| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük eurovision a mor ve ötesi nin gitmesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız trt genel müdürünün açıklamasıyla resmiyete kavuşmuş olaydır. gönül isterdi ki pentagram veya makine gitsin, ama bu da iyidir elbet. geçmişi düşününce.. her yerde 12 eylül'e karşıtlıklarını gösteren müzik grubunun, darbe sonucunu unuttuklarını gösteren durum. sonunda bu darbenin sonucuna esir olmuşlardır. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() trt genel müdürünün açıklamasıyla resmiyete kavuşmuş olaydır. gönül isterdi ki pentagram veya makine gitsin, ama bu da iyidir elbet. geçmişi düşününce.. her yerde 12 eylül'e karşıtlıklarını gösteren müzik grubunun, darbe sonucunu unuttuklarını gösteren durum. sonunda bu darbenin sonucuna esir olmuşlardır. mor veya ötesi bir renge bürünüp geri geleceklerinin habercisidir. oldun mu oldun mu şimdi mosmor oldun mu? nakaratlı bir parçayla katılmalarının umduğum grup. işin şakası bir yana, anladık türkçeye verdiğiniz değer falan ama kardeşim siz rimi rimi ley derken adamlar ağzınıza bakıyor.hiç bir şey anlamıyor.uluslararası bir yarışma ve genel dil ingilizce.orda tek türkçe konuşan millet de biz olduğumuza göre, türkiye'den de oy kullanılamadığına göre..eeee daha niye inat ediyorsun türkçe türkçe diye.ne dediğimiz anlaşılmayacak ve bunun üzerine oy mu bekleyeceğiz? diğer yandan şarkıların yarıştığı değil de komşuluk ve siyasi görüşlerin yarıştığı bir yarışma olduğunu da düşünürsek gene şansın sıfır be kardeşim. türkün türkten başka dostu yoktur. ayrıca geçen senelerde ne yidüğü belirsiz, anlamsız şarkılarda dereceye girdi mi? girdi. ama ben derim ki sen bunlara aldanma... adam gelir zamıto hibito hembixe konşko ,tantiko tiptülko zalkjsskdj cmndjk diye bir parça yapar dereceye girer ama sen gayet masumane türkçe bir parça ile katılırsın ancak sondan birinci olursun öyle ön elemelere kalırsın, uyduruktan bir yarışma için kırk takla atarsın. başarı oranı yüksek olan şarkılar, insanları yerinde oynatabilen,yüksek ritimli parçalar ya da tamamen anlamsız şarkılar olduğunu düşünürsek bu iş benim küçük sevgilim ile falan olcak iş değil gibi duruyor burdan. genede seni seviyoruz mor ve ötesi... metallica'yı türkiye'yi temsil etmesi için ikna etsek bile artık kazanamayacağımız için kimin gittiği pek önemli değildir. çünkü bu yarışma artık 'hangi ülke daha çok seviliyor, kimin komşularıyla arası daha iyi' yarışmasına dönüşmüştür. onun için bence türkiye bu yarışmayı boykot edip bir daha yarışmama kararı almalıdır. bütün avrupa ülkelerinin katıldığı yarışmayı boykot ederek bütün avrupa'ya siktirin gidin kumda oynayın cevabı verilmiş olur. ama nerde bunu diyebilecek devlet? mor ve ötesi için büyük fırsat olduğunu düşündüğüm hadise.kendilerinin dünyaya açılması gibi saçma kısır döngüler için değil tabiki bu fırsat.şimdiye kadar ortaya koymuş oldukları politik tavrı daha kalabalık bir kitleye gösterme fırsatıdır.kuvvetle muhtemel şarkı sözleri ingilizce olacaktır ve emperyalizm karşıtı fikirlerini açık açık sergileme şansı bulacaklardır.ancak daha önce sergiledikleri eurovision karşıtı görüşleriyle fena halde ters düşeceklerdir ki o da işin yaman çelişkisi işte. her şeyden önce kim olursa olsun alternatif müzik icra eden bir grubun katılması çok iyi oldu.mor ve ötesi de bilinen sitiliyle yarışmaya ağırlığını koyup çıktığı gibi bitirebilir.* seneye de cezayı bekleriz trt'den... birincilik dışındaki sonuçlar başarızlık addedilecektir baştan söyleyelim.. bilenler için mor ve ötesinin '96 çıkışlı şehir albümünün b yüzündekiler ayarındaki bir ingilizce şarkı en mantıklı seçim olacaktır sanki.. editim: şarkı türkçe olacakmış.. kısfmet diyelim.. ikinci editim: fakat, mor ve ötesi nin yarışmaya katılacağı şarkının hangi dilde olacağı, grup ve trt arasında yapılan görüşmelerde de karşılıklı olarak vurgulandığı gibi, tamamıyla grubun iradesindedir ve bu konuda henüz grup tarafından verilmiş bir karar veya yapılmış bir açıklama bulunmamaktadır. kamuoyuna saygıyla duyurulur. resmi siteden.. savaşa hayır t-shirtüyle çıksınlar da biz de alkışlayalım dedirten hadise. duruuunnn, yapmayın diye haykırmak istiyorum buradan. * son anda bir şey çıkmasını ve gitmemelerini umduğum hadise. şok olduğum durumdur. nedenler: 1: mor ve ötesi gibi protest takılan bir grubun, müziği böyle bir yarışmaya indirgemesi ve yarış unsuru olarak kullanması kendileriyle çelişir gibime geliyor. 2: şarkının türkçe hazırlanacak olması ise ayrı bir garipliktir. bu trt hiç mi ders almıyor yahu? şimdi sertab erener le ingilizce bir şarkıyla alınmış 1.lik, athena ile yine ingilizce şarkı ile alınmış 4.lük varken ortada illede türkçe olacak diye tutturmaları yanlış yolda olduğunun göstergesidir. 3: mor ve ötesi bana göre türkiyedeki en iyi rock gruplarından biridir umarım bulundukları çizgiyi hiç bozmadan ingilizce bir şarkı ile dereceye girerler de çok seviniriz. hem rock müziğin gelişiminde hem de türkiyenin yurt dışında tanıtımında katkısı olmuş olur. kısaca bu 3 nedeni sıraladıktan sonra her ne kadar müziğin böyle abuk subuk kategorilerle sınırlandırılmasını istemememe rağmen mor ve ötesinden ingilizce bir şarkı ile katılıp güzel bir derece bekliyorum. kazansınlar yada kazanamasınlar iyi ve anlamlı bir şarkıyla çıkacaklarına inancımızın tam olduğu, içimize sinen hele şükür dedirten olay.türkiye nin tanıtımıysa amaç şekidap şekerler değil mor ve ötesi gibi sistemle düzenle bir derdi olanlar tanıtmalı bizi böyle tanısın eloğlu haydi hayırlısı... hadi bu yıl neyse de önümüzdeki yıl beni göndermelerinden korkuyorum. hayır, mor ve ötesi'ni küçümsediğimden değil, sanırım trt'deki sorumludan başka kimsenin bilmediği bir sıralama var bu işte. tamam, acele etmeyin, anlatacağım. epey oluyor, bir iş için yedikule zindanlarını görmem gerekiyordu. bir cumartesi günü kalktım gittim, kapıdaki bekçi resterasyon yüzünden içeri giremeyeceğimi söyledi. eskiden olsa ağzından girer, burnundan çıkar, olmadı neden içeri girmem gerektiğini allandırır pullandırır, çok önemli bir şeymiş gibi gösterip içeri girerdim, ama çoktan beridir bu tavrımı bıraktım. girilmiyorsa girilmiyordur deyip tam gidiyordum ki arkamdan seslendi akşam konser var, ille de görmen gerekiyorsa konser sırasında girip gezebilirsin. dedi. önerisi akla yakındı, bir bilet alıp sonrasında yedikule sokaklarını gezerek, yorulunca kahvede gazete okuyarak akşamı ettim. konser saati geldiğinde uzun kuyruğun arasına karışıp kapıdan geçtim. geniş avluya doluşmuş kalabalığın en arkasına geçip kulelerin içine baktım. sur diplerindeki merdivenleri çıkıp yukarılara da gezecektim ama yasakmış, çıkarmadılar. bu yüzden mahal olarak avluyu seçmek zorunda kaldım. oysa kapının iki tarafındaki zindanların bulunduğu büyük kulelerin toprak zeminleri amacıma daha uygunmuş. neyse artık, olan oldu zaten. konu dışına çıktım, geri döneyim, ben kafamda kendi olayımı oturtmaya çalışırken konser de en ateşli bölümlerine gelmiş, sahne önüne yığılmış hatun kişiler feryat figan sahnedeki çocuğun adını hönkürmeye başlamışlardı. bana pek şaşırtıcı gelmedi, umrumda da değildi, göreceğimi görmüş, işimi bitirmiştim. artık gidebilirdim. ne var ki çıkışa gidebilmek için ya önünde durduğum arka kulenin üzerine çıkıp sur üzerinden ana kapıya geçmem ya da sahne yanından geçip seyircilerin arasında polis marifetiyle açık tutulan boşluktan kapıya doğru ilerlemem gerekiyordu. kulenin üzerine çıkarmadıklarına göre sahnenin yanından geçecektim. sahnenin yanından geçerken garip bir şey oldu. anladığım kadarıyla iki grup arka arkaya konser veriyordu o gece. önce bir grup çıkmış, sonra diğer grup sahne almış, sonra da iki grup birbirine karışıp şarkı söylemeye başlamışlardı. ben ordan geçerken biri, yani o sahnedeki kel herif, yani gruplardan birinin solisti olan sarı çiyan tam o sırada tam sahne kenarında duruyordu ve elindeki mikrofonu bana uzattı. şimdi hatırlamıyorum ama poç, çiri çiri poç poç, çiri çiri poç nevinden bir nakaratı sürekli tekrarlayıp duruyorlardı. reddetsem dikkat çekmiş olacağım, en iyisi söylemekti. zaten sesimi duyar duymaz mikrofonu geri çekeceğinden emindim. ama allah sizi inandırsın, mikrofonun nasıl bir allengiri varsa sesim bülbül gibi çıktı. bir süre nakaratı söyledikten sonra sanırım sıra sonraki kıtaya geldiğinde ne söyleyeceğimi bilmediğimden omuzlarımı kaldırdım. anladım der gibi göz kırptı ve mikrofonu kendine çekip sahnenin diğer tarafına giderek şarkısına devam etti. ben de çıkıp eve gittim. evet, işte şimdi size trt'nin müthiş sırrını açıklıyorum. o gece yedikule zindanlarında sahne alan iki gruptan biri athena, diğeri mor ve ötesi'ydi. biri iki yıl önce erovizyon'a gitti, biri önümüzdeki yıl gidecekmiş. korkarım, o gece yedikule zindanları'nda bu iki grupla şarkı söylemiş biri olarak bir sonraki yıl beni gönderecekler. şimdiden söylüyorum, bunu şiddetle protesto etmezseniz ülkenin başına geleceklerden ben sorumlu değilim. grup bugün yaptığı açıklamada yarışmaya türkçe parça ile gidecekleri yönündeki haberlerini yalanlamış, hangi dilde söyleyeceklerini henüz kararlaştırmadıklarını duyurmuştur. bence sertab doğru yolu bulmuştu ama neyse. biraz ondan biraz bundan herkesi memnun ediyor kanımca. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük eurovision a mor ve ötesi nin gitmesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız trt genel müdürünün açıklamasıyla resmiyete kavuşmuş olaydır. gönül isterdi ki pentagram veya makine gitsin, ama bu da iyidir elbet. geçmişi düşününce.. her yerde 12 eylül'e karşıtlıklarını gösteren müzik grubunun, darbe sonucunu unuttuklarını gösteren durum. sonunda bu darbenin sonucuna esir olmuşlardır. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi