Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

idi amin

Serbest Kürsü ve Sözlük idi amin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız haluk kırcı denen herifin kod adı. lakaptan önce gerçek idi aminden bahsetmek adettendir hiyerarşidendir. idi amin afrika toplumları için bir efsanedir. tüm avrupa ülkelerinin başkanlarının veya delegelerini ülkesine davet etmiş, onları iyi karşılamış, ziyafet vermiş fakat en sonunda yanılmıyorsam böyle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

idi amin

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 07:35 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart idi amin

haluk kırcı denen herifin kod adı.

lakaptan önce gerçek idi aminden bahsetmek adettendir hiyerarşidendir. idi amin afrika toplumları için bir efsanedir. tüm avrupa ülkelerinin başkanlarının veya delegelerini ülkesine davet etmiş, onları iyi karşılamış, ziyafet vermiş fakat en sonunda yanılmıyorsam böyle ingilizi fransızı filan silah zoruyla önünde eğdirmiştir. delikanlıdır

geçen aylarda kaybettiğimiz uganda diktatörü, büyük değer.

tüm avrupa devlet başkanlarını ve başbakanlarını ağırladığı davetin bütün yemeklerinde insan eti kullanarak ve üstelik bunu davetlilerden gizleyerek avrupa'ya yeni tatlar kazandırmış diplomat lecter.

uganda nın eski diktatörü, hiç bir kanlı diktatöre nasip olmayan efsanevi bir kişilik kazanmıştır. ugandayı 1971 - 1978 yılları arasında yönetmiştir. 1946 da ingilizlerin emrinde sırasıyla onbaşı, çavuş ve asteğmenliğe yükselen bir asker ve aynı zamanda ağır sıklet boksördür. uganda nın bağımsızlığını kazanmasından 4 yıl sonra ordu komutanı olmuştur. ordunun parasını cebine attığı için soruşturulacağını anlayınca , 1971 de darbe yaparak diktatörlüğünü ilan etmiş ve kendisine kısaca ömür boyu başkan ekselans mareşal el hacı doktor, afrika daki ingiliz imparatorluğunun fatihi ünvanını vermiştir. döneminde 80 - 300 bin arası insanın öldürüldüğü düşünülmektedir. 1978 de tanzanya yı işgal etmeye kalkmış, sonra da libya ya ve oradan da suudi arabistan a kaçmıştır. suudi lerin izin vermesi sayesinde burada kalmış ve 2003 te ölmüştür.

hayatı 25 şubat ta sahiplerini bulacak olan oscar a aday the last king of scotland , son kral isimli filme konu olmuştur. film de idi amin i forest whitaker canlandırmıştır.



kendisi uganda diktatörüdür.



uganda'da bulunan ingiliz büyükelçisini yediği için ingiltere tarafından hakkında dava açılmıştır ve dava sonunda tazminata mahkum edilmesinin ardından: bende o kadar para yok, bu tazminatı ödeyemem. siz de bizim büyükelçiyi yiyin şeklinde cevap vermiştir.



bir çok eşe sahip olan idi aminin eşlerinden biri kendisini aldatınca ceza olarak kol ve bacaklarını kestirip ters olarak geri diktirmiştir.



bütün bunlara rağmen neşeli ve ilginç bir karakter olan idi amin halkı tarafından çok sevilmiş bir liderdir.



idi amin hakkında kendi adını taşıyan bir de filmi var. oyunculuk mükemmel. bir insan bu kadar mı iyi ingilizceyi sonradan öğrenmiş zenci taklidi yapabilir dedirtiyor.

kendini iskoçya kralı ilan etmiş mizah anlayışı gelişmiş uganda diktatörü.

200 bin kişinin ölümüne 500 bin kişinin yaralanmasına ve de 2 milyon kişinin ülkeden sürülmesine sebebiyet vermiş, adolf hitler hayranı acımasız diktatör. kendi kabilesinden olan 18 bin kişilik özel ekibine verdiği hukuki özgürlüklerle sayısız vahşete meydan tanımıştır.

sadece binlerce insanın ölümüne neden olmamış sergilediği tuhaf hayvan sevgisi ile de ugandada yaşayan fil neslini tükenir hale getirmiştir. timsahları çok sevdiği için uganda'da yaşayan timsah popülasyonunu arttırmaya kendini adarken, fillerden nefret ettiği için tek tek öldürülmelerini istemiş hatta bunun için özel silahlı helikopter timleri kurdurmuştur.

abd'nin 'komunizmin yayılmaması için faşist liderleri destekleme politikasıyla' desteklediği kanlı diktatörlerden biridir, hatta önde gidenidir. son kullanma tarihi geçince deliğe atılmış ve şifon çekilmiştir.

ugandanın eski devlet başkanı idi aminin mekkede vefatı üzerine 2 yazı yazdımsa da, idi amin hakkında iftiralar üzerine gerçekleri ortaya koymak adına bu yazıyı yazdım. "yamyam", "son yamyam", "yamyam diktatör" gibi sözler tam anlamıyla iftiradır.

ayrıca 300, 100, 400 bin kişiyi katletti sözleri de yanlıştır. evet ugandada 300 bin kişi katledilmiştir. ama bu katledilenler müslüman olup idi aminin devrilmesinden sonra hileli bir yolla devlet başkanı olan milton obetenin 1980-1985 iktidarı devrinde olmuştur. ve cesetler nehirlere atılmıştır.

idi aminin 8 yıllık devlet başkanlığı devrinde 10 bin kişi katledildiği doğrudur. ama katleden yani gerçek katiller idi aminin muhalifleri ve onlarla işbirliği yapan cıa, bilhassa mossad ve ingiliz istihbarat mensuplarıdır. ve suçu idi aminin üzerine atmışlardır.

elbette idi aminin de devlet başkanlığına yakışmayan hareketleri olmuştur. mesela, 1975 yılında diplomatlar için verdiği partiye bir tahtırevana binerek kendisini 4 ingiliz iş adamına taşıtması ve isveçli bir iş adamının arkasında şemsiye taşıması... ayrıca 14 ingiliz iş adamının önünde diz çökmesi asla bir devlet başkanına yakışan tavır değildir. ingiliz sömürge idaresine tepki, intikam ve kinin tezahürü de olsa asla hoş karşılanamaz.



idi amin 1971 yılında iktidar olunca ilk icraatı, ugandanın ticaret, ekonomi, ordu, devlet idaresi, eğitimine hakim olan yahudi azınlığı ve hıristiyan yapılarak ingilizler tarafından ugandaya yerleştirilen hindu asıllıları ülkesinden kovmak olmuştur. ve 1894ten bu yana ilk defa ugandanın yerli halkı ülkesinin idaresinde, ordusunda, ticaret ve ekonomisinde söz sahibi olmuştur.

idi amin yukarıda ifade edilen gereksiz ve haddi aşan hareketleri dışında sakin bir kişi idi. 1951-1960 arasında ağır sıklet boks şampiyonu idi. 4 eşi ve 22 çocuğu vardır. en sevdiği şey kuran-ı kerimi ezberlemek ve okumak, yüzmek ve balık tutmak idi. hitler hayranı olması, filistinlilere destek vermesi ve bilhassa her gün en az bin kişinin müslüman oluşu israil ve abdnin hoşuna gitmiyordu. cıa, mossad ve ingiltere 25 defa suikast teşebbüsünde bulundular. hepsinden kurtuldu. abd ve israil askerlerinin desteği ile tanzanya, idi amini devirdi. müslüman olması zaten çamur atılması için yeterli sebep idi



m.necati özfatura





Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


idi amin

Serbest Kürsü ve Sözlük idi amin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız haluk kırcı denen herifin kod adı. lakaptan önce gerçek idi aminden bahsetmek adettendir hiyerarşidendir. idi amin afrika toplumları için bir efsanedir. tüm avrupa ülkelerinin başkanlarının veya delegelerini ülkesine davet etmiş, onları iyi karşılamış, ziyafet vermiş fakat en sonunda yanılmıyorsam böyle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.