Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| fatal - 18Serbest Kürsü ve Sözlük fatal - 18 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * buralardan gitme
buralar gitsin sen gitme
....
gitmek çözecekse
biri gidecekse
buralar gitsin
sen gitme
sen gitme....
* bir duygudan, onlarca başlık yaratabilecek duygu birikimi ve yeteneğe sahip kardeş yazar. herkesin, kolay kolay sahip olmayacağı derinlikte bir insan. ellerine ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
13-01-2009, 04:16 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| fatal - 18 * buralardan gitme
buralar gitsin sen gitme
....
gitmek çözecekse
biri gidecekse
buralar gitsin
sen gitme
sen gitme....
* bir duygudan, onlarca başlık yaratabilecek duygu birikimi ve yeteneğe sahip kardeş yazar. herkesin, kolay kolay sahip olmayacağı derinlikte bir insan. ellerine sağlık da, yaramı deşiyor be. ben düzelmeye çalışıyorum, o açıyor başlığı. verem olacağım yakında. kısacası, açtığı güzel başlıklarla, klavyeye saldırtan adam.
* zorunlu, ölümcül, alınyazısına dayanan, ne yapılırsa yapılsın değiştirilemeyen.
* uzunca bir zaman kafa izni alan yazar... kafası agır gelmekte kendisine izine gönderiyor onu... *
* Arzoom kişisi işten çıkarıldığını söylemek için arkadaşının yayına gider.
Arzoom : işten çıkarıldım!
x arkadaş : hadi be
fatal : ahaha daha bunlar ne ki?
-- 1 saat geçer ---
fatal : ulan beni de işten çıkardılar.
* üçüncü nesil çaylak olmuş yazarlardan.
* Küfürbaz bir yumusak g yi terbiye etmek isterken çaylak edilmiş yazardır.
Demek ki neymiş efenim, küfürbazlar ve yumusak g lere dokunulmamalı, laf söylenmemeli, onlar sözlüğün ebesine tecavüz edip, yazarlara sövseler bile tüm bu sövüşler sineye çekilip de, küfürbazlar ile yumusak g lere tepki gösterilmemeli imiş bu sözlükte.
kendileri dün, uludag sozluk başlığı altında hedef gözeterek yazarlara açıkça küfür eden bir yumusak g ye tepki gösterdiği için, o yumusak g yazarın sergilediği saygısızlığa ve terbiyesizliğe haklı bir tepki ortaya koyduğu için görüldüğü üzere çaylak edilmiş.
ama ne acıdır ki, sözlükteki bir kısım yazara ana avrat söven o yumusak g yazara hiç bir şey olmamış, ne de küfre boğulmuş uludağ sözlük başlığı altındaki entrysine.
Kendisini taktir ettiğim, duyarlılığından ötürü saygı duyduğum ve uğradığı bu çifte standart karşısında üzüldüğüm yazardır.
* haksız yere çaylak edilmiş iyi, kaliteli, süper yazar.
yazılarını her zaman burada, bizlerle paylaşması gerektiğini düşünüyorum.
* çaylaklık döneminde eksikliği hisedilen yazarlardandır.
edit: bi yerlerde eror var.
* özü sözü bir olduğunu düşündüğüm yazar.
* heybeliada'da gerçekleşen zirvede bizi krallar gibi ağırlamış olan, tuci'min bir istediğini iki etmeyen *, işte organizasyon böyle yapılır dememe sebep, kimsecikleri aç bırakmayıp dünya kadar eti gıkını çıkarmadan yokuşlar aşarak taşıyıp gelenleri elleriyle doyuran, dönüş yolunda da hizmette sınır olmadığını gösterip vapurda yere çökmek suretiyle gazete kağıdı üstünde batak çeviren, kuntayı kinteleyen adam'la bostancı beşiktaş dolmuşunda sigara içip kolonya servisi yapılmasını sağlayan *, mutluluğu gözlerinden okunan allah daim etsin yazarı*.
* sürekli karşılaşıp durduğumuz, henüz organize bir planın içerisinde buluşmak kısmet olmamış yaşam dolu insan. errorsuz fatal.
* bana utanmadan psikopat, sayko
* ve akabinde deLi diyen ve bu 3 sıfatı aynı cümLe içinde kuLLanan bir garip yazar.. tek iyi yanı beni fıstık ezmesinden mahrum bırakmamıştır.. *
piknik için aLışveriş yaparken kendime birkaç şey aLacaktım.. tişört, şort, parmak arası terLik, sevgiLime bir ayakkabı vs... nasıL oLsa 20 kişi arasında pay ediLecekdi hesap.. ama bu yazar "oLm günah Lan yapma, aLma" diyerekten dini öne sürüp beni durdurmayı başarmıştır.. "akp" zihniyetLi herif.. *
* kuzenime bir çift ayakkabıyı çok gördüğünü öğrendiğim defterden sildiğim, artık kendisiyle karşılaşmaya bir son vermeyi düşündüğüm yazar kişisi.
* her zaman yanımda bulunduracağım arkadaş sırdaş dost abi. onun ile bir bakdak çay içmenin bile ayrı bir mutluğu ve huzuru var. ağlağımda da yanımda güldüğümde de yanımda askere giderken de yanımda olucak mezara giderkende yanımada olucak öyle gözüküyor şimdilik. *
şen şakrat kahkahaları kıskanıp aramıza kara kedi sokmak isteyenler olursa o kediyi alıp onların aralarına sokmayı biliriz. *
bu ara kafam bulanıp bana içmeye gidelim mi kardeş içki parası senden taksi parası benden?
* şu sıralar ya aşık, ya da yeni başladığı aşk-sevda konulu bir kitabın içeriğinde lirik ütopyalarla hasbihalde bulunan yazar. ileride anlamsızlaşmasın diye yazarın an itibariyle açtığı başlıkları, yazdığı entryleri buraya kopyalayacak değilim. girersin detay ara bölümüne, bahse konu yazarın nickini ve şu an yazılan entrynin ait olduğu tarih aralığını yerleştirirsin çıkar karşına söz konusu iştigal. lan bu kadar yazacağıma versem bakınızları olurmuş bak.
* ne yazsa eksilenmesinin nedeni kıskanılması yoksa iyi yazıyor. *
edit: seni gerçekten kıskananlar var.
* acilen evlendirilmesi gereken insan. sözlük ahalisi olarak tedirginiz.
* evliliği sktim sene düşünmeyen insan o yüzden acele etmeyede gerek yok.. ha derseniz "biz endişeliyiz" hacı o zaman "demirden don giyin"... hoş sözlük ahalisini becermek gibi bir niyetim yok ama madem tedirgin olmuş ahali götünü sağlama alsın...
* nolu entry si ile yaptığı güzel tespitlere tamamı ile katıldığım, kıymetli yazardır.
* çaylıklığı özlemiş şimdi bulmuşken tadını çıkarmasını dilediğim kahraman asker.
yersen yetimin fakirin fukarının hakkını, biçare iki kelimeyi bir araya getiremeyenlerle dalga geçersen allah tependen böyle bakar.
* mesut yar la uyan turkiye'nin bugünki sezon finaline katıldığından beri telefonu susmamış yazar. caylaklarin sessizligi projesini bütün kanallar tutmuş olacak ki şimdi de kanal seçemiyor. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |