Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| genc parti - 2Serbest Kürsü ve Sözlük genc parti - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bizim koyde altin dagittirmis parti
milleti kandiramamis parti
kazik yemis parti
* hakkında ki sehir efsanelerine her geçen gün yenisi eklenen parti.
yok efendim altın dağıtmış, yok millete dolar vermiş. cem uzanda salaktı ya altını, doları vercek millete sonra ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
13-01-2009, 04:32 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| genc parti - 2 * bizim koyde altin dagittirmis parti
milleti kandiramamis parti
kazik yemis parti
* hakkında ki sehir efsanelerine her geçen gün yenisi eklenen parti.
yok efendim altın dağıtmış, yok millete dolar vermiş. cem uzanda salaktı ya altını, doları vercek millete sonra bana oy ver diyecek ancak gelecek oyun garantisi yok. bu tarz söylemlerle halen daha yıpratılmaya çalışan parti.
ancak
* motorola ve nokia'yı kazıklayıp ardından siyasete soyunan cem uzan'ın kurmuş olduğu parti. parti kurulduğu dönemde dönen yine uzan şirketler grubuna ait telsim'in "mycep" reklamları üzerine, hep bana "ya bu adam neden partinin adını myparti koymadı" diye soru sordurtan, 2002 seçimlerinde kendisine hedef olarak 367 millet vekilliğini koyan, "döner ayran" kampanyası ile %7 oy alan ve "tehlike" icra edip üzerine top yekün devlet kuvvetleriyle gidilen, kapital güç tarafından kurulup kapitalizme karşı savaş ilan eden
* 2007 seçimlerinde ne olacağı belli olmayan
* siyasi parti.
* cem uzan aslinda iyi birsey yapiyo
devletin milletten aldigi vergileri o da devletten alip
millete dagitiyo
* motorolayı kesinlikle kazıklamamış olan, ingiltere mahkemelerinde sonuçlanmış davalar sonucunda haklı taraf olan cem uzanın genel başkanı olduğu parti.
* villasınının gizli bölmelerinde yüzlerce milyar değerindeki telsim kontörlerini saklamak gibi devlet'i dolandırma amacı güden eylemlerde bulunduğu gerek görsel gerekse yazılı medyada yer bulan * bir insanın maç aralarında verdiği reklamlarla son demlerini oynadığının portresi.işin ilginç tarafı kendisi,elindekilerle medyanın güçlü patronlarındayken sabah akşam tv'sinde doğan ve karamehmet'e saydırırken.batağa düşünce nasıl oluyorda bu adamların tv'sinde hala partisinin reklamlarını döndürüyor.
* hala ve hala nasıl savunulduğunu anlamadığım, ailesinin dolandırıcı olduğu mahkemem kararıyla sabitlenmiş olan, kendisi ali cengiz oyunlarıyla dolandırıcılıktan yırtmış bir adamın partisi. yazık vallahi.
kişi anne babasından bağımsız olarak da doğruyu görebilir belli bir yaştan sonra. güdülerden uzak değerlendirilmeli.
* doğan grubuna ait kanal D televizyonunda reklamı geçen parti. ilginçtir bu olay önce mahvetmeye çalış adamı sonra reklam yap.
* ailesi ve kendisi hakkında daha mahkeme kararıyla hiç bir aleyhte sonuç çıkmamış cem uzanın genel başkanı olduğu parti.
* babası ve kardeşi arazi olmuş cem uzan'ın partisi. kullanılıp atılmıştır.
* babası ve kardeşi yakın zamanda turkiyeye gelecek olan cem uzanın genel başkanı olduğu parti.
* babası ve kardeşi tatil yapmak için yurt dışına gitmiş cem uzan'ın partisi. çok makara adamlar bunlar arada çapkınlık yapmaya giderler ürdün'e filan. yoksa bunlar dolandırıcıymış şuymuş buymuş yalan.
hadi her şeye kılıf bulunur da imar bankası nasıl açıklanır? villadan çıkan kontörler nasıl açıklanır?
ben boşalttım imar bankası'nın içini anasını satam. o kontörleri de sevgilimle konuşmak için almıştım, pişmanım.
* az sayida savunanin ciktigi cem uzzanin partisi
adam uzana uzana devletin kasasina uzaniyodu eskiden
millete uzanmak varken
* imar bankasinda parası olupta bir gün ne faizini geç alan, nede parasını çekmek istediğinde hayır cevabı alan vardır. bu bankanın ödeme sorunu devletin el koyduğu gün başlamıştır. sorunsuz işleyen bankanın en başında ki adam da partinin genel başkanı cem uzandı bir dönem. ancak kendisi siyasete girmeden önce bütün iş adamı kimliklerini bırakmıştır.
hem adamın gsm operatörü var onun kontörlerini evinde tutar tutmaz kime ne? benim olsa bende tutarım. bunun sebebi de adamların belli hatları sürekli dinlenmektedir. buna engel olarak sahte isimlerle alınmış hatlar kullanmaları sonucu kontörleri de o hatlar için evlerinde tutmalarıdır.
* dolandırıcılıktır, sahtekarlıktır, şudur budur her şey bir yana sloganlarıyla bile balon olduğu anlaşılabilecek parti.
iktidara gelince imf'i kovacakmış, dertler bitecekmiş, falanmış filanmış. böyle popülist söylemleri olan partiden ne bekleniyor acaba? bu kadar kolay mı bunlar?
hangimiz genç parti mitingine gitmedik ki? bedava konser, bedava yemek, ilçelerden kalkan bedava otobüsler*. ciddiyeti etli pilavdan, davut güloğlu'ndan öteye gidemeyen, popülist söylemlerle, aşırı reklamlarla boy gösteren bir partiden ne bekleniyor?
ben bu parti hakkında yazmaktan utanıyorum. hala insanlar nasıl bu adamı savunuyor *, bu partiye oy verip iktidara gelmesini göze alıyor vallahi anlamıyorum. bunu izah etmek zorunda kalmak zor bişey. bu kadar cahil mi oldu halk?
efendi son sözüm teşkilatında görev verildi, belki maddi kazanç sağladı, annem babam ekmek yiyor diye dolandırıcıdan yana olmak gerekmez. zorlama savunmaları kimse yemez kendisini kandırır insan.
* villanın gizli bölmesinde bulunan bir oda dolusu kontörleri kendileri dinlendikleri için,ileride uzan ailesinin kullanması için saklandığını söyleyerek savunma yapmak yanlıştır.burada söz konusu bir avuç yada cep dolusu kontör değildir.bir oda dolusu kontördür.değil cem uzan ailesine bir vilayet'e yetecek kadar çapta kontörler söz konusudur.ayrıca Bir Telekomünikasyon Devinin sırf dinlendiği için bu eylemi gerçekleştirdiğini iddia etmekde adı konamayacak bir durumdur.Telekomünikasyon Devi Olup Telekomünikasyonun Her Türlü Cinliklerini Bilen Biri Olmasınıda Geçtik Villasının,adasının envai çeşit yerlerini mafya babaları gibi uydudan takip yöntemi ile görüntülemek gibi cin fikirleri bulan birinin o kontörleri dinlendiği için sakladığını iddia etmekde yanlış değil ayıptır. bunada eyvallah çekelim dedik peki ya o sadece rus mafyasında bulunan*otomatik silahların açıklaması ne olabilir?
* silahlı kuvvetlerde bulunmayan silahlara sahip olması suç olarak gösterilen cem uzanın genel başkanı olduğu parti.
bende de silahlı kuvvetlerde olmayan 4 çeşit tüfek var. ne yani ben de mi suçluyum?
* ve hala hakli oldugunu iddia eden edebilen parti
* tüfeğin açıklaması av tutkunu biri olunduğu için ve av'ında bir spor olduğunun bilindiği için pek suç teşkil etmeyen.fakat yanlızca rus mafyasında bulunan, otomatik silahların bir parti başkanının malikanesinde çok sayıda bulunması akıllara bazı soru işaretlerini getirmektedir.inatla rus mafyasındaki silah diyorum.çünki glock,smith wesson,baretta,magnum,glock vs..bir yere kadar tahamül edebilir adı hobi yada koleksiyonculuk konabilir.fakat o silahları gizlilik e yoğun uğraşların sonucunda ülkeye getirmek ne gibi amaçların ürünüdür kişiyi düşündürmüyor değil.
* elinde ender bulunan silahların olması sonucu, utanılmasa katil yada suikastçi gibi iddialar çıkacak olan cem uzanın genel başkanı olduğu partidir.
sonucunda herkes bilir ki türkiyede çok büyük zengin olmak demek can güvenliğinin az olması demektir, çıkar gruplarıyla ve mafyayla daimi mücadele içinde olmak, en net tabirle kelle koltukta gezmektir. silah merakı olan bir insan içinde, bu durumla bir araya geldiği zaman, yasak olmayan her türlü silahı bulundurması doğaldır.
* tayyip erdoğan ın vurupta bir türlü yıkamadığı bir kale.ayrıca imzası şekilli parti.
* mevzuatlara göre güvenlik şirketleri ve polis teşkilatına bile sınırlı özellikde ki otomatik silahlar verilirken bu silah'ın bir siyasi parti başkanından çıkmasını yasal olarak değerlendirmek bu konuya uzak olan kişiler içinde akıl kârı değildir.ayrıca o kadar siyasi,zengin gördük.hangisinin evinde g3 yada kalaşnikof bulundu.oldu her zengin her siyasi full otomatik silahlar alsın sonra çıkıp teşhir etsin.bizde bunu legal bir durum olarak değerlendirelim.geçiniz efendim geçiniz.
* kendisi gibi bir çok ünlü siyasi zenginlerinde evinde silah bulunan cem uzanın, genel başkanı olduğu parti.
* yalan olmuş partidir.
* seçim zamanında kesandaki roman mahallesinden tam destek almış partidir.sanırsam mahallenin %96 sı genç partiye oy vermişti... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |