| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük ecayip heyvanlara benziyirsen Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız elshen aqshin isimli azeri şarkıcıyı ait keyifli ve esprili bir şarkı. aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz. http://www.mp3-az.com/... ckayatb yazan yer tıklanacak. bir dilde ne kadar kibar küfür varsa hepsini barındıran şarkı inci sende sözüm dözüm diğciyem inci sende sözüm dözüm diğciyem ecayip ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() elshen aqshin isimli azeri şarkıcıyı ait keyifli ve esprili bir şarkı. aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz. http://www.mp3-az.com/... ckayatb yazan yer tıklanacak. bir dilde ne kadar kibar küfür varsa hepsini barındıran şarkı inci sende sözüm dözüm diğciyem inci sende sözüm dözüm diğciyem ecayip heyvanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen men senin bu emellerde mec duzum men ne diyim daha sana yoktur sözüm sirf sifatından su içmiyür gözüm cinlere şeytanlara benziyirsen cinlere şeytanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen ağzını da afiyete açıp gelmişen gözlerin gine portlatıp gelmişen sanki cehennemden kaçıp gelmişen divlere hortlanlara benziyirsen divlere hortlanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen ... şeklinde başlayıp devam eden başlarda komik olsa da sonlara doğru vicdan azabı olan nacizane eser. benzetme konusunda bir çığır açmaktadır bu parça. bu da dinlemek isteyenlere linki: http://www.youtube.com/... hüseyin turan tarafından yeni albümünde yorumlanmış şarkı. nerden aklına geldi, nasıl karar verdi bilemiyorum ama hakikaten böyle çılgınlıklar yapan kişilere saygı duyuyorum. azeri dostlarımızın dünyaya bi armağanı. efkardan içinizin karardığı bi gece bi anda eşekler gibi gülme sebebi. tam tam müziği eşliğinde aha ona benzeyirsen, buna benzeyirsen, 51 ekranlara benzeyirsen gibi sözlerden oluşan 8 buçuk dakikalık muhteşem bi performans. bir insan nasıl yerden yere küfür etmeden vuruluru açıkça göstermiş azeri şarkıdır. sözlerinin tamamını da yazalım men senin bu emellerde mec duzum men ne diyim daha sana yoktur sözüm sirsü köpünden su içmiyür gözüm cinlere şeytanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 ağzını da afiyete açıp gelmişen gözlerin yine portlatıp gelmişen sanki cehennemden kaçıp gelmişen divlere hortlanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 senin başın bedende işkencedir dravdan bakanlara eğlencedir boynun büyükse bedenin incedir armudu iskanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 senin de düşüp maral bana kolke gurey dunel de ayav bana kolke vunedi vurmussan kulagına kolke nakışlı fincanlara benziyirsen x2 ecayip heyvanlara benziyirsen x2 ne var gene kaç kabağı dökmüşen pencegül zırılıp ziyan çekmişen parça takmayıp klonke tikmişen zalehli şirvanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 şirvandan vererem sana payeşen döne niyee dağlun olur zayeşen kaş kabagun yerler gezir ayeşen pankırop tükanlara benziyirsen x2 ecayip heyvanlara benziyirsen x2 hoyura abes taşbakalip takmişan yüz gözüne pudra filan yakmişan gece yari yatirip işine bakmişan ordaki cananlara benziyirsen x2 ecayip heyvanlara benziyirsen x2 söz diyirem el bi üzbe tutulsan kim olduğunu sen erden unutursan yol gedende kız kimi vücudursan bardaki ceylanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 ne hak sükle eyliyirsen ağrıma bakma benim üst başıma zarıma seni gördüm askerlik düştüm yadıma ordaki türbanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 askerlikte yoksa sen kacag idın? geceleri dimagini oyagidın? överdim seni seyit uşağıydın indi pehlivanlara benziyirsenx2 ecayip heyvanlara benziyirsen x2 günde 1 okka bir iş yönetirsen her gün içirsen alkaşlık edirsen gece de eve sürüne sürüne gelirsen gare sokulcanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 elşen içti senin evin yıkıldi bu yanlarda kazım suyu sıkildi zaman yaşta ızma zurüş zıkıldi solmuş patılcanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 gösteremem mugla sayak gedirsen eh sana hamadan kabak getirsem ercan evden yarak getirsin üzde mi selmanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 senin de batıl di oruç namazın hıçkırısan tutulmiyir boğazın mikrofonsuz da çıkıyor avazın lan kumar satanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 namık hulop buyururdu seni klor miyi la uydurup du seni klor miyi ya ma vurudrup seni besnemiyi di uydurup du seni sen jön argömanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 ekşen senin de amma gazın var sözün yok tek sarhoş ağzın var ne iş kurdun var ne de kitazun var giydirme şampanlara benziyirsen x2 ecayip heyvanlara benziyirsen x2 senin görmüşüm güya pir yatmidi ala bulati yüzünde şahlatirdi bir özbe bak bir başın pahladırdi? bir özbe bak başın yuvarlakmıdi? 51 ekranlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 vatoz matos mudur nedir çıktı ceketinden ben ne edüm senün pis ceketinden burnun bir meter çıkıyir süveterinden mahsulu deryanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 100 kiloya kadar yakın taşmıssan tartilmişsan lan yaramaz aşmisan tuş kalmıyo başında dazlaşmışan kapaksız kazanlara benziyirsen x2 ecayip heyvanlara benziyirsen x2 ay akşin ezilirsen, bükülürsen sen kılaf ayak üste sökülürsen özün benden 5 metir dökülürsen rezilsiz tümanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 samanlıkta senin olmiyur tayın köhlenmişsen ay akşen cıkıpta uyun gedip de bi halin kalir vayvayun kursunsuz limanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 senin de akşin olmuyor benzerin amma bigün bağlanicak dertlerin senin jet tabanindan gelir derün ıslanmış yorganlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 köfte yiyip şişirmişsen karnuni köfte yiyip şişirmişsen karnuni köfte yiyip şişirmişsen karnuni arttırma heyvanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 ne varsa üstüme mirildiyirsan sanki pas atmişam cirildiyirsan sesin de çikmiyor hirildiyirsan başsız alışkanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 yemegi parmaginla siyirirsan gözün üste sol göz arka kayirirsan hele ki saçları ortadan ayirirsan indüslü oğlanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 işitmiyirsen kulağın protezdir üstelik bir ayağın protezdir hem de dişin damağun protezdir yığılma kalvanlara benziyirsen ecayip heyvanlara benziyirsen x2 bana yollayan arıya veriyorum dememe yol açan şarkı...valla lan! edit: birinci nesil moderatöre verdim, iyisine gitti. edit2: son derece de kediymiş kendisi. * hüseyin turan'ın acayip hayvanlar adıyla da söylediği tahminimce atışma üzerine kurulu azeri türküsü. http://www.youtube.com/... günlerdir tekrar tekrar dinlemelerim sonucunda fark ettim ki şarkının bir yerinde söyleyen abim boyzone deyip kalmaktadır, azeriler de boyband denilen çocukların hastasıdırlar... kendisi bir meyxana'dır, yani o anda orda bulunan ve atışma halindeki şahısların o anda akıllarına gelen kafiyelerle oluşturulmuş ve kaydedilmiştir. daha sonra kült haline gelmiş ve coverlanmıştır tabi. izleyene ironik dakikalar yaşatan ecayip oluşum. şarkının klibi televizyonda boyunu posunu gösteredursun ekranın altında geçmekte olan bu şarkı biricik aşkıma gelsin, merveeem seni çoook seviorm benzeri yorumlarla karşılaşan bünyemin kısa devre yapmasına neden olmuştur. ironinin had safhada olduğu türkü. keşke hüseyin turan daha ciddi bir klip çekseymiş dedirtmiştir, sözlerin ciddiyetinin anlaşılması açısından. saatler sabaha yaklaşırken eskaza rastladığım klibi ile evi ayağa kaldırmama neden olmuş parça. babam 'höyyt' diye odama balıklama dalmasına rağmen kendimi toparlamam uzun zaman almıştır. zaten gülerken yataktan yere düşmüş olmam babamı oldukça şaşırtmış,televizyona baktığında rastladığı kliple birlikte iyice şoka girmiştir. gidip bir bardak su getirmesi ve yatmaya giderken 'allah aklımı koru ya rab' demesi aklımda soru işaretleri bırakmıştır. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük ecayip heyvanlara benziyirsen Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız elshen aqshin isimli azeri şarkıcıyı ait keyifli ve esprili bir şarkı. aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz. http://www.mp3-az.com/... ckayatb yazan yer tıklanacak. bir dilde ne kadar kibar küfür varsa hepsini barındıran şarkı inci sende sözüm dözüm diğciyem inci sende sözüm dözüm diğciyem ecayip ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi