Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

laz pacino - 2

Serbest Kürsü ve Sözlük laz pacino - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * benim pek hazetmediğim bir yazar.ben zaten böyle sevecen,espirli,ağırbaşlı,efendi tipleri hiç sevmem...Bir de bir cimri bir cimri anlatamam.iki tane fıstık aldık problem yapmadı.Çikolatalrı götürdük laf etmedi.eee o zaman nesi cimri.demek ben cimri olmayanlara da gıcığım... * hosgorulu,iyi yazan ve anlayisli ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

laz pacino - 2

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 04:29 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart laz pacino - 2

* benim pek hazetmediğim bir yazar.ben zaten böyle sevecen,espirli,ağırbaşlı,efendi tipleri hiç sevmem...Bir de bir cimri bir cimri anlatamam.iki tane fıstık aldık problem yapmadı.Çikolatalrı götürdük laf etmedi.eee o zaman nesi cimri.demek ben cimri olmayanlara da gıcığım...

* hosgorulu,iyi yazan ve anlayisli sozluklu yazari.

* kaliteli bir yazar ve cok müteşebbis bir organizatördür kendileri efenim.

* süper organizatör, harika gözlem insani. tespitleriyle ortaligi yikip geciyor.

* nickine bakınca neden bilmiyorum ama iri yarı * birini beklerken uludag sozluk bowling zirvesinde karşımda sevimli,yaşından daha genç gösteren bir uuser bulmuşumdur.*sempatik ve hossohbet bir yazar arkadasımızdır.organizatörlük işinden de alnının akıyla çıkmıştır.*

* zirvenin organizatör abisi..nickinden dolayı böyle sert, agresif, ağır abi beklerken bir de ne görelim..sessiz sakin, temiz yüzlü bir kardeş..* * lazım pacinom..

edit: "pısırık" demedik arkadaşım! ne biçim okursun, okursan okurluğunu bil! *

* organizatör ahmet sanın amca oğlu olarak göreve gelmiş, bizlere kadıköyün tüm tozunu yutma imkanı sağlayarak güzel bir zirve geçirtmiş, doğuştan falso yeteneği ile bowling oynayan, tüm nişan düğün, toplantı, iş yemekleri, zirve organizasyonlarınız için arayınız tel: 0532 365 456 852 *****şeklinde buradan da reklamını yaptığım şahsiyettir.

* karga bara girip çıkmayınca telaşlandığım yazar.neyseki sağ salim yanıma konmuş ilgime mazhar olmuştur.ne de şirindir, öpülesidir. *

* yaptığı güzel organizasyonla tadı damakta kalan zirve yaşamamızı sağlayan yazarımızdır*. verdiği sanal bowling kursunun ne kadar işe yaradığını, dersime nasıl da çalıştığımı görmüşüzdür. böyle güzel zirve çalışmalarının devamını bekliyoruz.*

* bowlingteki üstün performansımdan dolayı beni kıskanan yazar.* kendisi uludag sozluk bowling zirvesi ni ayarlayarak hoş vakit geçirmemizi sağlamıştır. organizasyon sırasında bütün yazarlarımızla tek tek ilgilenmiştir. sözlük için eğlenceli ve sevilen yazar. * * * *

* bowling zirvesindeki eğlence ve kaynaşma ortamını borçlu olduğumuz, iyi niyetli yazar kişi, sevgili mesteklaşım**

* tiyatro vesilesiyle tanıdıgım yetenekli ve istekli arkadasımızdır kendisi tabii derslere biraz daha fazla girse iyi olucak *

* bir rivayete göre yüzünü anadolu hisarı kampüsünde gördügümüzde cennetlik olacagımıza inanılan kişi

* kaç zamandır şu kırmızı halının hatırına bir entry yazayım diyorum şu laz pacinoya kısmet bugüneymiş. valla istekleri bitmeyen bir adam bu ya iyi ki kirmizi hali istedik. tutturdu beni adada ki pikniğe özel uçağınla götür yok yatınla bana dünya turu yaptır falan. ayıp ayıp.

* fena halde hümanist oldugundan süphelendigim metroda* karadenizde * mütemadiyen süper kahramanlarla icli disli olan güzel yazan yazarlardan..********

* yazdığı yazılarla sözlükte merak edilenler arasında olup zirvelerde organizasyonların vazgeçilmez organizatörü. almancası super , ingilizce de bir o kadar. bu yönden bilgisini sözlükte de konuşturacağına inanıyoruz.*

* insanliktan istifa etmek adlı entrysi ile sanki bir makale de okuyormuş gibi hissettiğim bir kez daha toplumdaki kişiliklerin, insanlıktan nasip alanlarla alamayanlar arasındaki bağlantıyı kurmamızı sağlamıştır. yazılarındaki gerçekçiliği ve görsel eleştrisiyle kaliteli ve başarılı bulduğum yazar.

* derinden gözlemleri ve düzgün türkçesi ile sözlükte hatırı sayılır bir önemi ve yeri olan sözlük yazarı.

* ünlü aktör, metalci-hiphopcu clubber, is adami, alamanci görünümlü ray-ban insani. msn messenger'a appear offline özelligini kendisi eklemisti zamaninda.

* nolu entrysi ile beni benden almıs uuser.

* entyrlere pek inanmayan insan,bir de üsenmiyor hep beni sorguluyor.

*

* sözlükteki yazıları takip edilesi yazarlardan... bir de en beğenilen entryleri arasında bu eksik kalmış galiba*

* bayağılıkla mizah arasındaki farkı kavrayamamış yazar.

* nev-i sahsina münhasir üslubu ile girdigi entry'leriyle özlenecek yazar. tek umudumuz bizi uzun süre yalniz birakmasin.

* ara verme kararı alması beni üzmüş olan yazardır. sözlüğü kötü bir şekilde amaçları için kullanan, sozluk formati nın ne olduğunu bilmeyen bazı şahıslardan bıktığını dile getirmek için ara vermiştir. bunun bir tatil olduğunu düşünerek en yakın zamanda geri dönmesini istediğimiz yazar.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« deep - 2 | fth - 2 »