Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

cennettenkovulan

Serbest Kürsü ve Sözlük cennettenkovulan Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevdim. adem ile havva'yı niteleyen sıfat. tabi birleşik yazınca sebze gibi oluyor. nicki gibi girileri olandır şu ana kadar. iyi nick iyi giriler. fight club'ın tyler durden'ının öğretilerinden fazlasıyla etkilenmiş, ama buna kendi öz yorumlarını da katabildiğini gördüğüm girilere sahip, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

cennettenkovulan

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 04:11 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart cennettenkovulan

sevdim.

adem ile havva'yı niteleyen sıfat. tabi birleşik yazınca sebze gibi oluyor.

nicki gibi girileri olandır şu ana kadar. iyi nick iyi giriler.

fight club'ın tyler durden'ının öğretilerinden fazlasıyla etkilenmiş, ama buna kendi öz yorumlarını da katabildiğini gördüğüm girilere sahip, son neslin son yazarlarından. bence hoşgeldi...

haksız mı??

sonuna kadar haklı..

*

belli ki beyaz ince parmakların sunduğu parlak kırmızı elmayı ısırmış.

hiç boşuna böbürlenmesin narin ellerin sahibi, kandırılmış değildir kimse!

bu bile bile ladestir. elmayı ısırıp kovulmak ihtimalleri bitirir.

beşinci nesilde gördüğüm tartışmasız en iyi yazar. yazdığı her yeni yazıyla insanı hayata dair yeniden düşünmeye sevk eden insan. tekrar saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum üstadım..

işte böyle bir şey aslında***

o deliyi duymadınız mı: tanla kalkan, fener yakıp pazar yerine koşan, durmadan bağıran: tanrıyı arıyorum! tanrıyı arıyorum! tanrıya inanmayan bir nice kimse vardır o sıra, bir gülüşmedir kopar. biri: ne, yitirmiş mi? der. çocuk gibi yolunu mu yitirmiş? der bir başkası. yoksa saklanıyor mu bizden? yolculuğa mı çıkmış? göçmüş mü yoksa? bu düzen üzre bağrışırlar, gülüşürler. deli ortalarına dalar, onları bakışlarıyla deler.

nerde mi tanrı? diye bağırır. söyleyeyim: öldürdük onu, sen, ben. hepimiz onun katilleriyiz. peki bunu nasıl yaptık? nasıl yutabildik denizi? bütün çevreni silmek için süngeri kim verdi bize? yeryuvarlağını güneşten boşlamakla ne yapmış olduk? şimdi nereye gidiyor? biz nereye gidiyoruz şimdi? bütün güneşlerden uzaklaşmıyor muyuz? dalmıyor muyuz boyuna: geriye doğru, yana, ileriye doğru, bütün yönlere? aşağı diye, yukarı diye bir şey kaldı mı? sonsuz bir yokluk içindeymiş gibi yoldan sapmıyor muyuz? soluğunu duymuyor muyuz boş uzayın? daha da soğumuş değil mi? gece üstüne gece değil mi yaklaşan? sabahları fener yakmamız gerekmez mi? tanrıyı gömen mezarcıların gürültüsünü hiç mi duymuyoruz? tanrının çürümesinden yayılan kokuyu burnumuz almıyor mu hiç? tanrılar dahi çürürler. tanrı öldü. tanrı ölü duruyor. hem onu biz öldürdük. şimdi biz, katiller katili, nasıl avutalım kendimizi? acunun şimdiye dek edindikleri arasında en kutlu, en güçlü olanı can verdi bıçaklarımız altında. kim silecek bu kanı üstümüzden? su var mı arıtacak bizi? nice yazık-silme yortuları, nice kutsal oyunlar bulmamız gerek bunun için? bu işin büyüklüğü, bize göre pek büyük değil mi? buna yalnız değerli görünmek için bile tanrı olmamız gerekmez mi bizim? bundan büyük iş başarılmamıştır her kim bizden sonra doğarsa -bu iş yordamıyla- şimdiye kadar ki bütün tarihten daha yüksek bir tarihin parçası olacaktır.
bir süredir sadece yazdıklarını okuyabilmek için sözlüğe girdiğimi söylemekte sakınca duymadığım yazar.

hoşgelmiş...

takdir ettim.beğendim.

iyi yazar olabilmek için illa 3-4 sene yazmanın gerek olmadığını gösteren yazar. gayet şıkhane yazıyor kendisi öte yandan tanımam etmem ama lazım böyle yazarlar

bir kaç yazısını okudum demin. hiçbirinin sonuna gelemedim içimi bir sıkıntı bastı, beynim boşlukta kaldı bir an. kimim lan ben dedim en sonunda. annem hadi yemeğe dedi ama, ama tanrı bizi böyle hayal etmemişti dedim. kadın boş boş baktı yüzüme. beynin sulanmış onun karşısında dedi. kabullendim.

yazarlığın en büyük düşmanı olan hastalığa yakalanmış kişi. benzeri içerikli, özünde aynı şekilde farklı olan başlıklarıyla kendini tekrara düşmüştür. türkçe karakter problemli klavyesi ise ayrı bir dert...

uzun süredir nickiyle girileri bu denli uyum gösteren bir başka yazar daha görmemiştim. ha bana kalsa bu üç noktaların hatrına cennetin ortasında köşk yaptırılmalı kendisine. yanına da üççüzbeşşüz tane huri neyn konmalı. oligarşi sucks.

farklı bir ruh haline sahip, hakkında yazılanları umursamadığını söyleyen lakin bana göre çok önemseyen, yalnızlıktan hem nefret edip hem de ironik bir şekilde yalnızlığa sığınan, ironiden de değişik biçimde zevk alan, kovulduğunu söyleyen fakat kendisi giden ve sanırım yine gitmiş olan yazar, üzdü beni..

edit: gitmemiş, sevindirdi beni..

yazı yazmayı bilen adam. tatil yaramış, kısacık vakitte oturduğu bilgisayar başında yine muhteşem bir yazı yazmış, belli ki enerji depolamış. yenilerini beklemekteyiz sabırsızlıkla..

Kaynak: İtüSözlük

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks