Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

ecayip heyvanlara benziyirsen

Serbest Kürsü ve Sözlük ecayip heyvanlara benziyirsen Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız elshen aqshin isimli azeri şarkıcıyı ait keyifli ve esprili bir şarkı. aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz. http://www.mp3-az.com/... ckayatb yazan yer tıklanacak. bir dilde ne kadar kibar küfür varsa hepsini barındıran şarkı inci sende sözüm dözüm diğciyem inci sende sözüm dözüm diğciyem ecayip ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 05:18 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart ecayip heyvanlara benziyirsen

elshen aqshin isimli azeri şarkıcıyı ait keyifli ve esprili bir şarkı. aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz.

http://www.mp3-az.com/...

ckayatb yazan yer tıklanacak.

bir dilde ne kadar kibar küfür varsa hepsini barındıran şarkı

inci sende sözüm dözüm diğciyem

inci sende sözüm dözüm diğciyem

men senin bu emellerde mec duzum

men ne diyim daha sana yoktur sözüm

sirf sifatından su içmiyür gözüm

cinlere şeytanlara benziyirsen

ağzını da afiyete açıp gelmişen

gözlerin gine portlatıp gelmişen

sanki cehennemden kaçıp gelmişen

divlere hortlanlara benziyirsen

...

şeklinde başlayıp devam eden başlarda komik olsa da sonlara doğru vicdan azabı olan nacizane eser. benzetme konusunda bir çığır açmaktadır bu parça. bu da dinlemek isteyenlere linki:

http://www.youtube.com/...

hüseyin turan tarafından yeni albümünde yorumlanmış şarkı. nerden aklına geldi, nasıl karar verdi bilemiyorum ama hakikaten böyle çılgınlıklar yapan kişilere saygı duyuyorum.

azeri dostlarımızın dünyaya bi armağanı. efkardan içinizin karardığı bi gece bi anda eşekler gibi gülme sebebi.

tam tam müziği eşliğinde aha ona benzeyirsen, buna benzeyirsen, 51 ekranlara benzeyirsen gibi sözlerden oluşan 8 buçuk dakikalık muhteşem bi performans.

bir insan nasıl yerden yere küfür etmeden vuruluru açıkça göstermiş azeri şarkıdır. sözlerinin tamamını da yazalım

men senin bu emellerde mec duzum

men ne diyim daha sana yoktur sözüm

sirsü köpünden su içmiyür gözüm

ecayip heyvanlara benziyirsen x2

ağzını da afiyete açıp gelmişen

gözlerin yine portlatıp gelmişen

sanki cehennemden kaçıp gelmişen

senin başın bedende işkencedir

dravdan bakanlara eğlencedir

boynun büyükse bedenin incedir

armudu iskanlara benziyirsen

senin de düşüp maral bana kolke

gurey dunel de ayav bana kolke

vunedi vurmussan kulagına kolke

nakışlı fincanlara benziyirsen x2

ne var gene kaç kabağı dökmüşen

pencegül zırılıp ziyan çekmişen

parça takmayıp klonke tikmişen

zalehli şirvanlara benziyirsen

şirvandan vererem sana payeşen

döne niyee dağlun olur zayeşen

kaş kabagun yerler gezir ayeşen

pankırop tükanlara benziyirsen x2

hoyura abes taşbakalip takmişan

yüz gözüne pudra filan yakmişan

gece yari yatirip işine bakmişan

ordaki cananlara benziyirsen x2

söz diyirem el bi üzbe tutulsan

kim olduğunu sen erden unutursan

yol gedende kız kimi vücudursan

bardaki ceylanlara benziyirsen

ne hak sükle eyliyirsen ağrıma

bakma benim üst başıma zarıma

seni gördüm askerlik düştüm yadıma

ordaki türbanlara benziyirsen

askerlikte yoksa sen kacag idın?

geceleri dimagini oyagidın?

överdim seni seyit uşağıydın

indi pehlivanlara benziyirsenx2

günde 1 okka bir iş yönetirsen

her gün içirsen alkaşlık edirsen

gece de eve sürüne sürüne gelirsen

gare sokulcanlara benziyirsen

elşen içti senin evin yıkıldi

bu yanlarda kazım suyu sıkildi

zaman yaşta ızma zurüş zıkıldi

solmuş patılcanlara benziyirsen

gösteremem mugla sayak gedirsen

eh sana hamadan kabak getirsem

ercan evden yarak getirsin

üzde mi selmanlara benziyirsen

senin de batıl di oruç namazın

hıçkırısan tutulmiyir boğazın

mikrofonsuz da çıkıyor avazın

lan kumar satanlara benziyirsen

namık hulop buyururdu seni

klor miyi la uydurup du seni

klor miyi ya ma vurudrup seni

besnemiyi di uydurup du seni

sen jön argömanlara benziyirsen

ekşen senin de amma gazın var

sözün yok tek sarhoş ağzın var

ne iş kurdun var ne de kitazun var

giydirme şampanlara benziyirsen x2

senin görmüşüm güya pir yatmidi

ala bulati yüzünde şahlatirdi

bir özbe bak bir başın pahladırdi?

bir özbe bak başın yuvarlakmıdi?

51 ekranlara benziyirsen

vatoz matos mudur nedir çıktı ceketinden

ben ne edüm senün pis ceketinden

burnun bir meter çıkıyir süveterinden

mahsulu deryanlara benziyirsen

100 kiloya kadar yakın taşmıssan

tartilmişsan lan yaramaz aşmisan

tuş kalmıyo başında dazlaşmışan

kapaksız kazanlara benziyirsen x2

ay akşin ezilirsen, bükülürsen

sen kılaf ayak üste sökülürsen

özün benden 5 metir dökülürsen

rezilsiz tümanlara benziyirsen

samanlıkta senin olmiyur tayın

köhlenmişsen ay akşen cıkıpta uyun

gedip de bi halin kalir vayvayun

kursunsuz limanlara benziyirsen

senin de akşin olmuyor benzerin

amma bigün bağlanicak dertlerin

senin jet tabanindan gelir derün

ıslanmış yorganlara benziyirsen

köfte yiyip şişirmişsen karnuni

arttırma heyvanlara benziyirsen

ne varsa üstüme mirildiyirsan

sanki pas atmişam cirildiyirsan

sesin de çikmiyor hirildiyirsan

başsız alışkanlara benziyirsen

yemegi parmaginla siyirirsan

gözün üste sol göz arka kayirirsan

hele ki saçları ortadan ayirirsan

indüslü oğlanlara benziyirsen

işitmiyirsen kulağın protezdir

üstelik bir ayağın protezdir

hem de dişin damağun protezdir

yığılma kalvanlara benziyirsen

bana yollayan arıya veriyorum dememe yol açan şarkı...valla lan!

edit: birinci nesil moderatöre verdim, iyisine gitti.

edit2: son derece de kediymiş kendisi.

*

hüseyin turan'ın acayip hayvanlar adıyla da söylediği tahminimce atışma üzerine kurulu azeri türküsü.

http://www.youtube.com/...

günlerdir tekrar tekrar dinlemelerim sonucunda fark ettim ki şarkının bir yerinde söyleyen abim boyzone deyip kalmaktadır, azeriler de boyband denilen çocukların hastasıdırlar...

kendisi bir meyxana'dır, yani o anda orda bulunan ve atışma halindeki şahısların o anda akıllarına gelen kafiyelerle oluşturulmuş ve kaydedilmiştir. daha sonra kült haline gelmiş ve coverlanmıştır tabi.

izleyene ironik dakikalar yaşatan ecayip oluşum. şarkının klibi televizyonda boyunu posunu gösteredursun ekranın altında geçmekte olan bu şarkı biricik aşkıma gelsin, merveeem seni çoook seviorm benzeri yorumlarla karşılaşan bünyemin kısa devre yapmasına neden olmuştur.

ironinin had safhada olduğu türkü. keşke hüseyin turan daha ciddi bir klip çekseymiş dedirtmiştir, sözlerin ciddiyetinin anlaşılması açısından.

saatler sabaha yaklaşırken eskaza rastladığım klibi ile evi ayağa kaldırmama neden olmuş parça. babam 'höyyt' diye odama balıklama dalmasına rağmen kendimi toparlamam uzun zaman almıştır. zaten gülerken yataktan yere düşmüş olmam babamı oldukça şaşırtmış,televizyona baktığında rastladığı kliple birlikte iyice şoka girmiştir. gidip bir bardak su getirmesi ve yatmaya giderken 'allah aklımı koru ya rab' demesi aklımda soru işaretleri bırakmıştır.

Kaynak: İtüSözlük

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« ecchi | ebru şallı »