Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

elinde zara poşeti ile okula gelen kız modeli

Serbest Kürsü ve Sözlük elinde zara poşeti ile okula gelen kız modeli Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız anlamı'bak ben zara'dan giyiniyorum,aşşağısına düşmem,ona göre,zaman mekan fark etmez hep kaliteyim allah kahretsin' olan bu hadisenin özünün bu hanım kızlarımızın belli başlı eksikliklerini bu şekilde kapatmak olduğunu düşünüyorum.genelde platin rengi uzun saçlara,her daim yanık bir tene sahip,ortalarda salınıp duran bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

elinde zara poşeti ile okula gelen kız modeli

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 05:26 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart elinde zara poşeti ile okula gelen kız modeli

anlamı'bak ben zara'dan giyiniyorum,aşşağısına düşmem,ona göre,zaman mekan fark etmez hep kaliteyim allah kahretsin' olan bu hadisenin özünün bu hanım kızlarımızın belli başlı eksikliklerini bu şekilde kapatmak olduğunu düşünüyorum.genelde platin rengi uzun saçlara,her daim yanık bir tene sahip,ortalarda salınıp duran bu kızlarımızı beğenerek izlemek düşüyor bize de...

bunu alan bunu da aldı:
zamanında kendisi ya da ailesinden biri zara'dan alışveriş yapmış olan kızdır efendim bu kız. kendine bir poşet gerektiğinde bulduğu zara poşetiyle okula gelme hatasına düşmüştür. o kadar çeşitli markaların poşetleri varken, hiç yapılır mı kızım bu??

genelde eşofmanlarını beden dersi için okula götüren kız modelidir.ayrıca zara'nın poşetlerinin siyah olduğu göz önünde bulundurulursa poşet seçimi mantıksız olmayan insandır. herhalde hava atma amacında olsaydı kendisi rozetlerle süslenmiş nike spor çantasıyla aslanlar gibi boy gösterirdi.

elinde body shop poşeti ile okula gelen kız modeli'yle anne tarafından, elinde sarar poşeti ile okula gelen kız modeli'yle baba tarafından akraba olan, elinde gucci poşeti ile okula gelen kız modeli ve elinde şok poşeti ile okula gelen kız modeli'yle yakın arkadaş olan, ancak bugünden itibaren okula gelirken poşet taşımaması, çuval taşıması da gerekse tek parça çantayla gelmesi gereken, aksi takdirde rtük yönetmelikleri uyarınca reklam yaptığı gerekçesiyle kendisine kampüs girişinde sansür uygulanacak olan kız modelidir.

şekilciliğin kurbanı olmuş kız modelidir .

elinde pazar filesi eve gelen anne modeli'nden pek bir farkı olmayan kız modeli.

model model insanoğludan bir ayrı model daha...
bir poşete bu kadar derin anlamlar yüklenebileceği aklının ucundan dahi geçmemiş kızdır. kalite ile zara poşet taşımanın ne gibi bir alakası vardır, çeşitli eksiklikler zara poşeti ile nasıl doldurulur, zara ne zamandan beri bir statü sembolü olmuştur gibi sorular aklına gelebilir. belki büyük çanta kullanmayı sevmiyordur, eşyalarını küçük çantasına, kitap defterleri de poşete koyuyordur. belki okula çantada kırılabilecek eşyalar götürüyordur. belki o poşetin içinde laboratuar önlüğü vardır. belki akşam bir arkadaşında kalacak, poşetin içinde ekstra kıyafet vardır. belki de elinde zara poşeti ile dolaşmayı seviyordur. kime ne?

lisedeyken çokça karşılaştım bu model insanla.aynı sınıfta olup aynı havayı tenefüs etmek zorunda bırakılmamdan olsa gerek.günler değişti ama poşet değişmedi.günler geçti ama poşeti değiştirmedi.poşetin sağının solunun yırtılmaya başlamasına aldırmadı poşet eciş bücüş oldu ama o poşetinden sırf üstündeki yazı yüzünden vazgeçmedi.

birincisi, hep merak etmişimdir o poşette defterleri de elindeyken hergün ne taşıdı?

ikincisi, yıllar sonra bir insanı sadece bu özelliğinden dolayı sol framede modelleştirilmiş olarak görünce hatırlamak ne kadar acı

insan tabiki elinde poşet taşıyabilir bu çok normaldir.ama o üstünde bilmemne yazan poşete yaptığı küçük hesapların kendince büyük anlamlarını yükleyince bi siktir git dedirtir.

özel okula gidenlerin çokça gördüğü kız modelidir. ortaokulda başlar bu kızlar bu poşetlerle gelmeye.

bu cümledeki değişken zaten zara kelimesidir, onun yerine diğer bütün pahalı markalar gelebilir.

okula gitmeden önce akmerkez e gidip zara dan alışveriş yapma terbiyesizliğinde bulunmuş kız da olabilir. allah ım çok mu tikiyim ben* ?!

bir ara çanta niyetine kullanılan zara/mango poşetini taşıyan gerzek kız modeli!poşet direkt kola geçirilip omza kadar çıkartılarak omuzda asılı kalması suretiyle kullanılır.şu anda bunun modası geçmiş olsa gerek,ama 2 yıl önce boş bayanlarca rağbet görmüş olan bir akım idi!

Kaynak: İtüSözlük

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks