Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| marla singer - 2Serbest Kürsü ve Sözlük marla singer - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * "e be güzelim biz yine ayrı kaldık kaynaşamadık" uuserı kendisi. bir dahaki sefere sadece seninle oturup konuşucam uuserı. sevimli, tatlı uuser.
* kol bağlamaya aşırı tepki gösteren yazar. ne yapayım abla, cebime mi koyayım yani kollarımı yazarı. ayrıca zirvenin ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
13-01-2009, 04:31 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| marla singer - 2 * "e be güzelim biz yine ayrı kaldık kaynaşamadık" uuserı kendisi. bir dahaki sefere sadece seninle oturup konuşucam uuserı. sevimli, tatlı uuser.
* kol bağlamaya aşırı tepki gösteren yazar. ne yapayım abla, cebime mi koyayım yani kollarımı yazarı. ayrıca zirvenin en güzel kızı. * *
* vallah da billaha da gizliden gizliye zirveyi yönlendiren yazardır, bu sefer iyice emin oldum. muhabbeti de
sağlam insandır. ilk gittiğimiz mekandan biraz rahatsız olmuş ve ne yapıp edip bizi de mekandan çıkaran uuserdır.** ha bir de çay bardağında kaşık gördü mü, gözü dönen uuserdır. *
* isyan çıkarmayı iyi bilen yazardır.* isyanda etrafında kitleleri toplamayı bildiği gibi, muhabbetindede toplamayı bilmektedir.
* zirvemde huzursuzluk çıkarmış, isyanın baş sorumlusu olmuştur. 20 dakikalık yolu yürümeye üşenmiş, beni deli etmiş ama hastayım deyince de aynı anda 4 taksi birden çevirip o şekilde ata'yı ziyarete gitmek durumunda kalmışızdır.
"senden gelen entry olsun, ayar falan farketmez" tarzı bir laf ederekte büyüklüğünü göstermiştir. ya ben ne yaptım da bu kadar sevdi anlamadım ama tanıdığının sadece ben olduğumu bilmesini isterim....
ben buyum...ve asla farklı bir kimliğe bürünerek zirvelere gelmem.
son olarak metal müzik dinlediğini öğrenmemle bir kat daha sevindirik olmuşumdur sayesinde. kısa oldu bu kusura bakmasın ama net kafelerden nefret etmem beni bir an önce buradan kaldırmaya zorluyor.
tanım yaptım mı lan ben ?
olgun, sevecen ve karşısındakine değer veren bir karaktere sahip sözlük yazarıdır kendisi. filmdeki marla ile ortak bir yönü yok bence.*
* abla tanımının çok yakıştığı yazar. kendisine abla demek istiyorum bundan sonra. yok öyle yaş açısından değil bu, kendisi abla resmen. böyle otur iki dakika konuş anlaşılır abla olduğu. o derece abla birisidir kendisi. yakında "ablaa bana ayar verdileer" diyerek gitmek istiyorum kendisine. abla, size abla diyebilir miyim?
* o beni prenses, peri sanıyoo
ne hata yapsam geri sarıyoo
mitolojiden biri sanıyoo
bendeki de saç, o taç görüyoo
şarkısını her dinlediğimde aklıma gelen, saatlerce konuşabileceğiniz, saatlerce dinleyebilecek, muhabbeti tatlı, kendisi şeker yazar kişisi. ayrıyetten ameliyat olduğumda yanımda olacak, buz torbalarımı bizzat kendisi koyacak en bi melek hemşire.
* sen ne tatlı şeysin öyle diye asıldığım, kendisine her türlü konuda yardımcı olabileceğim * hatun kişisi.
* kaybolan sülietimin içindeyim. etrafım etten duvarlarla çevrili ve ben gittikce siliniyorum. aslın da bu işime gelmiyor da değil. bir nevi görünmezlik oyunu oynuyorum. kimse beni görmüyorken ben herkesin hayatının bir parçasıyım. aslında onların bir parçası olmak ne kadar önemli benim için? hiç, kocam bir hiç...
aciz bir insan değilim ama insanlar tarfından acizleştirilmeye çalışılan biriyim. varlığımla korkutucu bir o kadar da güçlüyüm ben bu silik süliet içinde.
bir nefes kadar yakın, ölüm kadar uzağım insanlara. kendi iç savaşımın peşindeyim. dişimi tırnağıma takarcasına savaşıyorum kendimle.
kan kokuyor heryer, leş kokuyor...
kaybolan, yok olan dünyada yaşam savaşımı veriyorum. dimdik karşısındayım herşeyin. ben buradayım, tam merkez noktasındayım hayatımın. inançlarımın peşindeyim ne kadar vazgeçirilmeye çalışılsamda.
kan kokuyor heryer, leş kokuyor. pislenmemeliyim, pisletilmemeliyim. midem bulanıyor, başım dönüyor.
şuan kendimi sigaraya ihtiyacı olan bir otobüs yolcusuna benzetiyorum. mola istiyorum. bağıra çağıra veriyorum kavgamı. kan kokuyor heryer, leş kokuyor.
peki ben neyim? leşlerin arasındaki insan. insanım ben vuslata dair umutları olan insan...
* zirvelerden sonra hakkında kimse yorum yapmasaydı sadece benim gördüğüm, dünyaya sadece benim için gönderilmiş olduğunu düşüneceğim yazar olacaktı. ama değilmiş, olsun. o yine de iyilik meleğidir, can'dır, dost'tur her şeyden önce... arkadaşlarının derdi için ağlayabilecek biridir, referansı budur gerisini siz tahmin edin. db'i fazla işgal etmemek için daha fazla yazmayacağım. sadece "kusursuz"
* insan gibi insan cümlesini, bir kişi için kullanacaksanız bu marla'mızdır. kaç kişi hak eder ki böyle bir sıfatı. her daim mutlu olması gereken, üzülmeyi hak etmeyen, hassas ve naif bir yazar kendisi.
altın kalbinin hiç bir zaman solmamasını dilediğim yazardır.
* oha sayesin de hoş muhabbetler ettiğim yazardır kendileri. *
* malum filmde * brad pitt ve edward norton'a gölge düşürmüştür kanımca.tabi kanımca.
--spoiler--
bir tümorüm olsaydı ismini marla koyardım.
--spoiler--
* sözlükteki milyonlarca ablamdan* * biri olan, beni bağrına basan sevecen yazar.*
* bana hocam diye hitap ederek beni uzun yıllar sonra öğrencilik günlerime götürmüş sevimli kişi.
* hasta olan, ateşi olan yazarmış. geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum burdan.
* geçmiş olsun bir an önce iyileş tamam mı yazarı. ayrıcana yirim yirim
* kursu olmasına rağmen sırf bizi kırmamak için zirveye katılan yazardır.ulustan kızılaya yürümek zorunda kaldığı için kusura kalmasındır.emekleri için teşekkürü bir borç bilirim. ayrıca kecioreni tam bilmediği için yönlendirmede biraz pasif kalmıştır.*
* etnografya müzesi bünyesindeki nesnelerin yarısına hatta daha bile fazlasına sahip insan...
-şu şeyler ne ya, altın kesesine benziyor
--yok yok onlar naftalin kesesi, bizim evde çok var
-* vay anasını eve bak lan !
* kıyalamayan,kıyılmaması gereken yazar. karakteristik bir yüzü vardır. ama mütevazilikten kabullenmez. düşüncelidir, incidir, incedir. ve de fazla iyi niyetlidir, canını yakanlara bile.
mevalana'dan:
"insanın değeri aradığı şeydir"
"her sevimli şey güzeldir, ama her güzel şey sevimli değildir"
*
* sosyomat.com' da ki marla singerla alakası olmayan uuserdır. lütfen taklitleri ile karıştırmayınız insanıdır. sürekli sen o marlamısın diye sorulara maruz kaldığı için bu entryi girmek zorunda kalmış uludağ sözlük yazarıdır.
* zirvelerde nazarımız değdi o güzelliğine karşı yapacak birşey yoktu, şuanda kendisi büyük bir rahatlığa ermiş ve 20 lik dişinden kurtulmuştur.
* singer'in yeni dikiş makinesi, her genç kızın rüyası. **
* 20 'lik dişlerinin gazabına uğrayan canım arkadaşım, küçük kardeşim.
o yirmilikler yüzünden kendisini çok fena özlediğim canımın taaaa içi. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |