13-01-2009, 04:30 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| dalgınlık beynin transa geçmesi durumu
3 defa üst üste kırtasiyeye gidip her defasında da ne alacağını unutarak sınıfa geri dönmektir.
ben delirdim galiba demektir.
olay aynen şöyle geçer. yer itü'nün herhangi bir otobüs durağıdır. amaç okmeydanına gitmektir. yaklaşan bir halk otobüsüne binilir. akbil bastıktan sonra otobüsün gideceğiniz yere gidip gitmediği sorulur. şoför hayır ordan geçmiyoruz, çevre yolundan gidiyoruz der ve ilk durulan durakta inilir. bir şekilde inilen duraktan mecidiyeköye gidilir. tamam işte mecidiyeköye geldim, okmeydanı kolay diye düşünülür. mecidiyeköydeki durağa bir otobüs yaklaşır, binilir, şoföre okmeydanından geçiyor mu diye sorunca aman allahım o'da ne? aynı otobüse bindiğinizi farkedersiniz. şoför sırıtır, sizin sırıtmanıza zaman yoktur, vakit derhal ortadan kaybolma vaktidir çünkü.
bedeninizle beyninizin/ruhunuzun bir arada dolaşmaması halidir. yapılacak şey, söylenecek söz, görevleriniz vs. karman çorman olmuştur. bir süreliğine aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor! sinyalleri verme durumudur.
sanıldığının aksine dikkat eksikliği değil dikkatin aşırı yoğunlaştırılmasıdır.
çoğu zaman sonuçları pahalıya patlayan durum. derecesine göre de değişir tabi.
evlenmeden 1 saat önce takacağım kravatı evde unuttuğumu farketmem. kravat ile aramda 30 km olduğunu anlamam sonucu sırtımdan soğuk terler boşalması. evden son çıkacak olanları ulan hiç değilse getirsinler nikah dairesinde takarım diye aramam sonucu kendilerinin de köprüden önce son çıkışı geçmiş olduklarını öğrenmem. daha da fazla terin sırtımdan boşalması. müstakbel eşime durumu açıkladığımda -şaka yapıyorsun değil mi? cevabı üzerine artık boşalacak ter kalmaması.
müstakbel bacanağımla birlikte arabaya atlayıp bağdat caddesi üzerindeki kravat satan ilk dükkana dalmamız, satış elemanına -45 dakika sonra evleniyorum çabuk bana şu mendile uygun bir kravat dediğimde elemanın -fiş mi, fatura mı istersiniz? diye cevaplaması da ayrı bir dalgınlıktı sanıyorum.
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |