| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük feyyaz uçar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız az önce istifasını açıklayan beşiktaş antrenörü. beşiktaş formasıyla gol kralı olmuş, 100. yıldaki şampiyonlukta mircea lucescu'nun yardımcılığını yapmış, penaltıları, plaseleri unutulmayacak forvet, kibar feyzo ... beşiktaş tarihindeki en sempatik futbolculardan biridir. attığı penaltılarda kaleciler bazen kale çizgisi üstünde tutulup kalırlardı. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() az önce istifasını açıklayan beşiktaş antrenörü. beşiktaş formasıyla gol kralı olmuş, 100. yıldaki şampiyonlukta mircea lucescu'nun yardımcılığını yapmış, penaltıları, plaseleri unutulmayacak forvet, kibar feyzo ... beşiktaş tarihindeki en sempatik futbolculardan biridir. attığı penaltılarda kaleciler bazen kale çizgisi üstünde tutulup kalırlardı. gol attıktan sonra gidip korner direğini yerinden sökme olayını da türk futboluna kazandırmıştır. beşitaş'tan sonra gezdi bir süre. şimdilerde ise malatyaspor'un teknik direktörüdür. benim çocukluk, gençlik ideolüm. çocukken her maçta feyyaz olmak için arkadaşlarımla kavga ederdim. 7 rakamını baba feyyaz sayesinden sevdim.. hiç unutmuyorum 95 senesiydi. feyyaz la yönetim uzun zamandır anlaşamıyordu. heyecanla hergün gaztelerin spor eklerine bakıyordum ama bir türlü anlaşma sağlanamıyordu. en son görüşmede bir yıllığına 7 milyar liraya anlaşma sağlanmıştı. mutluluktan ölüyordum en sonunda anlaşma sağlanmış ve benim en sevdiğim beşiktaş lı futbolcu takımda kalmıştı. ama sevincimiz ne yazık ki kısa sürdü bir haftaya geçmeden şu meşhur karşılıksız çek durumundan dolayı feyyaz la olan anlaşma fesh edildi ve satış listesine kondu. o hafta belki hergün ağlamıştım. feyyaz uçar sız bir beşiktaş'ı düşünemiyordum bile... taa yıllar sonra 100. yılda feyyaz yardımcı antrenör olarak takıma geldiğinde mutluluktan uçmuştum. geç de olsa feyyaz ın hakkının böyle özel bir yılda verilmesi benim gibi feyyaz hayranlarını inanılmaz mutlu etmşti. günün birinde teknik direktör olması dileğiyle.. şu sıralar siyah- beyaz renklere sahip izmir ekibi altay'ı çalıştıran teknik direktör. liseyi çorlu mehmet rüştü uzel endüstri meslek lisesinde okumuş eski futbolcu, yeni teknik direktör. * feyyaz uçar sıradışı futbolcuydu,harika yazılar yazdı sıradışı yazar oldu,televizyonda bir keresinde spor programında izledim sıradışı şeyler söyledi.teknik direktörlüğünde de muhtemelen sıradışılık vardır. televolenin ilk çıktığı dönem de yani futbolcu bazlı programlar yaptığı yıllarda hakan şükür ve alpay özalanla birlikte programın zirve yapmasını sağlayan inanılmaz sempatik, esprili, beyefendi kişilik. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük feyyaz uçar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız az önce istifasını açıklayan beşiktaş antrenörü. beşiktaş formasıyla gol kralı olmuş, 100. yıldaki şampiyonlukta mircea lucescu'nun yardımcılığını yapmış, penaltıları, plaseleri unutulmayacak forvet, kibar feyzo ... beşiktaş tarihindeki en sempatik futbolculardan biridir. attığı penaltılarda kaleciler bazen kale çizgisi üstünde tutulup kalırlardı. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi