Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| charlienin dorduncu melegiSerbest Kürsü ve Sözlük charlienin dorduncu melegi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız günlük eğlence kaynağım moralimi düzelten, derdimi dinleyen insan. o değil, o üzülüyor hâlime, ben de onun üzülmesine üzülüyorum, öyle bir şey.
4 sene aynı okulu ve de servisi paylaştığım, iyi huylu, temiz yüzlü, insan ve hayvan sevgisi doruk noktasında gezen, ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
13-01-2009, 04:12 PM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| charlienin dorduncu melegi günlük eğlence kaynağım moralimi düzelten, derdimi dinleyen insan. o değil, o üzülüyor hâlime, ben de onun üzülmesine üzülüyorum, öyle bir şey.
4 sene aynı okulu ve de servisi paylaştığım, iyi huylu, temiz yüzlü, insan ve hayvan sevgisi doruk noktasında gezen, birazcık da çöpçatan, son derece galatasaraylı bir kişidir, küçük kızdır kendisi. yüzünü dökme küçük kız şarkısı, o'na yazılmıştır. müthiş britney spears taklidi yapar, yerinde duramaz. uzun süre sonra beni sözlükte bulmasıyla yüzümü güldürmüştür, hoşgeldin diyorum.
itü sözlük'te tanıştığım, aynı kampüste hazırlık okumamıza rağmen hiç karşılaşmadığım yazar. beraber proficiency notlarımızı tedirginlikle bekledik aynı zamanda. süper oldu tanıştığımız. aynı zamanda nesildaşım.
öte inek insan, ders delisi. aa dan başka not bilmeyen öğrenci modeli. pis çancı! *
basketbolsever olabileceğini düşündüğüm şahsiyet.ayrıca charlie yaşlandığından patron olmuş kendileri tebrik ediyoruz.
birlikte 2 zirveye katıldık,bu yolla biraz olsun tanıma şansı edindim bu arıyı.son derece cici,iyi bir insan.ilerki zirvelerde görüşmek üzere.
*
ismimi söyleyişi çok hoşuma giden bi şahsiyet. son derece komşum çıktı bir de, bakalım daha neler göreceğiz...
edit: winning de biliyormuş... bu kadarını tahmin etmezdim bakalım daha neler göreceğiz
msn'ine yazdığı kişisel iletisiyle beni gaza getirip bir cuma gecesi yahoo'da tavla kapıştığımız hamfendi. kendisi beni pullu mars edip eşitliği yakalayacakken ayağına gelen fırsatı tepmiş ve sonuç itibariyle 5-0 yenilerek namağlup ünvanına el sallamıştır.
o bir doğum günü kızı, o bir demet akalın fanı.
mutlu olmayı hak eden,kirlenen dünyada sahip olduğu renklerle ve düşüncelerle kir tutmayan gerçek bir melek.
bazen vizeler finaller işe yarıyor, bugüne kadar hiçbirisine girmemiş olsam da, birilerinin giriyor olması işe yarıyor. hele de sözlerimin milletin götüne girdiği bu fantastik ve bir o kadar fantezik günlerde, vizesi sayesinde sabahın beşinde tanıştığım güzel insandır kendisi. 6 saatlik non stop sohbete bakılırsa bu tatlı insanla 666 saate gider sohbetler. ilk fırsatta çatalca dolaylarında bir çingene düğününde karşılaşmayı dilediğim, tavla üstadı.ama bana sökmez üstadlık)
belediyenin santralı gibi bi kız. telefon telefo telefon...
tesadüfler yönetir insan hayatını. hiç umulmadık anlarda, hiç beklenmedik bir şekilde çıkar bazı kişiler karşına. saatlerce konuşursun, konuştukça daha fazla konuşasın gelir. daha önceleri nerelerdeymiş yahu dersin. o da böyle biri işte. azıcık oldu tanışalı, ama sanki hep tanıyormuş gibi hissediyor insan.
onunla fransızca öğrenicez , güllaç yiycez..
taze çıkmış ehliyetiyle -ıslatmadan olmaz tabi- kazasız belasız yıllar dilerim. yaptığı yeşil mercimek çorbasının hastasıyız. yoğurtlu...
şaka bir yana, iyi ki varsın sen...
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |