Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| alwayssleepy - 33Serbest Kürsü ve Sözlük alwayssleepy - 33 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * hani küsürlü sayı verilince inandırıcı olur geyiği var ya, bu alwayssleepy kişisi de lanlı-lunlu entry girdiğinde samimi olduğunu, aşmış bir yazar havasında olduğunu, tüm kudretin damarlarındaki asil kanda olduğunu sanmaktadır zannımca. çok güzel yazıları var fakat son zamanlarda sadece ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
13-01-2009, 04:49 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| alwayssleepy - 33 * hani küsürlü sayı verilince inandırıcı olur geyiği var ya, bu alwayssleepy kişisi de lanlı-lunlu entry girdiğinde samimi olduğunu, aşmış bir yazar havasında olduğunu, tüm kudretin damarlarındaki asil kanda olduğunu sanmaktadır zannımca. çok güzel yazıları var fakat son zamanlarda sadece yazıyor, kendi adıma beni ilgilendirmiyor siteyi yöneten kişilerle arasındakiler.
mahalle kavgasının binadan binaya çamaşır asılmamış ortamda olanını yapıyor ayrıca yakın zamanda. komik de olmuyor.
* burada yazarak kendine yazık eden yazardır.kitap yazma vatki gelip geçmektedir.
* küstürülen yazar.
* saçak oğlanlarının [ saçak tdk tanımı: halı veya kilim gibi eşyaların kenarlarında bulunan zayıf örgü,oğlan : genç erkek, shekerkiz tanımlaması olarak sözlüğün zayıf noktalarını oluşturan uuserlar ] gereksiz tepkileri yüzünden sözlüğe veda eden birisidir. yani bilmiyorum ama " moderatör şakşakçılığı yapacağız yani saçak oğlanıyız " diye ona saldırmak mantıklı bir şey midir? şunu da söyleyeyim, olveys gördüğüm kadarıyla onurlu bir gidiş yapıyor. kendisinin tek eleştirdiğim noktası, sizlerin düzelmeyeceği konusunda ısrarcı olmasıdır. bakalım zaman beni nasıl haklı çıkartacak çocuklar?
* son günlerde uludag sozluk'ün altından girip üstünden çıkmış yazar. üstünden girip altından da çıkmış olabilir.
bilmiyorum...
* artik burasi icin ciddi bir kayiptir. anlayana.
* hey yarabbim ya. boşver diyecem, olmayacak. sallama diyecem, o da olmayacak. sözlük adına neler yaptıgını biliyoruz diyecem, teselli etmeyecek. sakin ol desem, ciddiye almayacak.
gidip, gitmeme tabi ki şahsi kararı. kendisini bağlar. ama şu an yeri ve zamanı değil. ["lan sanki, erik zamanı, kabak zamanı git" der gibi oldu.] söylediklerinde ve başına gelenlerde tamamen yanındayım kendisinin. ve herhangi bir zorlama olmaksızın üye oldugumuz, birbirimizi tanıdığımız, iyi kötü anılar paylaştıgımız şu sitede yoklugunu hissettime bize.
hani bir söz vardır ya, itin hatri yoksa sahibininde mi yok ? deyu. aynen öyle. siteyi adam eden, bir yerlere getiren, tanıtan bizler ve sen birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duydugumuz su günlerde [ahahah ne zamandan beri su kalıbı cümle içinde kullanasım vardı beaa. ohh saolasın olveyyyz] sözlüğü bırakamayız.
neyse kendisine son söz olarak, "ayıbettin şemsettin, vidaları gevşettin" diyorum.
see you in another life brother !
* moderasyonu eleştirerek işe girişmiş* ondan sonra sınırları aşarak gereksiz yere polemik yaratmış, sözlüğü karıştırmış muhtemelen başı arşa değmiş yazarın rumuzu.
gündemi değiştirin türban başlıkları falan açın razıyım. ne lan bu...
* gideceğini söylemiş yazar. bazı şeyler kızıp çekip gitmek kolaycılığa kaçmıyor mu diye sormak istiyorum kendisine? kalıp kendince haksızlıklarla mücadele etmesi gerekiyor. en azından insanların düşüncelerine çok da önemsemesin sadece kendi yazılarını yazsın yeter.
* hakkında konuşmayayım diyorum, tutuyorum, tutuyorum olmuyor.
2 gündür sol frame'dir kendisi. geyiğe vurulup, nicki fazlaca meze yapılandır. olayını bilmem, kendisini hiç tanımam zira yazdıkları hepimizle paylaştıklarıdır. anlaşılan moderasyondan biri ile aynı görüşü paylaşmamaktadır. demokrasi olduğu varsayılan bir ülkedeyiz. düşüncelerini dile getirmesi kadar normal bir durum yok. zira anormal olan kendisinin düşüncelerinin değil nickinin irdelenmesidir. evet evet, kimse şöyle düşünür doğrudur, yanlıştır dememiş. herkes nasıl da koydu lan, beğenmiyorsan defol git demiş. kimse şu kısmı doğru ya bir aynaya bakayım dememiş ya da bu kadarı da ağır oldu, aslında olay şöyledir de dememiş. hatta öyle ki uludag sozluk başlığında yazarları eleştirdiği yerleri kabul etmiş birçokları. sinmiş, ekmeğine yağ sürmüş açtığı saçma başlıklarla.
evet uludag sozluk' te bir değişim olmalı. hem entry lerin içeriği, hem de insanların üslubu üzerine. entry lerden birçoğu boşluk hissi veriyor, en taşak muhabbet başlıklarında bile. espiriler bile eksik gibi... bunlar belki zamanla olgunlaştıkça değişecek şeylerdir. zira gelişme göstermediğine inandığım kısım, insanların sorunlarını dile getirememesidir. işte bu konuda kendisine katılırım. haksızlığa uğradığını düşünenler ya susup siniyorlar ya da öyle kötü bir üslup kullanıyorlar ki haklıyken haksız görünüyorlar. oysa ufak iğnemelerle, minik bir dil cambazlığıyla sorunları dile getirmek, aynı sorunu yaşayanların desteğini almak ve sesini duyurmak öyle kolay ki...
kendisini onaylamadığım
* konu ise gitmesidir. nedir düzelen? ya da savaşını vermeyip, ekşi'sine çekilmesi ile nedir onu tatmin eden? kendi dememiş midir, bu sözlüğü savunmak için kavgalar ettim. kendi emeğine saygısızlık etmektedir. bir kişi ile yaşadığı sorun, moderasyona karşı sitemi muhtemelen 5 gün içinde buhar olup uçacaktır, ulusözlük semasında. siniri, kızgınlığı ise kendine kalacaktır. en fazla dost meclislerinde lafı döner. oysa kalsaydı, haklı olduğunu düşündüğü olay için kalsaydı, haklı olduğunu her daim gösterseydi bence işte o zaman kazanılmış bir zaferi olucaktı. şimdi yaptığı ise ufak bir ateş yakıp, heyecanı ile 1 gün içini döktükten sonra umarsızca söndürüp gitmesidir...
uyumayı tercih etti ama uyuyan güzel masalındaki prensi bulmak, hele ki 21. yy.'da fazlaca hayalperestlik olurdu.
peşin not: kendisinin alimacgraw ile olan münasebetinden zerre kadar haberim yok. haklı mıdır? haksız mdır? bilmem... zira belirttiğim gibi uludag sozluk yazarlarina bakışında kendisine hak verdiğim noktalar vardır. ama asla düzelmeyeceğini savunması, müneccimlikten başka bir şey değildir. düzelmeyeceğini savunacağına, kalıp işte böyle düzelir demesi ise sözlükteki alwayssleepy karakterine en yakışan şey olurdu... zira şimdilik cem yılmaz edasıyla hazır düzelmiş olanı var * diyerek gitmiştir. oysa o taraflar da hatırladığı, o eski günlerine benzememektedir. kendisinin sakin kafayla tüm bu olanları düşünmesini temenni ediyorum.
* bugün itibariyle yeni saç rengiyle görüntülenmiş adeta kameralarımızdan kaçamamıştır.
saçlar belki onun için yeni değildir de benim için yani...
* 'gitmeseydin iyi olurdu' demek istediğim yazar.
* şayet gittiyse gerçekten üzüldüğüm yazardır. kendisiyle sözlük tarihi itibariyle en ufak bir diyaloğumuz ve/veya konuşmuşluğumuz olmamıştır ama kendisinin son çaylaklık konusu ile ilgili girdiği tüm entryleri okumuştum sol frame'de adını gördüğümde. kendine göre haklıydı da ve en azından kimsenin eline ayağına bakmadığını göstermişti bana göre. ve epey bir entrysini daha sonra okuma fırsatım olmuştu. gerçekten üzüldüm şimdi.*
* GEÇEN HAFTANIN EN BEĞENiLEN ONBEŞ ENTRYSiNiN ÜÇÜNÜ DÖKTÜRMÜŞ YAZAR.
''TAKDiR ETTiK'' DEYiP KENDiMiZE PAYE ÇIKARDIKTAN SONRA, BU ÜÇ ENTRYNiN iKiSi ULUDAĞ SÖZLÜK MODERASYONUNA AYAR VERME TELiNDEN ÇALDIĞI iÇiN yazarın ''iSYANCI'' YANINI DA MUŞAHADE ETMiŞ BULUNDUK.
* 5 gündür yazmamasına rağmen her gün karması artan yazar ulan demek yazsa karmanın .mına koyacak hadi dön be!
* 5 gündür yazmamasına rağmen geçen haftanın en beğenilen entrleri içine 3 entry sokarak her bakanın artı oy vermesi ile karma yapan yazar. kendilerine tebrikleri borç bilirim.
* benim evde yazıyor artık. akşam eve gidince basıyorum artıların gözüne. coşuyor, sevindirik oluyo felan. biz ailecek hasta oluyoruz. sonra kızıyo babama ayar veriyo felan. gülüyoruz gene. barışıyoruz sonra, badi oluyoruz. buzdolabının karşısına geçiyoruz..
işte mutluluk bu..
gözlerinde mutluluğu görüyorum.
*
* entryleri kötüleniyor diye sözlüğü bırakmıştır kendisi. * şaka bir yana, birçok sözlükte yazdıklarını takip ettiğim, birçok konuda fikir sahibi ve bunu dile getirirken gerçekten entrylerinde üretken olan ve bazı yazıları uzun olmasına rağmen kendini okutabilen biri.
ha bir de moderasyonla ilgili yazdıkları var ki değinmeden olmaz. birçok kişinin "ananızı s*kti o*spu çocukları!" formatındaki höykürüşlerini o, güzel bir uslup ile ancak iğnelemeyi de unutmadan dile getirebilmiştir. takdire şayan. gittiği iyi olmuş
* . hiç sebep yokken, hem de sanal bir mecra yüzünden sinir, strest sahibi olmasının anlamı yoktu zaten. allahtan
* öyle kompleksli ve sözlük vs. gibi ortamları öyle o kadar ciddiye alıp kendini kaptırmamıştır ki bu da beni sevindiren bir yönüdür olayın.
* birinci nesil caylak.
adşlfigşfgldk desem duyar mısın sesimi always? Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |