Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

devlet laik olur birey laik olamaz - 3

Serbest Kürsü ve Sözlük devlet laik olur birey laik olamaz - 3 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * rte'nin yıllar önce söylediği "hem laik hem musluman olunmaz" sözüyle hem kendisini, hem buradaki yobaz yazarları g.t ettiği çelişkili tümce. * laiklik devletin toplumu sekulerleştirme sürecinde bir yoldur. ben de sekuler olmasını dilediğim toplumumun sekuler bir üyesi olarak, siyaset ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

devlet laik olur birey laik olamaz - 3

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 04:45 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart devlet laik olur birey laik olamaz - 3

* rte'nin yıllar önce söylediği "hem laik hem musluman olunmaz" sözüyle hem kendisini, hem buradaki yobaz yazarları g.t ettiği çelişkili tümce.



* laiklik devletin toplumu sekulerleştirme sürecinde bir yoldur.







ben de sekuler olmasını dilediğim toplumumun sekuler bir üyesi olarak, siyaset biliminin .mına koymuş başbakanın bana ne cevap vereceği hayaliyle bu entry'me son veriyorum.







"konuşma lan!" derdi herhalde.



* meseleyi anlamadığı gibi "bıdı bıdı, vık vık" şeklinde fikirlerini de söyleyenleri görünce götümle güldüğüm olay.







laiklik ne arkadaşım? evet evet sana soruyorum. yok yaa senin yanındaki, hani yüzü kızarmayan. heh sana!







ne laiklik? din işlerini devlet işlerinden ayırmak, birbirine müdahale etmelerini engelleyecek düzenlemeler yapmak, yasalar koymak. peki sen devletin herhangi bir organında görev yapıyo musun? hahahah devletin "göt organı" olabilirsin aslında ama o bile değilsin düşün kendini! sen vergisini veren sıradan bir vatandaşsan, din işleriyle devlet işlerini birbirinden ayıracak kimse sen değilsin bebeğim. hiç mi siyaset bilimiyle alakalı değilsin ulan? keraneci seni.



* kisinin laik olmasinin anlaminin laik devleti destekleyen kisi mi yoksa laikligi kendi yasamina da aksettiren kisi mi olduguyla alakali olan cumledir. sanirim once bunu tanimlamak gerekir. uluslararasi tanima gore ise laiklik devletin her din ve inanc karsisinda esit tutum sergilemesidir. devletin dinsiz olmasiyla ile atif yapilan da budur. dolayisiyla laiklik kisinin kendisiyle alakali bir olgu olmayip devlet ile alakalidir. tamamen devletin esitlik ilkesine atif yapilmaktadir. hangi din, inanc olursa olsun tamamen esit davranilmalidir.



* yanlış önermedir. Gerçi ne zaman doğru bir önerme yaptı ki , en sevdiğim ananı da al git lan'dı. ehe.



Gelelim önermeye devlet laik olabilir birey laik olamaz neden ? her seferin de boşunamı söylüyoruz laik ülkenin laik insanlarıyız diye.



Ayrıca işine gelmeyen yerde önerme sıçmakta bir başbakan'a yakışmaz.



Son bir ekleme bakalım laik ne imiş siyasi ve sosyal kavram olarak laiklik görü$ünü benimseyen kimse.Demek ki ne oluyormuş bireyler laik olabiliyormuş örnek isterse beni gösterebiliriz.



* şekil olarak bakıldığında doğru, içerik olarak bakıldığında yanlış bir önerme. evet laik olan devlettir fakat laik düzeni destekleyen ve savunanlar da laik düzenin bir parçası, dolayısıyla laik insanlardır. birisi çıkıpta ben laik bir insanım dediği zaman, anlatmak istediği laik düzeni destekleyip, bu düzenin korunmasını istediğidir. tabi ki işine gelen istediği gibi anlayıp, bunun üzerinden de siyaset yapmaya devam etmektedir.



* Laiklik, devlet yönetiminde herhangi bir dinin referans alınmamasını ve devletin dinler karşısında tarafsız olmasını savunan prensiptir.







tanımda da geçtiği gibi laiklik bir prensiptir. ve bir insana prensip demek doğru olmaz. biri bana "sen laiksin" dese "ne diyon lan" diye dalarım. hah ama "laikliği benimsemiş ve savunan birisin" dese alnından öperim.







gerek karizmatik başbakanımızın gerekse 32. gün programına çıkan ablamız, bacımız, kardeşimiz, arkadaşımız ve bilumum şeyimiz olan hanfendinin bu sözü mantıken doğrudur. yani onlardan birer prensip olmalarını bekleyemeyiz değil mi?







ancak bunu söylemede amaç nedir? bizi ilgilendiren burası. yani "ben laik değilim" diyerek daha sonra da "bireyler laik olmaz devlet laik olur" demek nedir? *







edit: ayrıca bir başbakanın laik olmaması e kadar doğrudur die sorar insanlar.



* devlet laik olurken insanlar da laik olmak zorunda mı? yani şimdi ben laik değilim diye bu devlette mi benden etkilenip laiklikten çıkıyor? eğer 'evet' ise devletin laikliğinden söz edemeyiz. çünkü her zaman laik olmayan birileri var olucak ve tartışmaya bile gerek kalmayacak. eğer hayır ise o zaman niye muhabbetini yapıyorsunuz. hadi onu da geçtim, niye insanlar da olmak zorundadır diyorsunuz. çünkü eğer benim laik olup olmamam devleti etkilemiyorsa seni de etkilemiyordur ve seni ilgilendirmez de ayrıca.



yani şimdi sen laiksin ve devlet de laik ama ben laik olmadığım için sen ve devlet bundan etkileniyorsunuz. öyle mi? bu ne yaman bir çelişki anne?



o zaman laik olmayanları asalım kurtulalım. yoksa bunun başka bi çözümü olamaz. laik olmayan insanlar devletin içine ediyorsa, ya devletin laiklikten çıkmasını kabul ediceksin ya da laik olmayanları asacaksın. ki bu devlet insan asmakta bayağı tecrübeli.



kusura bakmayın ama asılacak insanlardan biri de benim ve bundan da hiç rahatsız olmuyorum. kolay gelsin.



* laik olmayan insanların, konuştukça battığının resmi. her yaptıklarına kılıf uydurmayı başaran bu kişiler, laf oyunlarının eşliğinde, bağıra bağıra "şeriat" demekteler. şu talihsiz cümlede, laik olmadıklarının vurgusu var, gerisi kocaman bir hiç! bugün bizler laik olduğumuzu söylerken, bilinçaltımızda "laik devlet" oluşuyorsa, hiç kimse "laiklik, din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır, laik olduğunu söyleyen kişi, iç dünyasında din-devlet çatışması yaşar dolayısıyla müslüman olamaz." gibi haddini aşan cümleler kuramaz. kurdurmamalıyız. çünkü, özgürlük bu değil.



* bu başlık zaten yanlıştır. laiklik bireyi laik yapmaz devleti laik yapar.birey dini içinde dilediği gibi yaşar ancak bunu devlet işlerinde ortaya koyamaz.laikliği anlamayan şahıs laiklik düşmanı olur.bilmezki o laiklik sayesinde dinini devam ettirebiliyor.



* doğru tanımlamanın yanlış ağızdan dile getirilmesidir. evet bireyler laik olamaz çünkü laiklik devlet politikasıdır lakin bireyler laik devlet yanlısı olurlar ve laik olarak tanımlarlar kendilerini.



85 yıllık cumhuriyet devrimlerini hiçe saymak hem anlamsızdır hem bunu yapmaya çalışanlar başarısız olmaya mahkumdur.



türkiye cumhuriyeti laik bir ülkedir bizde laikliğe gönülden bağlı olan ve gelişmiş devlet olmanın şartlarından biri olduğuna inandığımız laikliğe inanan vatandaşlarız.



* altına imzamı atacağım rte önermesidir.nadir yaparım bunu...



* yobaz kesimin ''ben laik değilim.'' dedikten sonraki kıvırma cümlesidir.







birey laik olur aksine. laiklik yanlısı kişi, kurum, düşünce ve benzerine laik denir.



* şöyle bir şey







mahmut laiktir - türkiye cumhuriyeti laiktir



mahmut hukuk insanıdır - türkiye cumhuriyeti hukuk devletidir



mahmut sosyal bir insandır - türkiye cumhuriyeti sosyal bir devlettir







dolayısıyla







mahmut laik, sosyal bir hukuk insanıdır.



türkiye cumhuriyeti laik, sosyal bir hukuk devletidir.







hangi cümle kulağa daha mantıklı geliyor?







edit: ya şimdi aklıma geldi de allahtan bu rte müslüman adam. yoksa bunlar sırf rte'ye inat olsun diye müslüman olurlardı.



* laikliğin tanımı ve uygulanış şekli hakkında zerre kadar fikri olmayan uydurma akıllıların karşı çıktığı gerçeklik.







laiklik bir sistemdir, yaşam biçimi değildir. ben istediğim dini yaşarım hatta hiçbir dine de mensup olmayabilirim. benim dinimin gerekliliklerini nerede ve ne şekilde yerine getireceğime bireyler karar vermez ancak buna devlet ve devlet kurumları karar verebilir.







devlet yasalar ile bana sen burada bu şartlar altında dini inancın gereği olan davranışları veya simgeleri taşıyamassın bunun sebebide yaptığın iş gereği tarafsız olman gerekliliğidir diyebilir.







ama bunu laik olduğunu iddia eden bir birey söylerse kafayı gömdümmü olduğu yere çökertirim. çünkü insanlar kendilerinden olmayanların davranış biçimlerine müdahale etmeye çok meraklıdırlar ki en bariz örneği günümüzde yaşanmaktadır.







bu sebeptendir ki bir birey ben laikliğe inanıyorum, laik sistemi destekliyorum diyebilir ama ben laikim dedimi çıkıp adama sorarlar sen kimsin ki bireylerin dinsel inançlarını yaşam şekline karışıyorsun diye sonra da sap gibi kalırsın ortada.







laiklik devletin ve devlet kurumlarının teminatı altındadır. laikliğin temel ilkeleri tehlikeye girdiğinde laikliğin savunma mekanizması devletin kurumlarını kullanarak -yargı olmadı tsk- harekete geçer ve tehlike giderilene kadar mücadele eder.



* "laikliğin güvencesi biziz" diyerek laikliğin güvencesi olduğunu iddia edenlerin şimdilerde "laiklik karsiti eylemlerin odagi olmak" sebebiyle kapatma davasiyla yüz yüze gelmeleri sonucunda yaptıkları "çevir kazı yanmasın" niteliğindeki açıklamadir.



"laikliğin güvencesi biziz" için



kaynak: http://www.sabah.com.tr/2...4BF9A9A54D1217D4179B.html



* mantıkn doğru bir söylemdir. ancak kelime oyunu yapılmaktadır. ben laikliğe karşıyım diyemeyen karizmatik bir başbakanın söylediği bir sözdür.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


devlet laik olur birey laik olamaz - 3

Serbest Kürsü ve Sözlük devlet laik olur birey laik olamaz - 3 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * rte'nin yıllar önce söylediği "hem laik hem musluman olunmaz" sözüyle hem kendisini, hem buradaki yobaz yazarları g.t ettiği çelişkili tümce. * laiklik devletin toplumu sekulerleştirme sürecinde bir yoldur. ben de sekuler olmasını dilediğim toplumumun sekuler bir üyesi olarak, siyaset ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.