| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük anne - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bir bayan ismi * * gerçek sevgiyi uzaklarda arayanlara verilebilecek en yalın cevap. dünya bir yana o bir yana.. * bir erkek için herşeyim anlamına gelen kişi * bir insanın en dönemli varlığı hakkı asla ödenemiyecek kişi. * hayatımızın ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * bir bayan ismi * * gerçek sevgiyi uzaklarda arayanlara verilebilecek en yalın cevap. dünya bir yana o bir yana.. * bir erkek için herşeyim anlamına gelen kişi * bir insanın en dönemli varlığı hakkı asla ödenemiyecek kişi. * hayatımızın en güzel yanıdır. * varlığı insana huzur veren iki şeyden biri. diğeri baba dır. * eksik şiir "çorbasını büyüleyen biridir anneler hasta yatağımızda elleri yüzleri hoş kokar" * anne.... dünyada yeri doldurulamıyan varlık,kaybedince kıymeti anlaşılır ama ne yazık ki çok geç..... * ibrahim sadrinin insanın içine işlediği şiiri... Kan ter içinde gece Kan ter içinde her yanım Her yanım bu gece vurgun içinde Kurşun yemişim, sürgün yemişim Bu sana ilk gelişim Vur emriyle düşmüşüm kapına Düşmüşüm kucağına, bu yara sıcak ana Yok elimde bir demet menekşe Yok elimde sevdiğin gül şekeri Yok işte sana bir şey Bilmem ki ne demeli Bir tek ağır yaralı özlemim Ve birtek gözlerine sürdüğün gözlerim Anne benim, aç kapıyı Oğulcuğun, küçük tavşanın, körolmayasıcağın Ölmeyesin, bitmeyesin Yürekyarısı gitmeyesin dediğin Anne benim, aç kapıyı işte geldim, işte bu sana ilk gelişim Hep senin için gökyüzünde bir evimiz olsun isterdim Hep senin için bulutları isterdim Ellerimi açtırıp dua ettirirken O küçük evimizde sokulurken göğsüne her gece Hani her gece sorduğumda Anne babam nerde Nerde kuşların dilinden anlayan adam Ve menekşelerle konuşan adam Nerde anne Ve sen bastırıp bağrının kızılca kıyametine acını Gelecek oğul, sen uyu şimdi Baban gelecek bir yağmur gibi yağmurla Rahmete boğacak yoksulluğumuzu derken Ben uyur, düşümde Senin için bir ev görürdüm gökyüzünde Sen, babam, ben ve melekler Ve melekler anne Anne melekler Önce babam sonra onlar terkettiler gecelerimizi Ben de çekip gittiğimde Yani oğulcuğun yani yürek yarın içinden geçen şarkın gittiğinde Sen nasıl yaşadın anne Kan ter içinde gece Kan ter içinde her yanım Her yanım bu gece vurgun içinde Kurşun yemişim, sürgün yemişim Bu sana ilk gelişim Vur emriyle düşmüşüm kapına Düşmüşüm kucağına, bu yara sıcak ana Vakit yok artık istersen kalayım böylece Ama bir kere öpseydim elinden Ama bir kere sürseydim gözlerimi gözlerine yeniden Yok elimde bir demet menekşe Yok elimde sevdiğin gül şekeri Yok işte sana bir şey Bilmem ki ne demeli Bir tek ağır yaralı özlemim Ve birtek gözlerine sürdüğün gözlerim Anne benim, aç kapıyı Oğulcuğun, küçük tavşanın, körolmayasıcağın Ölmeyesin, bitmeyesin Yürekyarısı gitmeyesin dediğin Anne benim, aç kapıyı işte geldim, işte bu sana son gelişim Üzülme, kapanıyor diye gözlerim işte gidiyorum vakit doldu işte kapanıyor gözlerim kapının önünde Öğrettiğin gibi ellerimi kaldırıp gökyüzüne Ve eğip başımı önüme dua ediyorum Üzülme anne, vakit doldu işte şimdi bir oğlun oldu Bir oğlun oldu anne Kan ter içinde gece Kan ter içinde heryanım * mario puzo'nun bir romanı. ayrıca, hayatta hiçbirşey beklemeden bizi seven iki kişiden biri. * herşeyi bilen tek insan. * Dünyaya gelmeye hazırlanan bir ruh Tann'ya sormuş: - Tannm beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüz olacağım ki, orada nasıl yaşayacağım? - Melekler arasından birini senin için seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Sana her gün şarkılar söyleyecek, besleyip büyütecek. - Peki,insanlar bana bir şey söylediklerinde dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım? - Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel, en tatlı sözcükleri söyleyecek, sana dikkatle ve sevgiyle konuşmayı öğretecek. - Peki ben seninle konuşmak, seni yardıma çağırmak istesem ne yapacağım? - Meleğin sana ellerini açarak dua etmeyi öğretecek. - Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak? - Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa koruyacak. Tam bu konuşma sırasında cennetin sesleri kesilip dünyanın sesleri işitilmeye başlanınca ruh artık gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar: - Tanrım, gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, meleğimin ismi ne? - isminin önemi yok yavrum ona ANNE diyeceksin." not:alıntıdır * Herşeyden daha değerli olan 2 insandan biri ... Meleklerin en güzeli...UĞruna ölünecek biri. * yokluğu en çok yakandır... müjde hanfendi bir oğlunuz oldu müjde anne müjde bir unutanın oldu artık rüyalarıma girmez oldu yüzün seni her özlediğimde dört bir yanımı kapladı sensizlik sessizlik ve bir o kadar da hüznün ben unuttum anne unuttum seni duyamaz oldum rüzgarın kemanını her tıngırdetişinde bana geceleri masal anlatan şiir okuyan sesini anne sen gideli hatırlamıyorum kabussuz ve üşümediğim bir gece unuttum yüzünü sesini ve beni bastığın bağrını soğuk gecelerde unuttum belki ama ben bir şeyi unutmadım unutamadım anne seni sevmeyi sen benden çok uzaklarda olsan bile ben şimdi sana geliyorum bütün unutmaların ve unutamamaların acılarını çürüterek yüreğimde on yıl kilometre öteye bekle beni geliyorum geliyorum anne sen beni sonbaharda bıraktın anne sen yokken hiç ağladım ben kitap okudum şiir yazdım ve sensizliğe inat geceleri uyumadım anne inan bana ben seni kokladım her gül bahçelerinin önünden geçtiğimde yıldızlara baktığımda mehtabı ve denizi her seyredişimde sevdiğim kızları değil anne ben seni düşündüm sadece anne söyle bana ben doğarken hiç ağladım mı anne ağlar mıydım hiç uzun uzun tahta beşiğimde şimdiler özlediğim o ılık gecelerde belli ki ağlamazdım ben gülerek doğdum anne ben sana geliyorum ve bak ben şimdi ağlıyorum işte anne ben sana geliyorum kahvaltısız sabahlarım okuduğum kitaplarım sensizliğe inat yazdığım şiirlerim boyasız ayakkabılarım on sekiz yaşım sensiz ve soğuk gecelerde akıtamadığım göz yaşlarımla birlikte ben sana geliyorum anne sen gittin ve giderken benden çok şeyi götürdün anne sen gideli hiç bahar gelmedi sen gideli kartopu oynamadım yazın sıcaklığı ısıtmadı senin sıcaklığın kadar beni sen beni sonbaharda bıraktın anne ve ben hala seni arıyorum önce yeşeren sonra solan ve ardından çürümeye yüz tutan tutturan seni ve çocukluğumu kaybettiğim her sonbaharda yeryüzünü bir pösteki gibi kaplayan yapraklar arasında anne ben sana geliyorum senin beni bırakıp gittiğin o puslu havada ve yine o kahrolası mahpusluk sonbaharda anne ben sana geliyorum ben ..sana ...geliyorum ....ANNE erdal akcaoglu * yokluğunu,varlığını ondan uzak düşünce daha iyi anladım..bir bağ vardı beni ona bağlayan görünmeyen...belki kesilmişti göbek bağım ama yinede görünmez bir şekilde bağlıydım ona...canım sıkılınca,güzel bişey olunca ,kötü bi şey olunca bi hevesle telefona sarıldığım we aradığım kişi..aynı zamanda ilişkimde en çok yalan söylemek zorunda olduğum kutsal insan..mezuniyetimde * sarılarak bana ağlayan ,beni ne kadar çok sevdiğini anladığım ,asla kopamayacağım kişi... * usta güdümlü terlik kullanıcılarıdır.. ciddi anlamda düşünüldüğünde bu başlık altına girilen bütün entryleri birleştirdiğinizde bile bir çok şeyin eksik kalacağı,onu anlatabilecek kelimelerin hiç bir zaman icat edilmediği ve edilemeyeceği kutsallık abideleridir.. * geçenlerde çekim için elmax kanalının kadınlarla ilgili anne ve annelik temaları üzerinde duran bir televizyon programına gittim. şimdiye kadar hayatımızdan yitip giden bir çok kutsal düşüncelerin veya olguların arasından, belki de dimdik ayakta kalabilmiş tek şey "anne" ve "annelik" kavramlarıydı. ama ne yazık ki artık bunu da ayaklar altına alıyor şerefsizler. birbirinden şırfıntı onlarca orospu kılıklı karıyı bir araya toplamış anne temalı bir programda sex üzerine muhabbet ettiriyorlar. evet medya insanları bu hale getirdi. herkesin maneviyatında yatan kutsal düşünce ve varlıklara saldırıyorlar, ve bunun adı bu günlerde basın özgürlüğü olarak lanse ediliyor. öbür tarafta yatacak yerleriniz yok lan.. * yerini kimsenin asla dolduramayacağı insan * halı sallama isteği reddedilemeyecek tek insan. bana annem dışında kimse halı sallatamaz. hışnıyorum lan. * annem çok küçükken öldü önce öp, sonra doğur beni. * özledigim tek insan..herseyim.. * sonsuza dek seveceğim ve bundan asla şüphe duymayacağım kutsal insan.. * yeni turku'nün vira vira albümünden bir şarkı. Anne ben yapamadım Herkes bir şey oldu Ben olamadım Anne ben bilemedim Yasalar varmış Ben öğrenemedim Anne ben seçemedim Oyunlar oynandı Ben kazanamadım Anne ben bulamadım inecek duraklar vardı Ben duramadım Anne ben kaçamadım Yaşamak güzeldi Ben saklanamadım * dargın kalamadığınız, en huzurlu sarılışınız, üzülmesine kıyamadığınız halde zaman zaman üzdüğünüz, her seferinde affeden mükemmel 'varlık'. * elleri sürekli soğan kokan aklında hep akşama ne pişireceği olan çocukları ahh dese pencereye çıkan yüreği her daim pır pır olan gece bir gözü açık uyuyan pazara çıkan ekonominin allahını bilen azla harikalar yaratan en güzel kahvaltıyı hazırlayan en güzel tostu yapan arada sırada dedikodu yapan sabah türk kahvesiyle sigara tellendiren yaklaşık 80-100 kilo arası olan sinirlendimiydi özür dilemesi tehlikeli olan çiçek alınca sevinen altın takmayı seven çocukları için ölebilen ne yazsam az gelecek kadınlardır. kadınlığın kaleleridirler!
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük anne - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bir bayan ismi * * gerçek sevgiyi uzaklarda arayanlara verilebilecek en yalın cevap. dünya bir yana o bir yana.. * bir erkek için herşeyim anlamına gelen kişi * bir insanın en dönemli varlığı hakkı asla ödenemiyecek kişi. * hayatımızın ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi