Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

devrimci çocuğu olmak

Serbest Kürsü ve Sözlük devrimci çocuğu olmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız doğumunuzda, babanızın annenizin yanında olamasıdır. isminizin anneyle babanın mektuplaşmalarıyla karar verilip konulmasıdır. babam ve oğlum filmini her izleyişte ailecek hüngür hüngür ağlanmasıdır. eylem veya devrim ismini taşımak demektir. ordu göreve demenin demokrasiyle devrimcilikle alakası olmadığını bilen insanlardır devrimci çocukları. cumhuriyetlerine ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

devrimci çocuğu olmak

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 04:54 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart devrimci çocuğu olmak

doğumunuzda, babanızın annenizin yanında olamasıdır. isminizin anneyle babanın mektuplaşmalarıyla karar verilip konulmasıdır. babam ve oğlum filmini her izleyişte ailecek hüngür hüngür ağlanmasıdır.

eylem veya devrim ismini taşımak demektir.

ordu göreve demenin demokrasiyle devrimcilikle alakası olmadığını bilen insanlardır devrimci çocukları. cumhuriyetlerine de demokrasiye de sonuna kadar bağlıdırlar. görüş farklılıklarını abartıp da hiçbir devrimciye ana avrat küfür etmezler. lakin amerika'nın islamcı kuklalarına sahip çıkmanın da devrimcilikle ilgisi olmadığını iyi bilirler. buna devrimcilik diyenlere de güler geçerler.

ülkücü çocuğu olmak, liberal çocuğu olmak, kabzımal çocuğu olmak, hamal çocuğu olmak, armatör çocuğu olmak ya da kral faysal ın çocuğu olmak ile aynı şeydir. çocuk olmaktır. bu nasıl bir kategorizasyondur allah aşkına? kalite iyice düştü farkında mısınız? artık öeh yani.

cumhuriyetlerine bağlıdırlar demokrasi'ye bağlıdırlar. laiklik konusunda başkaları konuşurken onlara komik gelir o derece iyi bilirler laikliği. hak hukuk guguk hepsini iyi bilirler. cumhuriyet çocuklarıdır. atatürk'e bağlı deniz gezmiş'e ve mahir çayan'a hayran mustafa suphi ve 14 yoldaşına yabancıdırlar. cumhuriyet gazetesi okurlar. cumhuriyet mitinglerinin müdavimleridirler. devrim derler, işçi sınıfından bihaberdirler. devrim derler, devletin tanımını yapamazlar. devrim derler, statükocunun önde gidenleridirler. chp iyi baykal kötüdür lafı düşmeş çenelerinden

gördüklerimin hepsi böyleydi istisnai bir durum yok. eğer bunların ebeveynleri devrimci, bunlar da devrimci çocuğuysa, ben de lenin'in kızıyım.

edit: dünyanın en apolitik ailesinin bir ferdiyim inkar etmek olmaz. ama, o statükocu ebeveynlerinizle birlikte gelin size marksizm hakkında ders vereyim. devrimcilik kalıtım yoluyla aktarılmaz. hele hele ebeveynlerin çocukken öğrettiği bak yavrum bu mustafa kemal, bu mahir çayan, bu deniz şeklinde hiç olmaz bu herşeyden önce komünist ahlaka aykırıdır. komünist dedim, afedersiniz kemalist demek istemiştim.

babadan şöyle şeyler duyabilmek olabilir belki:

oğlum bizim zamanımızda ekmek şu kadardı, köfte bu kadardı, maliye bakanları babalar gibi satarım başbakanlar ben zengini severim derdi. 1 mayıs'larda insanların üzerine copla, gazla, panzerle saldırılırdı. hapishanelerde binlerce düşünce suçlusu yatardı, yanıbaşımızdaki ülkeler işgal edilirken biz de işgalcilere destek verirdik, her gün zam olur, seçimlerden önce fakirlere sadaka dağıtılırdı, tersanelerde, fabrikalarda sürekli işçiler ölürdü. çalışma saatleri 16 saati bile bulurdu. ajda pekkan şarkıcıydı o zamanlar...

eylem,devrim,eylül ve benzerleri isimlere sahip olmaya dalalettir.

bir insanın kendi kazançlarıyla değil tepeden inme olgularla övünmesi ne kadar mantıklı, ne kadar övülesidir anlamıyorum. bir kişiyi anne babasının siyasi görüşüne göre, maddi durumuna göre ya da herhangi başka bir özelliğine göre nasıl değerlendirip sınıflandırırız?

-ben devrimci çocuğuyum

-ben de zengin çocuğuyum

-şu da orospu çocuğu

yukarıdaki dyalogda görülen üç şahsın da birbirinden farkı yoktur. çünkü bahsi geçen tüm sıfatlar kişisel çabalar sonucu elde edilmemiş, tepeden inmiştir. hiç bir insan kendi tercihi olmayan bir şeyle övünemez, yerinemez de.

devrimcilik mantığı tepeden inen tüm olguları reddeder. ırk, renk, maddi durum vs vs. daha çok kişileri kendi yaptıklarıyla değerlendirir.

hem devrimci çocuğu olmak ta nedir kardeşim. bir kere sen anne babanın düşüncesini direk olarak kopyala yapıştırla almışsan sen insan değilsin. çünkü yeni bir şey düşünemediğin gibi üretememişsin de. ailemiz müslüman diye müslüman olursak ailesi katolik diye katolik olandan ne farkımız var. ikisi de geleneksel dine inanmıyor mu? aynı bence. oysa insan bir şeye tapacaksa, bir ideolojiye inanacaksa ailesi inandığı için değil kendi aklının yolu oraya götürdüğü için inanmalı. yoksa gelenekçi olursunuz, yıllardır savunduğunuz devrimcilik anlayışınızın sadece anneden babadan duyularak ezberlenmiş ama anlamı kavranamamış bir kaç cümleden ibaret olduğunu belli edersiniz.

ortaokul yıllarında anarşizm, komünizm, faşizm vs gibi kavramları babanızı dinleye dinleye öğrenmek, 1 mayıslarda babanızın neden kıpkırmızı gözlerle eve geldiğine bi anlam verememek, onun yıllarca hapiste yattığını öğrenince ağzı açık kalmak, yaşınız ilerlediğinde onun ağzından ben hep seni bilinçli ve sosyalist bir birey olarak yetiştirmeye çalıştım ve şimdi görüyorum öyle de oldun. seninle gurur duyuyorum. laflarını duyduğunuzda gururlanmak, onunla birlikte eylemlere gitmek ve uzun uzun siyaset konuşmaktır. senin de yaşın ilerledi, reformist oldun. diye takıldığınızda birlikte gülüşmenizdir.

ve elbette geçmişte yaşanmış olaylara, ister istemez, biraz daha duygusal yaklaşmaktır.

bir anlamda milliyetçilikle eş olarak gider, birisi doğduğu toprak parçasında egemenliğini kullanan birimi oluşturan ögelerden burada söylenmeyene mensup olmakla övünürken ötekisi bunun daha küçük ölçeklisi olarak ebeveynlarinin onların hayatını şekillendirmiş olan bir özelliği ile övünmektedir.

beyin kullanmamak, seleflerinin reflekslerini tekrarlayıp yıllar içinde bir anlamda garip birer din yaratmak, kendini üstin olarak görmek her ikisinde de standart olarak göze çarpmaktadır.

bazen de militan diye bir isme sahip olmaktır. militan, evet. köylü zihniyetine yakışır bu da. hangi akıllı, kızına bu ismi koyar ki? muro feodaliteye küfretmekte haklı vallahi. militan oha!

adını kim koydu diye sorulara maruz kalabileceğiniz bir isme sahip olmaktır.

kulağınızın coşkulu devrimci türkülerine küçüklükten itibaren aşina olmasıdır.

ilkokul, ortaokul yıllarında kimsenin bilmediği "faşizm, komünizm, solculuk" gibi sözcükler hakkında atıp tutmak, etrafınızı kandırmaktır.

babanızın daha öncesinde defalarca anlattığı anıları sanki ilk kez dinliyormuşçasına dinlemektir.

idealist olmayı bilmektir.

"nitekim" güzeldir devrimci çocuğu olmak.

onurun, sevginin en önemlisi de insanlığın değerini diğer insanlardan daha iyi bilmek ya da maça 1 - 0 önde başlamaktır.

günlerce işkence görmüş, elektrik verilmediği yeri kalmamış, 2. şubede şizofreniye sürüklenmiş ve trabzon'da, memleketinde yalnız başına yürürken bir aracın çarpmasıyla hayatını yitirmiş bir amcanın yeğeni olarak yarı yarıya yaşadığım bir durumdur. onun varlığını, ruhunu yaşatmak için, kitaplar okumak, kavganın nasıl mertçe yapılacağını öğrenmektir. sadece bu mu? inancın uğruna tıpkı derisi yüzülen nesimi'nin kadıya söylediği gibi senin imanın uğruna kesecek kolun yok ama biz inancımız uğruna kendi al kanımızda yıkanırız cümlesinin ışığında yürümektir.

insanın büyük bir insani sorumluluk hissetmesine yol açar. çünkü insan oluş bu kadar ucuz, doğarak bedavaya sahip olunacak bir şey değildir. insanlar doğar ve ölür. evet. iki çizgi arasında yaşar herkes. ama mühim olan o çizginin ne kadar uzun olduğundan ziyade ne kadar kalın ve dibine dek bastırarak kazınmış olduğudur tarihe. bu yüzden, kardeşini bu uğurda kaybeden bir babanın oğlu olmaksa daha fecidir. bir akşamüstü odanıza deniz'in posterini asıp dışarı, sokaklara çıkmışsınızdır. ve eve geldiğinizde babanızı o postere bakarken görürsünüz. neredeyse bir saattir odanızın ortasında dikilmiş, kızarmış yüzü ve gerilmiş bedeniyle ok gibi duvara, postere bakmaktadır. sonrasında o poster oradan kaldırılır, kitaplar -yakılmaz ama- kitaplığın arka raflarına saklanır.

koluna yapışıp seni bülbül gibi öttürücez diyen amirin suratına tüküren bir amcanın yeğeni olmak, yaşadığı zamanlarda seni dizine oturtması zaten başlı başına bir devrimdir ve nice devrimin habercisidir insan için. güzellik için...

en çok beni severmiş, ayrı yaklaşırmış bana. neler anlattı, neler konuştuk hatırlamıyorum ufaktım ama şimdi bana her gün yeni şeyler söylüyor, sokakta yürümeme bile müdahale ediyor yeri gelince bir devrimci sokakta nasıl yürür onu bile anlattı, öğretti bana.

babam mı? babamın unutmaya çalıştığı o acıları ben çoktan sahiplendim, yeni yollar buldum o elektrik akımlarının vücudumdaki, yüreğimdeki hissiyatıyla. bin ampulü patlatabilecek o voltajlar şimdi benim hayatımı aydınlatmaktalar...

adınız deniz se eğer her gittiğiniz yerde dikkati çekersiniz. o insanların o işkence dolu elektrik verilerek çığlıklar atarak geçirdiği günler siz uyurken masalınız olmuştur artık. büyük insanların hayatlarından birer hatırasınızdır bi parça da olsa..

Kaynak: İtüSözlük

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks