bundan sebep esrik şiirler yazdı, tam küfelik pay biçemedi kendine sevgiden peyda oldu bir şiirden lüzumsuz görse de aşkı illa birini sevdi. nihayet, kendini vurmayı yeğledi. *ama rezalet, ıska geçti. * sen ne güzel şeysin eksi nedir bilmezsin ruhun dolmuş kelebeklerle iyilik yapar sevinirsin annen baban kimdir senin rekabeti sevmezsin taktığın kanatlarla bize işık saçar, umut verirsin olağanüstü senin parmağın yalnızca artıya tıklayıverirsin verdiğin Artılarla sevap işlersin eksi veremez kimse sana rahibeler gibi pek bi' nur yüzlüsün el üstünde tutulacak kişisin neredesin nerelerdesin? memnunuz sözlük olarak senden ekşiye gitme hep burda kal lazımsın sen bize eksi oy veren ibneyi yokedesin kutsanmış ulu şeysin. * reklam mı veriyorsun ne ermeden olmaz böyle al eline sende sazı lak lak et ortalıga ver gazı quiet ol yutturmasınlar sana sazı uslu dur şimdilik seversin sende nazı neden bu kadar yeteneksizim fikrim yok.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük uuserlarin nicklerinden akrostis yapmak - 11 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * silik entrym olsun istemem manasiz seyler de yazmaktan kacinirim yazilarimdan herkes birsey kapmali rahatsizlik vermemeye calismak ne kadar zormus meger oyle gorunuyor ki tez silinecek bu entry eh ne yapalim, dunyanin sonu degil. * mutlu olur yazdığı yazılarla. marsa ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi