Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

nihat kahveci - 7

Serbest Kürsü ve Sözlük nihat kahveci - 7 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * çek cumhuriyeti maçında 2.golümüzü attıktan sonra kale içindeki topu hemen alıp santraya götüren, galibiyete belki de herkesten daha fazla inanmış futbolcu. zira maçta artık son bir kaç dakika, "tamam lan 2-0 dan maçı çevirdik, daha ne? penaltılarda allah kerim" ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

nihat kahveci - 7

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 04:56 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart nihat kahveci - 7

* çek cumhuriyeti maçında 2.golümüzü attıktan sonra kale içindeki topu hemen alıp santraya götüren, galibiyete belki de herkesten daha fazla inanmış futbolcu.







zira maçta artık son bir kaç dakika, "tamam lan 2-0 dan maçı çevirdik, daha ne? penaltılarda allah kerim" şeklinde düşünebilirdi.



* sakatlanmış olması muhtemel futbolcu.



* hırvatistan maçındaki sakatlığından dolayı 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan futbolcu.



* turnuvayı kapattığı ve 6 hafta sahalardan uzak kalacagı açıklanan milli futbolcu. almanya macına 14 kişilik kadroyla hazırlanma riskiyle karşı karşıyayız. bu halde bi de finale cıkarsak var yaa...









* euro 2008 turnuvasını kapatmış futbolcudur. almanya macında ve final



* yer almayacaktır. sağ baldırında problem olduğu belirlenmiş, 6 hafta sahalardan uzak kalacağı beyan edilmiştir.



* kariyerinin zirvesinde yine talihsiz bir sakatlığa yakalanmış milli futbolcu. dileğimiz en kısa sürede iyileşip kariyerine kaldığı yerden devam etmesidir. avrupa arenasında el turco lakabı almış bir futbolcu olarak ona çok ihtiyacımız var.



* açıklanan bilgiye göre sakatlığı tam olarak, uyluk ön grup adalelerinden birinin üst yapışma bölgesinde ileri derecede zorlanma diye tespit edilmiş futbolcu.







allah yardımcısı olsun bilirim zor illettir.







zaten şu sıralar uyluk ön grup adalelerinden birinin üst yapışma bölgesinde ileri derecede zorlanma salgını varmış, yetkililer uyarıyor dikkatli olmamız için.







bence tek kurtuluş yolu her derde deva





* milli takım kampından ayrılıp, ispanya' ya dönmüştür.



* kamptan ayrılıp ispanya'ya gitmesine bir anlam veremediğim futbolcu. şunun şurasında bir hafta daha duracaksın en fazla. tarihimizin en büyük başarısının eşiğindeyken böyle bir tavrı anlayamadım açıkcası. cannavaro neredeyse 1 aydır milli takımla beraber kalıyor oynayamayacak olmasına rağmen.



* kamptan ayrılması hem de takım böyle bir durumdayken ayrılması ilginç karşılanacak futbolcudur. evet kalsa bence de daha iyi olurdu zaten şurada kaç maç kalmış ama bence onun kalmasını gerektirecek de bir durum yoktu. bir de çok uzun süredir avrupada oynadığı ve oranın profesyonellik anlayışını artık iyice benimsediği düşünülürse bu kararı çok da yadırganmayacaktır. burada bir diğer örnek ise cannavaro'dur, o hiç oynayamayacağını bilmesine rağmen takımından ayrılmamıştır ama nihat'la arasındaki farkı birinin takımının uzun yıllardır kaptanı olması diğerinin ise bir nevi 2. ya da duruma göre 3. kaptan gibi bir durumda olmasıdır.



sonuçta sağlık da her şeyden önemlidir değil mi, o zaman bence gereksiz yere oyuncunun kafasını yormaya da pek gerek yoktur.



* hırvatistan maçı akabinde sakatlanmış ve almanya maçında forma giyemeyecek olan futbolcumuzdur. bu durum hayır mıdır yoksa şer midir, hepbirlikte çarşamba gecesi göreceğiz. hayırlısı olsundur.



* kampta kalmasının hiç bir manası yoktur ancak milli takım tarihinin en önemli- ki avrupa şampiyonası dünya kupasından daha zor olduğuna göre bence birinci- sınavına çıkarken onlara destek olman gerektiği halde dönmesi hiç de iyi değildir. milli takım buraya güzel futbolu ve üstün taktiği ile değil, yüreği ile geldi bu yüreğe yakışan bir davranış mı oldu peki bu?



* sakatlığının bir an önce iyileşmesi için tedaviye gitmiş futbolcu.artık her sezon başı yaşadığı aylar süren sakatlıklarından gına geldi bana.zaten en fazla 2-3 senesi kalmış üst düzey futbol için, onu da sakatlıklarla geçirmesi anlamsız olur.



* ne yaptığını çözemediğim golcü insanı. tamam tedavi olsun, futbola erken dönsün, villareal'de formsuz kalmasın yedek düşmesin piyasası kapanmasın falan anlıyorum ama 3-4 gün bekleyemez miydi acaba. ayrıca sanki isviçre'de değil de hakkari'nin kırsalındaymış gibi apar topar ispanya'da tedavi olması nedendir, yokmuymuş isviçre'de yeterli sağlık aleti edevatı. ispanya'da kendi doktoru vardır vs tamam onu da anlarız, ya da anlamayız, ne olursa olsun o kampı terk etmemeliydi, freiler cannavarolar grup maçlarında bile yedek klübesinde oturmuş arkadaşlarına destek olmuşken, ilk 11 kuramayan, tecrübesiz oyuncularla almanya karşısına çıkacak bu güzel ve yalnız takımın nihat gibi tecrübelilerden destek alması önemliydi, yazık etmiş kendisi, kaptan gemiyi en önce terk etmiş bir nevi.



* fuzuli yere işgal ettiği ve her ne hikmetse fatih terim tarafından kendisinden geri alınmayan milli takım formasını sakatlanarak -siz ilahi adaletin tecellisi olarak da diyebilirsiniz- çıkaran, çıkarır çıkarmaz da milli takım kampını terk eden yeteneksiz.







bu tip adamların sakatlık ceza gibi sebeplerle kadro dışında kalmasını talihsizlik olarak değerlendirenlere bir tek şey söylemek isterim. çarşamba gecesi, arda, nihat, tuncay gibi aslarından



* yoksun milli takımı iyi izleyin. türk milli takımı turnuvanın en iyi futbolunu oynamazsa gelin yüzüme tükürün.







yanıma gelip yüzüme tükürme imkanınız olmazsa seri eksi oy da verebilirsiniz.







ama dediğim doğru çıkarsa, o zaman dediydi dersiniz. dediydi deyin ama sakın çelenk falan göndermeyin. çok istiyorsanız türk eğitim vakfına bağışta bulunun.



* dönemin türk futbolcu rekoru ile beşiktaş tan 5 milyon dolar bonservis bedeliyle giden güzide topçumuz.



* son dakikada çek cumhuriyeti ne attığı iki golle belkide şampiyonluğu bize getiren futbolcu olarak anılacak futbolcu olmasına rağmen, kamptan ayrılarak olası şampiyonlukta kupaya dokunamayacak futbolcumuz. gidişine bir türlü anlam veremiyor insan. ve düşünün bu adam milli takımın kaptanı. futbolculara moral verecek, onların sırtını sıvazlayacak fatih terim den sonraki ilk insan.*



* öyle bilip bilmeden hakkında atılıp tutulmaması gereken futbolcudur. bekleyip, görülmelidir. illa ki geçerli bir açıklaması olacaktır.



gerçi bana kalırsa, sakatlığı geçerli bir sebeptir dönmesi için. orda kalsa ne fayda?



* gidişine anlam veremeyenlere anlam veremediğim futbolcu. milli takım doktorları ayrı, kendisi ayrı açıkladı atv'de. sakatlığına hemen müdahale edilmesi gerektiğini, bu nedenle gidip ameliyat olacağını söyledi kendisi. yoksa kim istemez alınacak bir kupada hem de kaptanlardan biriyken orada olmayı? ayıp lan! herkes kendine gelsin. kimse nihat'ın niyetine laf söylemesin. anlamsızmış... neresi anlamsız? adam tedavi olmaya gidiyor. taşaklarını serinletmeye gitmiyor ya!



* en kısa zamanda iyileşmesini temenni ettiğimiz ve yeni sezonda sahalarda * esmesini beklediğimiz gelmiş geçmiş en iyi lejyonerimiz.



seni beğenmeyenler attığın gollerin ortalamasını bir hesaplasın be! sonra konuşsun! la liga lan bu, boru mu zannettin şemsettin!



* fazla havalı. gol attıktan sonraki antipatik hareketleri ve milli takımdan hemen ayrılışı bunu desteklemekte.



* beni büyük bir hayal kırıklığına uğratan profesyonel futbolcu. profesyonel diyorum, birazdan sayacağım isimler işi ile duygularını karıştıran insanlar..







misal italyan cannavaro. elemelerde sakatlandı, fakat takımını yalnız bırakmadı. manevi açıdan takımının ve arkadaşlarının yanında oldu, ispanya yenilgisi ardından ülkesine arkadaşları ile beraber döndü. fazla duygusal, geç.







isviçreli frei. turnuvanın ilk maçında sakatlandı. turnuva boyunca koltuk değnekleri ile arkadaşlarının yanında, yakınında olması fazla duygusallık canım. geç.







bizim biyonik adam servet. ölüsünü kale direkleri arasına koyacak kadar " duygusal " top oynadı. nitekim sakatlandı, şimdi fatih hocadan en ufak umut verici durumda oynatmasını rica ediyor. çok fazla popülist ve duygusal, geç.







keza bizim emre. müzmin sakat olmasına rağmen turnuvayı terketmedi. hocadan almanya maçında iyileşirse oynatmasını istiyor. duygusal bu da lan, geç.







gelelim nihat'a. diyecek söz yok. profesyonel futbol yaşamında başarılar dileriz. kendisini tek kalemde silecek kadar zekaya, milli takımına hizmetini yok sayacak kadar yüreğe sahip değilim, her şey için eyvallah. fakat sakatlanır sakatlanmaz kampı terketmesini içime sindiremiyorum.



* uefa'nin trainingground/star skills bolumune videosu konulmus futbolcu*. bu haberi:



http://www.uefa.com/footb...kind=2/newsid=730207.html







bu da videosu:



http://www.uefa.com/train...ex.html



* şahane videosuyla uefa'nın sitesinde de gururumuz olmuş gelmiş geçmiş en iyi lejyoner. üzerine gelmez bu adamın, çünkü adam olayı kafada bitirmiş. hala kampı niye terketmiş deniliyor ya, işte ona hasta oluyorum! adam sakatlanmış kardeşim, cl ligine yetişmek istiyor çünkü takımı direkt katılıyor cl ligine. ne yapacaktı onu anlamadım!

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


nihat kahveci - 7

Serbest Kürsü ve Sözlük nihat kahveci - 7 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * çek cumhuriyeti maçında 2.golümüzü attıktan sonra kale içindeki topu hemen alıp santraya götüren, galibiyete belki de herkesten daha fazla inanmış futbolcu. zira maçta artık son bir kaç dakika, "tamam lan 2-0 dan maçı çevirdik, daha ne? penaltılarda allah kerim" ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.