Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

selcuk erdem - 2

Serbest Kürsü ve Sözlük selcuk erdem - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bankta oturan kızın yanına yaklaşan konuşmaya çalışan recep karikatürü kopartıcı etkiye sahip karikatürist. ..meraba ben recep,bu da davuk. * tartışılan bir konu selçuk erdem insanmı? bu kadar komik çizilir mi? * penguen dergisinin vazgeçilmez karikatüristi. penguenler, inekler, uzaylılar, osmanlı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

selcuk erdem - 2

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 04:33 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart selcuk erdem - 2

* bankta oturan kızın yanına yaklaşan konuşmaya çalışan recep karikatürü kopartıcı etkiye sahip karikatürist.

..meraba ben recep,bu da davuk.

* tartışılan bir konu selçuk erdem insanmı? bu kadar komik çizilir mi?

* penguen dergisinin vazgeçilmez karikatüristi. penguenler, inekler, uzaylılar, osmanlı padişahları, köpekler, taş devri insanları, deliler onunla apayrı mizahi bir boyuta ulaştı. ''iyi bir karikatürist çok da zekidir'' tümcesinin de doğruluğunu ispatı için iyi örnek. ayrıca insanlar arasındaki o cevaplanamayan ikilemleri hayvanları kullanarak harika anlatır.

suratından kızgın ve kararlı olduğu çok belli olan bir öküz önündeki projeleri, planları inceliyor... arkasındaki duvarda yazılı olan cümle ise şöyle:

''tren kitlelerin afyonudur.''

* Güldürürken düşündürmeyen, işini yapıp kafa karıştırmayan, çok yetenekli sanatçıdır. Artist bir tavuğu çizdiği karikatürü ile beni, aklıma geldikçe güldüğüm için insanlara rezil eden karikatüristlerden biridir.

* penguen dergisinde yumurtalar köşesine esprileri seçen çizerdir.

* çizerler arasında yeri apayrı olan çizer.

* çok komik karikatürler çizen adam.

- bir masal yazdım!! ' ali baba ve bir harami'

+ bence sen bunu geliştir biraz.

* herkesin bildigi meshur fatih sultan mehmet karikaturuyle gonullerde taht kuran asmıs karikaturist. hayatımda en guldugum karikaturdur herhalde.

- sultan'ım!.. gemileri haliç'e sokamadık!..

+ o zaman karadan yurutun!.. töbe... töbe... rahatca bir sey bile yaptırmıyorlar...

* http://www.selcukerdem.com

* Cep telefonuna gelen vahiy mesajını çizen karikatüristtir.

* muazzam karikatürleri olan, yiğit özgür den de iyi espri yakaladığını düşündüğüm kişidir.yaklaşık üç adette karikatür kitabı bulunmaktadır birbirinden komik.

* ilkokulda yazdıgı bir kompozisyonu. *

--spoiler--

ilkokul 2. sinifta yazdigim bir kompozisyon sinif ortasinda okudugum zaman,ögretmen ve arkadaslarim tarafindan pek tutulmamis bir kompozisyon yazim hatalari düzeltilmemis, parantez içindeki notlar simdiki ben tarafindan eklenmistir.

konu: çevremizde neler görüyoruz? ben çevremde çok sey görürüm. Yasasin çevremiz. çevremiz olmasaydi hiçbirsey göremezdik bence. o zaman ufuk u da göremezdik. ufuk benim en iyi arkadasim. ufuk neler yazdi defterine bakiyorum. ögretmenimiz hep arkadasinizin defterine bakmayin der, ama su anda bakmam lazim çünkü benim çevremde ufugun defteri var. ufuk benim arkadasimdir. ufuk salak degildir. çünkü arkadasimiza salak demek ayiptir. ayip olmasa ufuk a salak diyebilirdik. ama diyemedik. bunun ayip oldugunu ögretmenimiz ögrettiydi. ögretmenimiz bize hep ögretir. ne güzel seyler ögretir. böyle bir ögretmenimiz olmasaydi biz ne yapardik? okula gelmezdik. tabi o zaman hemen sevinmezdik hemen çok üzülürdük.

* ögretmenimiz bize arkadaslariniza salak demek ayiptır demisti. bende o zaman aptal demek ayip degildir dedim.ögretmenimiz hepsi ayni dedi. ben de bu bilgi hayatta ne isimize yarayacak diye sordum. ögretmenimiz bu konu burada kapanmistir dedi. ama kapanmamisti tabi. ufuk defterine sunlari yazmis: ben çevremde neler görüyorum: agaçlar, evler, yollar, insanlar, kadinlar, kuslar, taslar, topraklar, kediler, köpekler, böcekler, bulutlar, annem. gerçekten de ufugun annesi hep cevresinde dolasir. sabah okula getirir, aksam eve götürür, derslerde de pencerenin önünde ziplayarak oglunu görmeye çalisir.

bence çok komik. kafasi bir görünür, bir kaybolur. yazin pencere açikken silgiyle kafasini vurmaya çalisiriz. ama havada durmayip hemen düstügü için vurmak çok zordur. yani bunlarin disinda ufugun gördügü ilginç bir sey yok. çevremiz çok sikici degil. ben sanki görnüyorum agaçlari, evleri. salak! sana demedim, bu sayilmaz, agaçlara dedim ben çevremde hep degisik seyler görürüm. mesela geçen gün çevremde bir tane tavukadam gördüm. tabi hemen arkadas olduk. çok ilginçti. ufuga anlattim ama ufuk inanmadi çünkü o benim anlattiklarimi hiç inanmaz, bunu nereden biliyorum çünkü uzaylilara da inanmamisti. "bir kere, dedi, tavuktan adam olsa o zaman horoz adam olurdu" çünkü tavuktan adam olmazmis horozdan olurmus. ben de ona hayatinda kaç tane tavukadam gördügünü sordum. hiç görmemis tabi, ne konusuyorsun o zaman?

* tavukadam gerçekten var, iste söyle bir sey!

* tavukadamla geçen hafta, banka sinemasinda tanistik.

* ıçerisi karanlik oldugu için diger çocuklar onu göremediler tabi

* tavukadam harika birinsan. diger büyükler gibi insanin canini sikmiyor. benim en iyi arkadasim. ufuk için salak dedi. Ayip da olmamis oldu, çünkü o ufugun arkadasi degil. tavukadam çok güçlü, herkesi dövebilir. bu herkese, çevremde gördügüm herkes dahil, bilmem anlatabildim mi? bana dedi ki, eger sana sinirlenen bir ögretmenin falan varsa, gelip onun kafasini kirayim, bacaklarini da koparmam elbette mümkün dedi. ben de ona tesekkür ederim, ama bana sinirlenen bir ögretmenim yok, ögretmenim beni çok sever bence, ben de onu severim.onun bacaklarini ikiye ayirip kafasini gaganla ezmene hiç gerek yok!

böylece is tatliya baglanmis oldu, ama tavukadam sen gene de bir sey olursa haber ver, aninda gelirim dedi. ben de haber verecegime söz verdim. simdi bir sey olursa ve ben haber vermezsem tavukadama karsi çok ayip olur. çevremizi tavukadamla birlikte gördüm. ona marstan gelen taslarimi gösterdim, o da bana çokoprens agaçlarini gösterdi. o kadar çok ki. hepsinin ortasini açip çukulatasini yaliyorsunuz, bisküvisini hiç yemiyorsunuz. ufuk bunlara da inanmiyor. bana dedi ki sen simdi tavukadamin uçtugunu da iddia edersin dedi. ben de tabi hemen, tavuklar uçar mi be, biz burada güvercinadamdan bahsetmiyoruz herhalde dedim. böyle bir laf ettgi için ona salak demedim çünkü o benim arkadasim ufuk, o zaman niye getirmiyorsun okula, bizi de tanistir dedi. yok ki gelsin dedi. ama tavukadam hergün lunaparka gittigi için okula gelecek vakti yok. ayrica kendisinden yok diye bahsedildigini duyarsa ufuga çok sinirlenir. bu ona inanmayan baskalari içinde geçerli olur. o zaman yumurtasini getir dedi. sanki tavukadam bütün gün aptal aptal ortalikta dolasip yumurtluyor.

tavuklarla tavukadamlari birbirine karistirmamaliyiz. cunku hangisini kesemeyiz.

* çevremizde neler gördük? ufuk gibi biz de çevremizde kus gördük, ama biz gittik konustuk. göç eden kuslar artik havalar isinmaya basladigi için geri dönüyorlar. onlara keske dönmesaydiniz, çünkü havalar gene soguyacak dedim. onlar da bana belki bu yil sogumaz bir umut dediler. yaz bitmezse gerçekten çok iyi olur. çünkü yaz bitince okullar açilir. ama yaz tatilindeyken çevremde okulu görmüyorum. tabi hemen okulumu özlüyorum. en çok da ögretmenimi özlüyorum.

yararlandigimiz kaynaklar: çevremiz, büyüklerimiz, ögretmenimiz, tavukadam.

--spoiler--

selçuk erdem

* an itibari ile aninda goruntu show'dadırlar.

* Beni bir kez daha koparan eğlenceli bir karikatüristtir. Bir karikatüründe insanlar sırat köprüsünde önünde beklemektedir. Adam zebaniye sorar:

-abi burası ney?

+sırat köprüsü.

-ne köprüsü?

+sırat sırat.

-koyim de tur at

+bunu da alın içeri.

* çoktandır penguen'deki sayfasını ziyan etmeye başlamış olan karikatürist.

* bir karikatüründe dana, kafayı bulmuş elinde içki şişesi yalpalamaktadır. bostanci amcaya gider.

dana: bostancıı!!!! dandini dandini dastana.. danalar girmiş bostana!!

bostanci: sarhoşsun sen sabah konuşalım bunları...

dana: neden kovdun danayı üleyyn!! neden?..

* yanilmiyorsam penguen'in en son sayisinda, normalde komikazenin bulundugu sayfaya yerlesmis cizerdir.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks