Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

discovery channel

Serbest Kürsü ve Sözlük discovery channel Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sıkıldığımda açıp izlediğim önemli ve güzel bilgiler veren tv kanalı. alternatif olarak bkz. national geographic) yayınladığı vahşi doğa belgeselleri ile takdirimi kazanan, kablo tvde rahatça izlediğim kaliteli kanal. cumartesi akşamları yayınlanan programlar kaçırılmamalıdır kanaatimce. bilim ve teknik ağırlıklı konuların yoğun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

discovery channel

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 05:01 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart discovery channel

sıkıldığımda açıp izlediğim önemli ve güzel bilgiler veren tv kanalı.

alternatif olarak bkz. national geographic)

yayınladığı vahşi doğa belgeselleri ile takdirimi kazanan, kablo tvde rahatça izlediğim kaliteli kanal. cumartesi akşamları yayınlanan programlar kaçırılmamalıdır kanaatimce.

bilim ve teknik ağırlıklı konuların yoğun oranda işlediği kültür dolu bir televizyon kanalı..alternatifleri arasında history channel, national geographics bulunmakta..

tamamen para kazanma amacıyla kurulmuş ossuruktan belgesel kanalı. zira afrika'nın durumunun, küresel ısınmanın ve dünyada ne kadar boktan doğa olayı varsa topunun sorumlusu kendi hükümetleri değilmiş gibi dünya kötüye gidiyor, bu işe bir son vermek lazım diye yalandan programlar hazırlayan kanal.



mtv vs discovery channel

extreme engineering vs jackass

her izlediğimde iyi ki mühendis olacağım dememi sağlayan, çoğu dersten daha fazla şey öğrenmeme neden olan, teorinin pratiğe aktarımını izleyebileceğiniz, sağlam mühendislik kanalı.

sık seyrettiğim iki kanaldan biri olmasına rağmen, kültür vasıtasıyla ulaşmak ve çeşitliliği kutlamaktan bahsettiği programları nedeniyle beni kızdıran kanal.



tamam iyidir hoştur, o programlar da güzeldir, kaybolmuş ülkeler, sadece izi kalmış kültürler, adı duyulmamış kabilelerden bahseder, tanıtır onları. ama çeşitliliği kutlamak teması, discovery channel gibi ingiliz emperyalizmini sonuna kadar savunduğu bilinen bir kanal için büyük bir ikilem. tanıtılan kabileler, zaten bu hedefe zarar vermeyecek olan kabileler. bu kültürler zaten dünyaya dokunmayan, kendi yağında kavrulan kültürler. onların çeşitliliğini kutlamak marifet değil bence.



efsane avcıları diye bir bölümü de vardır. elektrikli tren raylarına işemekten adam ölür mü ? testinden tutundan ekmeğin yağlı tarafı mı yere gelir, yağsız tarafı mı ? gibi saçma sapan şehir efsanelerini deneyen programı vardır.



bunun haricinde bölüm aralarında gösterdikleri centilmenler kulübü eşyaları tanıtılmaktadır, hatta bir keresinde meraktan baktığım şey tükürük kovasıymış, iğrençti.



çeşitli programlarıyla, bizi belgesel ve araştırma izleme zevkini doruğa çıkaran kanaldır. alternatifi national geographic tv de en az onun kadar izlemeye değerdir.

bloodhound gang elamanlarının maymun kılığında dolandığı bir videoya da sahip ve kesinlikle eğlenceli şarkısı. bilinen adı bu fakat asıl adı yanılmıyosam bad touch olcaktı.



buyrun sözleri de sıcak sıcak yaziyim



sweat baby sweat baby sex is a texas drought

me and you do the kind of stuff that only prince would sing about

so put your hands down my pants and i'll bet you'll feel nuts

yes i'm siskel, yes i'm ebert and you're getting two thumbs up

you've had enough of two-hand touch you want it rough you're out of bounds

i want you smothered want you covered like my waffle house hashbrowns

come quicker than fedex never reach an apex like coca-cola stock you are inclined

to make me rise an hour early just like daylight savings time



do it now

you and me baby ain't nothin' but mammals

so let's do it like they do on the discovery channel

do it again now

you and me baby ain't nothin' but mammals

so let's do it like they do on the discovery channel

gettin' horny now



love the kind you clean up with a mop and bucket

like the lost catacombs of egypt only god knows where we stuck it

hieroglyphics? let me be pacific i wanna be down in your south seas

but i got this notion that the motion of your ocean means small craft advisory

so if i capsize on your thighs high tide, be five you sunk my battleship

please turn me on i'm mister coffee with an automatic drip

so show me yours i'll show you mine tool time you'll lovett just like lyle

and then we'll do it doggy style so we can both watch x-files



do it now

you and me baby ain't nothin' but mammals

so let's do it like they do on the discovery channel

do it again now

you and me baby ain't nothin' but mammals

so let's do it like they do on the discovery channel

gettin' horny now



you and me baby ain't nothin' but mammals

so let's do it like they do on the discovery channel

do it again now

you and me baby ain't nothin' but mammals

so let's do it like they do on the discovery channel

do it now

you and me baby ain't nothin' but mammals

so let's do it like they do on the discovery channel

do it again now

you and me baby ain't nothin' but mammals



edepsiz evet.

so let's do it like they do on the discovery channel

gettin' horny now

yapılan bir araştırmaya göre türk insanın %60 pazar akşamları bu kanalı seyretmektedir.
national geographic'den farklı olarak teknik belgesellere ağırlık veren belgesel kanalı. mythbusters * programıyla da izleyicinin beğenisini kazanmıştır. doğa belgesellerinde national geographic'den farklı olarak evrimi değilde yaratılışı savunması da enteresan bir ayrıntıdır.

milliyet sayfasında tam sayfa myth busters reklamı bulunması üzerine,bu olay beni huylandırması üzerine yaptığım bir araştırma sonunda doğuş gurubunun yayın haklarını doğan gurubuna devretiğini öğrendiğim kanal.

aynı belgeseli dördüncü kez izlediğimi fark edince dur şu bitsin bir daha açmiyayim seni dedirten kanaldır kendileri yalnız gene de insan açar gene arada bir

doğan gurubuna geçtiğine göre yakında türksat uydusundan bedava izleme şansı elde edeceğimizi düşündüğüm ulusal belgesel kanalı.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


discovery channel

Serbest Kürsü ve Sözlük discovery channel Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sıkıldığımda açıp izlediğim önemli ve güzel bilgiler veren tv kanalı. alternatif olarak bkz. national geographic) yayınladığı vahşi doğa belgeselleri ile takdirimi kazanan, kablo tvde rahatça izlediğim kaliteli kanal. cumartesi akşamları yayınlanan programlar kaçırılmamalıdır kanaatimce. bilim ve teknik ağırlıklı konuların yoğun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.