* yazdıkLarını eğLenerek okuduğum yazar...beşiktaşLıdır...bu nedenLe ona karşı sevgim+saygım büyüktür...aLemin kraLıyız...çarşıyız...
Tribünden küfreder, yaklaşamaz Çarşıya
Bizi görünce kaçar, fener delikanlı ya
Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın...
* oylama konusundaki duyarlılığı ve gayretiyle dikkat çeken yazar.
oyluyor efendim durduramıyoruz.
* besiktas fanatiği olmasından dolayı kendime yakın gördüğüm yazar.
* istatistiklere bakılırsa yiyip, içmek, gezmek yerine oylayan, oylayan ve oylayan yazar.
* benim gözümde can, ben çekip gittiğimde bile, çıkıp gelendir, dosttur, kardeştir, abidir, babadır, kocaman bi adamdır, fizigiyle de, yüregiyle de.
* "yahu ben seni bir yerden tanıyorum" dediğim ikinci yazar..*
bowling deki "eveett, kopmadı..ben de varım dedi!!" nidaları hala kulağımda olan yazar..komik bir adam..sevdim seni * *
* tanıgıma menmun oldugum sıcak kanlı kardesim ayrıca kendisi zirvede laf arasında bana ayar vermiştir intikam yemini ettim...
* 'ben de varım diyor'
'kopmadım diyor'
beyanatları ile bizi bowling boyunca koparan, her dem mütevazi, her dem neşeli, hafif top-ağır top karmaşasını oyun sonunda çözerek bir sonraki bowling zirvesine hazır ve nazır olan şahsiyettir, iyiki zirveye gelmiştir ki tanımışımdır. *
* bowlingde aynı grupta olsak topu eline vereceğim yazar.kaçarak uzaklaşmıştır... bursa istanbul ikileminde kalmıştır ayrıca. araya bir ankara soksa üçgen yapabilir...
EK BiLGi:OEH OYLANMIŞ ÖNCE KIZDIM AMA HARBiDEN OEH YANi ESPiRiLi BiŞi BULAMAMIŞIM.YAZIKLAR OLSUN ONA...
* adı gibi candır bitanedir,bowlingde kafaya oynar,sozlukte derin ilislkiler icindedir ve benle ortak ittifak istemektedir**,geyiktir,samimidir,sıcaktır,kardest ir,olmazsa olmazdır...bu kadarı yeter diyerek bende kalanları kendime saklamak istemekteyim.
* uludag sozluk bowling zirvesi nde yapmış olduğu strikelarla gönülleri kazanmış yazar olup final maçında herhalde bazı arkadaşların nazarına gelmiş şahıstır. * * yalnız o kadar hızlı atıyordu ki makine bile dayanamadı arkadaşa. * artık bir daha ki sefere kesinn birinciyizz. *
* bundan iki sene önce hayatıma giren abim gibi çok sevdigim temiz kalpli ulvi bir kişiliktir kendisi tenis de olan azmi ve gayretiyle çok yakında kortların aranılan isimlerinden biri olucak:
* katil olma ihtimalini sevdiğim futbolcu kişilik.
* sozlugun nese kaynaklarından bir tanesi.yaptıgı esprilerle ortalıgı kırıp gecıren kisi.ustelik bir zirve manyagı kendisi.karizması da dikkat cekmiyor degil.daha bircok zirvelere katılması dilegiyle.
* insanları oy verme kapasitesiyle kıskandıran kişi * iyi bir sözlük bağımlısı mod diilse bile mod olmayı hake den kişi
* her ne kadar futboldan zerre çakmasa da* mangal ve espri yapmadaki başarılarıyla gönlümüzde yer edinmiş yazardır kendisi. ayrıca bi playboy duruşu mu var desem ne desem bu adama. *
* backhandleri sonduren, forehandleri olduren tenisci. * futbolcu, enformatiker, yazar, ... * *
* uludag istanbul piknik yapiyoruz zirvesi nde mangal canavarı oldugunu gördügümüz sözlük yazarı..burdan kendisine "seksin seksin" diyorum *
kendisi apaçık bir katildir..ama anlayan yoktur..*
zall la konustum o bile katil can dedi diyorum, siz ne diyorsunuz!
* avuç avuç tuz yiyebilme özelliği olan, yumuşak bilekli yazar.*
* zirvelerden önce tanımadığım, fakat zirveler sayesinde tanışıp hemen kanımın kaynadığı, uludag istanbul piknik yapiyoruz zirvesinde mangal konusundaki ustalığı ve sucuklara olan düşkünlüğü gözümden kaçmamış, seksin seksin ile her zirvede olduğu gibi bu zirvede de bir slogan bulmuş olan **, bünyesinde barındırdığı katil kişiliği ile oyundan hemen çıkarılması gereken böylece oyunun rahatlamasına neden olan, zirveler boyunca yüzümdeki gülümsemelerin bir çoğunun nedeni, umarım bundan sonraki her zirvede görürüm, birlikte vakit geçirmek gerçekten çok eğlenceli dediğim aslan gibi adam.
* yazdığı "herkes haddini bilecek.. yoksa bildiririz..!" sloganı ile yüreklere korku salan sözlük yazarı.
* seksin seksin der,takımına mac kaybettirir ve sonra hicbi sekilde bozuntuya vermez böyle sogukkanlı olmalı yazar dedgini derim,rakı ve cig köfte faslınada bomba gibi hazırlanmaktayız can kardesim canla bilginize* *.
*
turu yaparken seksin seksin sloganını kaçırdığım için üzüldüğüm, veleybol* takım arkadaşı. filenin önünde karbuzkabugu ile beraber aslanlar kaplanlar gibi mücadele edip benim açığımı kapadı sağolsun. belediye otobüsünde dörtlü muhabbetin sağ kanadı.
* besiktask'tır, can'dır, muhabbettir. sözlüğün vazgeçilmezlerindendir.
* candır sevilesidir. bugun bana kardesligini gosteren yazardır.*