Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| evdeki sesSerbest Kürsü ve Sözlük evdeki ses Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız cartel'in efsane parçası!eğlenceli.sözlere dikkat.
evdeki ses evdeki ses bam bam
mikrofonda kerim ter akıyor sırtından
kolay değil böyle rap te yerinde durmak
zıplamak hoplamak çılgın gibi bağırmak
içimden geliyor vahşice kudurmak
iyi dinle gerçekler şimdi başlayacak
uzun lafın kısası diskotekte ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
13-01-2009, 05:52 PM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| evdeki ses cartel'in efsane parçası!eğlenceli.sözlere dikkat.
mikrofonda kerim ter akıyor sırtından
kolay değil böyle rap te yerinde durmak
zıplamak hoplamak çılgın gibi bağırmak
içimden geliyor vahşice kudurmak
iyi dinle gerçekler şimdi başlayacak
uzun lafın kısası diskotekte başladı
melez bir manita yanıma yanaştı
timberland ayakkabı ceketi de
carhart bırak bu ayakları hepsi bayat
biraz laklak şamata ve gürültü
anlayın artık kerim işi götürdü
sana mı gidelim yoksa bana
komşular görmesin söyler hemen anama
bir gecelik aşkta 25 pozisyon
fan fini fin fon, seksi don
1 2 3 4 round sonra
manita oldu mafiş ben ise bomba
bunca heyecana vallahi pes
tez katıl sende bize evdeki ses
evdeki ses evdeki ses bam
evdeki ses evdeki ses bam bam x2
evdeki ses kes stres yaratma
hepimiz eğlenmeye geldik buraya
bir iki ses kontrol mikrofon elimde
yaklaş çekinme hele bi beni dinle
benim adım alper ama bana a derler
söylediğim sözler tır gibi ezer
geçer aynı boks maçına benzer
ilk roundda knock out ve galip alper
karakan bomba gibi niye diye sorma
biliyorsun işte direnme boşuna
hoşuna gidiyor işte boşuna inkar etme
al sana karakandan bir hediye
ileriye bak geçmişe kafa takma
bağır çağır tepin zıpla atla
iyice bir terle iç bir soğuk ayran
bizim gibi delilere her gün bayram!
evdeki ses evdeki ses bam
evdeki ses evdeki ses bam bam x4
*
özel bir yeri olan şarkıdır. isterdim ki sözlerini kendi ellerimle , pastalamaya bile gerek duymadan kendi ellerimle yazayım. ve sözlüğe gireceğim tek lyric olarak. üzüldüm. ama madem olay nedir, onu anlatayım yani neden özel diye.
ortaokulda cadaloz bir müzik hocamız vardı, ders yapmaktan sıkılanda sınıftan birilerine türkü çığırttıran. bir gün, hocayı siklemez halde en arkada kitap okurken bana döndü ve unruly napıyon orda? hadi kalk bir şeyler söyle bize dedi. ve bu akıllı bir insanın diyeceği söz değildi. hemen kalktım ve tahtaya yürürken bu parçayı seslendirmede karar kıldım.
ve başladım. nasılsa bir dk. içinde ondokuzuncu yüzyıl rusya'sından club ortamlarına akmış, adapte olabilmiştim. şarkıya başladım. sınıf homurdananlar, utananlar ve gülenler olarak üçe ayrılmıştı. ama hoca -ki çılgın bakire kıvamındaydı- şok olmuş olmalıydı. hızlıca asıl bölümlere ulaşmaya çabaladım.
bir gecelik aşkta 25 pozisyon/fan fini fin fon, seksi don..
kısmı ile uğultu doruğa çıktı. bense sesimi arttıraraktan devam ettim. hoca halen susuyordu, ta ki 'evdeki ses' nakaratına kadar. o anda kolumda birini hissettim ve bir dk. sonra bu sefer klub ortamından müdür muavinine mavi perdeli odasına yollandık. cadalozla kavga ettik bir güzel orda. muavinden pis fırça yedim.
türlü şeyler oldu, kurullara çıktım. olay yayıldı, ailemi çağırdılar. hatta müdür cuma günkü olağan konuşmasında kaymakam olmuşsun ama adam olamamışsın öyküsünü anlattı. başım büyük belya girecekken kel ve sıcak bir başka müdür muavini beni aldı ellerinden. ama hiç de pişman olmadım, şimdi olsa yine yaparım. böyle.
bir de şu versiyonu bulunan şarkı:
crazy sexy kabus ter akıyor sırtımdan
kolay değil böyle 25 pozisyon
ne vardı, ha bir de sexy don
5 gece aynı tempo halimi sorma
manisa mesir bu durumda iyi gelir
dizlerimde hal yok beni gören delirir
dilim tutulsaydı da söylemeseydim
ben nerden bileydim, maf oldum bittim
tropicana, escobar pasha ve fly inn
kapıdan kovdular bacadan girdim
aldım, verdim, gittim ve kaldım
sadece bir günde bin kalbi çaldım
ne matrağım ben değil mi çocuklar
bu yavrular ne oyunlar oynar
manita yanımda muhabbet erotica
1 gecelik aşk da tadı bambaşka
tez katıl sen de bize evdeki ses
evdeki ses evdeki ses baaam
mikrofonda alper aga bak sana ne anlatcam
cumartesi gecesi iyi bi eğlenecektik
şöyle cartelce diskoteğe gittik
diskotekte girişte sarışın bi bomba
baktı baktı durdu bana, sonra geldi yanıma
merhaba alper aga ateşin var mı acaba?
ateş var anam ateş düştü pantolonuma
seni böyle görünce dünyam döndü tersine
uyan oğlum alper işte hendek işte deve
bu gece bu gece bu gece gel gel gel evdeki sese
bilmem ki çok şey duydum arkadaşlardan
ya bu geceden sonra beni unutursan?
bak güzelim ben karakandan alper aga
hiç gerek yok bana böyle ayak yapmana
alper aga bugun burada yarın orada
manitayi aldım kafaya bindi arabaya
basıyorum son gaza ne yapacaz acaba?
evdeki sesi dinle oh deme puf de
alper ağa ve kabus kerimin beraber söyledikleri, önce ilk versiyonu cartel albümünde, ikinci versiyonu da karakan albümünde yer alan şarkıdır.
fondaki müziğin türk filminden alınmış olmasıya ayrı bir havaya sahip rap türü eserdir.
ayrıca aramıza yeni katılmış bir üçüncü nesil yazardır. oflu olması hasebiyle ortama ne kadar renk katacağı konusunda çok derin çıkarımlar yapmaktayım.
beyinciği çok gelişmiş, son derece dengeli bir canlıdır. evet canlı olduğu kesindir ama hangi familyadan olduğu konusunda net birbir bilgi yoktur ortada. kürek ve amerikan futbolu antremanını beraber yürüterek ursus maritimus olma yolunda dev bir adım atmıştır. bölümünden mezun olunca bakkal açıp teramisin satacak olan yazarımızın ilerleyen yıllarda bir dişi homo sapiens ile yapacağı izdivacın meyvelerini merak etmekteyiz.
gerilim öğesidir korku filmlerinde..
vitrinde yirmi ytl'ye görüp ulan bu fiyata t-shirt bulamazsın şimdi mantığıyla taraftarı olmadığı beşiktaş kulübünün formasını satın alacak kadar yüzeysel bir adamdır. hatta dünyanın en yüzeysel adamı sıfatıyla beraber umut sarıkaya karakterlerinin herbirinin ayrı ayrı sıfatlarına son derece vakıf bir kardeşimizdir. gerek çemçük ağzı, gerekse yazışlarında sürekli olarak kullandığı izah işareti üzerindeki sünmüş kazakla müthiş bir asorti oluşturan yazar, bu özelliklerine tezat bir biçimde son derece yakışıklı karizmatik ve de zengin bir bireydir.
yazar olanı enderi az bulunur insandır.
cartel grubunun hoş,eğlenceli parçası.
eski püskü teyp karşsında sesi kısıp ezberlemeye çalışırdık arkadaşlarla sonra okulda kızların yanında söler gülerdik.değişik bir piskoloji veriyordu bu parça bize.
özellikle şu kısım yüksek sesle söylenir
sana mı gidelim yoksa bana
komşular görmesin söyler hemen anama
bir gecelik aşkta 25 pozisyon
fan fini fin fon, seksi don
1 2 3 4 round sonra
tez katıl sende bize evdeki ses
sonra hep beraber hihiii efekti verilir.mühendis olacağımız o günlerden belliymiş anlıyacağınız.
manga grubu da konserlerinde,televizyon programlarında falan seslendirmektedir.
hatta dream tv'de bu şarkıyı söyledikleri canlı performanslarının bir klibi mevcuttur.
kesintisiz yedi yıl boyunca yakın çevresinde bulunduğum birkaç insandan biri.. ciddi bir ortodontik tedaviye muhtaç, çocukluğunda başladığı ve halen sürdürdüğü kürek'in yanında bir süre de amerikan futbolu oynamış, eni boyuna eşit, kızdırıldığında hayati bir tehlikeye sebebiyet verebilecek, kartalın en ayı ayısı..
küçük yaşta edindiğimiz cartel albümünün en bomba parçalarından. dinler dinlemez arkadşaların yanına gitmiş ve çığlık çığlığa ''olm fanfinifinfon seksi don falan diyor lar şarkıda'' diye açıklamalarda bulunmuştum.
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |