Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

hobbit

Serbest Kürsü ve Sözlük hobbit Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız insanlardan daha küçük,ayakkabı giymeyen ayakları kıllı yaratıklar. hobbitler ,veya büyük ırkların onları adlandırdığı şekilde buçukluklar, kısa boylu çoğunlukla da dolgun kişilerdir, nerdeyse küçük bir insan gibi.yüzleri geniş ve yuvarlaktır ve sıklıkla oldukça kırmzı saçları tipik olarak kıvırcıktır ve ayaklarının üstleri ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

hobbit

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 07:21 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart hobbit

insanlardan daha küçük,ayakkabı giymeyen ayakları kıllı yaratıklar.

hobbitler ,veya büyük ırkların onları adlandırdığı şekilde buçukluklar, kısa boylu çoğunlukla da dolgun kişilerdir, nerdeyse küçük bir insan gibi.yüzleri geniş ve yuvarlaktır ve sıklıkla oldukça kırmzı saçları tipik olarak kıvırcıktır ve ayaklarının üstleri kaba bir şekilde kıllarla kaplıdır. mümkün olduğu sürece ayakkabı giymemeyi tercih ederler. ortalama yaşam beklentileri 90-100 yıl kadardır.



hobbitler azimli ve çalışkanlardır, ayrıca genel olarak durgun ve sakinlerdir. geneli düşünecek olursak sıcak evlerinin konforunu tehlikeli maceracılığa tercih ederler. ıyi yaşamdan, hoyrat şakalardan ve evde anlatılan hikayelerden zevk alırlar. aslında bazen biraz can sıkıcı olabilirler.hobbitler cüretkar ve şımarık değildirler fakat arkadaş ortamlarındaysalar uyum sağlayan ve muhabbet eden tiplerdir. hobbitler zenginliği sadece o çok hoşlandkıları konforu elde etmenin bir yolu olarak görürler. aşırı cesur veya hırslı olmamalarına rağmen ihtiyaç oldugu zamanlarda dürüst ve çalışkan bir tutum izlerler.



hobbitler diğer üç ırkın her birinden de daha açık ve canayakın oldukları için diğer ırklarla çok daha iyi geçinirler.



hobbitlerin üç kolu vardır:kıllıayaklar,samanpostlular ve ülkenler.kıllıayaklar en sık görülen türdür

2. kahvaltı, 2. akşam yemeği gibi kavramlarla kendimle özdeşleştirdiğim, buçukluk olarak da geçen, cücelerden bile kısa olan, kıllı ayaklı, kıvırcık hafif uzun saçlı, pipo ve tütün düşkünü, bilboya kadar maceradan uzak kalmış olan sevimli tür. keyiflerine olan düşkünlükleriyle bilinirler.

orta dünyanın konuşan ırklarından ve özgür halklardan biri. anduin vadisi boyunca huzur içinde yaşayıp üçüncü çağa dek diğer ırklar tarafından dikkate alınmadılar. o dönemde hobbitler üç ana gruba ayrılmışlardı:



samanpostlular, kıl ayaklar ve ülkenler.



taur e ndaedelos'dan etrafa yayılan kötülükler yüzünden batıya doğru göç ettiler ve sonunda shire bölgesine ulaşarak yerleştiler. bir bölümü gezgin olan ve ferah çayırlar'da yaşayan bir ülken kolonisi dışında orta dünya'daki tüm hobbitler burada ve bree'de toplanacaktı. westron'un bir taşra diyalekti olan hobbitçe'yi kullanırlar ve kendilerine kuduk* * adını verirlerdi. sindarin dilinde periannath ya da periain, westron dilinde buçukluk diye isimlendirildiler. aynı zamanda küçük halk da denir.

blind guardian'ın bard's song parçasının bir versiyonu..


bu yaratıklar uzun süre kendi hallerinde yaşamış ve kimse onlara dikkat etmemiştir hatta sauron güç yüzüklerini yaptırırken onları dikkate almamıştır parmak ölçülerini bile almaya gerek duymamıştır.



fiziksel özellik olarak da kısa boylu sevimlidirler. ayakları kıllarla kaplıdır ve ayakkabı giymezler. kendilerinden beklenmeyecek kadar dayanıklıdırlar ve kolay kolay yorulmazlar.








orta dünyanın pipo içmekten keyif alan oyuklarda yaşayan yanılmıyorsam 30 yaşında yetişkinliğe adım atan ufak ırkı.

ayrıca

orta dünya da yaşayan neşeli, dürüst, gün boyu yemek yemeyi düşünen,kovuklarda yaşayan ve dokuz yaşındaki bir çocuğun boyuna sahip sevimli ırk.

öncelikle

kötülüklerin efendisi goca sauron bile görememiştir bu ırkta var olan cesareti, tükenmeyen ısrarcılığı, her şeye muktedir olan sevgiyi. hobbitlerin insanlarla akraba olduklarına dair söylentiler orta dünya dolansa da hobbitlerin nasıl türediği ne zamandan beri var olduğu bilinmiyor. ellerini maharetli kullanabilen hobbitler cüceler sayesinde türlü zanaatleri öğrenmişler, kendilerine ait tekniklerle marangozluk olsun, tepede delik açma olsun ilerlemişlerdir. ilimde fende ilerleyen toplum kunduracılıkda medeni muhassırların seviyesine ulaşamayıp yalın ayak dolaşır olmuş. ayakların üstünde bulunan kıllardan mıdır ya da çok sevdikleri shire toprağı çıplak ayakla dolaşmayı sevdiklerinden midir sebebini tam olarak bilmesemde bu kadim halk'a saygı duyuyorum. hobbitler, kılayaklar, ülkenler, ve samanpostlular olmak üzere üç alt ırkta incelenebilir fiziki açıdan:



kılayaklar: daha esmer, daha küçük ve kısa sakalsız ve çizmesiz hobbitlerdi. elleri ve ayakları hünerli olan bu hobbitler yüksek yerleri ve dağ yamaçlarını severlermiş.



ülkenler: daha cüsseli, daha ağır yapılı olan ülkenler daha iri el ve ayaklara sahiplermiş. ovaları ve nehir kıyıları tercih ederlermiş.



samanpostlular: tüyleri ve tenleri daha açık renkli olan bu hobbitler diğerlerine nazaran daha uzun boylu ve inceymişler, ormanlarık alanları ve ağaçları severlermiş.



kılayaklar cücelerle yaptıkları alışverişlerle batıya ilk gelen hobbit ırkı olmuş. daha sonra diğer hobbit ırkları da kılayaklar ıtakip etmişler. hobbitlerin baraduin nehrini geçip shirea yerleşmeleri ise samanpostlu biraderler marko ve blankonun kuzaey krallığı soyunun 22. kişis olan ii argelebden izin alarak ve bir antlaşmaya tabii karalarak olmuştur. bu geçiş shire hobbitleri tarafından milad kabul edilip takvimlerinde kullanmışlardır. bu takvime verdikleri ad ise shire hesaplarıdır.



işin tarih kısmını bir kenara bırakırsak hobbitlerin insanlardan hiç farkı olmadığını anlayabiliriz. her doğum günü veya yıl dönümünde birbirlerini davet eden birbirlerine hediye vermeyi ve almayı seven bu yaratıklar shire da mutlu mesut yaşarlarken karanlığın içine çekilmiş karanlığın yok olmasında yardım etmişlerdir.





bütün bir film boyunca genel olarak sille tokat dayak delisi yapmak istediğim orta dünyanın şebekleri. yüzük delisi olduklarında gollum olarak şebekliklerini taçlandırırlar.

kapşonlu sweat-shirt giyip ortalarda dolanan insanlara söylenen lakap.





Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


hobbit

Serbest Kürsü ve Sözlük hobbit Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız insanlardan daha küçük,ayakkabı giymeyen ayakları kıllı yaratıklar. hobbitler ,veya büyük ırkların onları adlandırdığı şekilde buçukluklar, kısa boylu çoğunlukla da dolgun kişilerdir, nerdeyse küçük bir insan gibi.yüzleri geniş ve yuvarlaktır ve sıklıkla oldukça kırmzı saçları tipik olarak kıvırcıktır ve ayaklarının üstleri ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.