Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

ingiltere

Serbest Kürsü ve Sözlük ingiltere Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız gothik ve kasvetli havası,ortaçağdan kalma mimarisi,kibarlığı ve amerikaya benzemeyen asil insanlarıyla türkiye dışında yaşamayı düşünebileceğim tek yer. * dünyanın her bi yerinde sömürgesi olduğu için 'üzerinde güneş batmayan imparatorluk' denirmiş kendisine * oasis, blur, coldplay, travis gibi eline gitarı alıp ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

ingiltere

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 07:43 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart ingiltere

gothik ve kasvetli havası,ortaçağdan kalma mimarisi,kibarlığı ve amerikaya benzemeyen asil insanlarıyla türkiye dışında yaşamayı düşünebileceğim tek yer. *

dünyanın her bi yerinde sömürgesi olduğu için 'üzerinde güneş batmayan imparatorluk' denirmiş kendisine *

oasis, blur, coldplay, travis gibi eline gitarı alıp soluğu sahnede alan zibidilerin üzerinde yaşadığı ülke diye tanıtmamızın yanlış olacağı, aksine bu gruplardan gayrı daha bi sürü grup çıkarmış olan ada memleketi. kimdir bu gruplar derseniz sayamam ama.

güneşin her daim bulutların ardında olduğu ülke. bi yerden sonra çekilmiyor.

siyasi olarak dünya tarihinde ve coğrafyasında en çok iz bırakmış kraliyet delisi toplum. çok başarılı, çok kurnaz ve dinamik bir devlet-millet ikilisi olması yanında dünya üzerinde elinin değdiği her toprağı kana bulamış, karışıklık çıkarmıştır ancak bunu yaparken usta bir cerrah olduğunu gösterdiğinden hala çok çok nefret edilemeyen ülke.

ve tabii 1. dünya savaşı'nda çanakkale'de hezimete uğramış ancak kuzey afrika ve arabistan'da bunu telafi etmiş *devlet.

kültürel olarak çok iyi ilerlemiş eski dönemde edebiyatta, şimdi ise müzikte dünyanın en ileri ülkelerinden biri. aynı zamanda futbolun beşiği olarak kabul edilir. onlarca türden yüzlerce iyi müzik grubunun da peydah olduğu ülke tabi.



*





bkz. pink floyd)

ismini eski ingilizce englaland kelimesinden alan ülke. nasıl meleklerse....



çoğu sanat dalını en güzel başarabilen ülke, ve sırf bunlar için yaşanası yer



yirminci yüzyılın ikinci yarısında rock müziğe damgasını vurmuş insanların yağmurlu adası
adam gibi bir şey üretmeden bu kadar zengin olan ülke. diplomatik zaferleri de takdir edilesi.

temmuzda ağustosta bile yağmur yağan ülke. güneşi seven insanların bunalıma sürüklenmesi için uygun bir ortam zira o yağdıkça siz de ağlıyorsunuz. üstüne para verilse bir daha da gitmem diyorum. canım ülkem canım güneşim!!!

kesinlikle britanya olmayan ülke. dolayısıyla üzerinde güneş de gayet batmakta, ayrıca yine de çok olsa da o kadar da çok gruba ev sahipliği yapmamaktadır. zenginliği madden değil manevi olarak üretmesindendir, emperyalizm, kapitalizm ya da başka kıtaların da olabileceği görüşlerini ilk ürettiğinden bugün bu kadar zengindir, ha tasvip etmeyiz, o ayrı. büyük britanya imparatorluğuyla sıkça karıştırılır, bunun nedeni de imparatorluğun en büyüğü ve lideri olmasıdır.

tarihteki en geniş imparatorluğun ana yurdu.

küçüklüğümden beri merak ettiğim bir soru vardır,nasıl oluyor da bu ingiltere diğer ülkelerden farklı bir gelişme yaşıyor,nerdeyse hiç savaş yapmıyor ama dünyanın hâkimi oluyor,bu nasıl iştir? bu konuda liseden çok değerli bir arkadaşımın verdiği cevabı unutamam:ingiltere'nin tarihi avrupadan farklı, ingiltere'yi avrupadan ayırarak incelemelisin,zaten kıta avrupası deyimi de bu sebeple koyulmuştur.

kıta avrupası bölümü tam doğru olmasa da diğerlerine katılmamak mümkün değil.ingilizlerin hangi sebeplerle bu şekilde farklılaştığına dair kendi düşüncelerimi sizlerle paylaşmak isterim,böylece onların tarihine de kısaca göz atmış oluruz:



*ingiltere roma imparatorluğu döneminde avrupa'nın en geri ülkesiydi.roma'dan sonra 1066 yılında normanlar adayı istila etmişlerdir ve sevgili sözlük okurları o tarihten bu yana ingiltere istila edilmemiştir.ingiltere'nin en önemli farkı budur.fransa 1870-1940 yılları arasında sadece 70 senede üç kere alman istilası yaşamış ama ingiltere nerdeyse bin yıldır istila edilememiştir.bunda en önemli sebep ingiltere'nin ada devleti olmasıdır.1588'de ispanya, 1805'de napolyon önderliğindeki fransa ingiltere'yi istila etmeye kalkmış ama sırf o aradaki denizi aşamadıkları için başarılı olamamışlardır.istila demek aynı zamanda yağma ve düzenin bitmesi demektir.ingilizlerin düzeni hiç yağmalanmamıştır ve tabii ayrıca ingilizler bu sebeple kara ordusuna değil donanma gücüne ağırlık vermişler ve bu sayede de dünyanın bir çok bölgesinde sömürgeler elde etmişlerdir.



*16.yüzyıl sonlarında coğrafi keşiflerden gelen kaynaklar daha çok ispanya ve portekiz'e gitmiş fakat bu bölgelerde ingiltere'de olduğunun aksine bir burjuvazi yaratmamıştır.bunun sebebi hakkında çeşitli görüşler olmakla beraber bence ispanya'nın dini kimliği ve ingiltere'de hiç bir zaman kıta avrupasında görülen tanrısal-mutlak monarşi olmayışıdır.ispanyollar ve portekizliler merkantalist bir politika geliştiremediler ve olayı sadece dinsel boyutta bir yağmalama olarak aldılar,fakat ingiltere'de din o kadar güçlü değildi.



*1066'daki norman istilasından sonra,normandia dükü toprakları kendi adamlarına dağıttı ve onlara özgü bir feodal-kast düzeni yarattı.bu düzende hiç bir zaman kral tek güç olamamış ve kararlarında soyluların onayını almak zorunda kalmıştır.osmanlı imparatorluğunda kuruluşundan yıkılışa kadar hanedan hiç değişmemiştir ama ingilizlerde bir çok kere değişmiştir.bu da onlardaki merkez otoritesinin zaafının kanıtıdır.



*üzerinde durulması gereken önemli bir nokta da 1381 köylü ayaklanmalarıdır.bu ayaklanma ile ingiltere'de köylü kıyımı yaşanmış ve feodalizmin sonu gelmiştir.ingiltere köylü sınıfını fiziksel olarak ortadan kaldırmış ve hızlı bir kapitalistleşme sürecine girmiştir.



*bir başka önemli nokta da din konusudur.bilindiği gibi ortaçağ avrupasında kilise çok etkilidir.kilisenin kendi toprağı,ordusu vardır.krallar papanın onayı olmadan tahta çıkamaz.fakat ingiltere viii.henry döneminde katolik kilisesinden yani papalıktan ayrılmıştır.bunun sonucunda da ingiltere'deki tarım topraklarının önemli bir bölümünü elinde tutan kilise etkisini kaybetmiş ve topraklar mülkleşmeye başlamıştır.elbette ülkede dinin etkisini kırmak da bir anlamda ticaret ve sanayinin gelişmesini doğrudan etkilemek demektir.nitekim bu sayede ingiltere'de sağlanan kaynakların ingiltere dışına çıkması engellenmiş ve dünya üzerindeki ticaret egemenliği konusunda din engeli ortadan kaldırılmıştır.



görüldüğü üzere ingiltere gerçekten de diğer avrupa ülkelerinden çok farklı bir tarihsel süreç yaşamış ve bu süreç onları başımıza musallat etmiştir.konuyla ilgili başka bir not için

genç ve süper yetenekli futbolculardan oluşan milli takımı bulunan ülke.2006 dünya kupasını kazanmamaları için hiç bir neden yokken durduk yere sorun çıkaran bir takım yapıları olduğundan turnuvada ne yapacakları konusunda tahmin yürütemiyorum.diğer taraftan futbolun mucidi kabul edilen ingiltere'nin basketbolda tam anlamıyla sıfır olması da ilginçtir.

futbolun beşiği olan ülkedir.

kendi çıkarları için 2.dünya savaşı başında fransız donanmasının büyük bir kısmını bir baskınla batıran, ve bu şekilde binlerce fransız denizciyi öldüren ülke.



yine 2.dünya savaşı sırasında işgal altında olan fransa'nın temsilcisi olarak charles de gaulle'yi sırf kendi çıkarlarına ters düşer diye tanımayan, ona işleri iyice güçleştiren ülke.



bu gibi sebeplerden dolayı fransa'nın kendisine ve amerikaya karşı hep ters gitmesine neden olmuş ülke.



fransızların hala ingilizlere kıl olmamasına şaşmamalı.



ingilizlerse hala fransızlarla 2.dünya savaşında erken teslim olmaları nedeniyle korkak diye dalga geçerler. oysa kendileri bir ada ülkesi olmasa, blitzkrieg'i bizzat yaşayacaklardı.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ingiltere

Serbest Kürsü ve Sözlük ingiltere Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız gothik ve kasvetli havası,ortaçağdan kalma mimarisi,kibarlığı ve amerikaya benzemeyen asil insanlarıyla türkiye dışında yaşamayı düşünebileceğim tek yer. * dünyanın her bi yerinde sömürgesi olduğu için 'üzerinde güneş batmayan imparatorluk' denirmiş kendisine * oasis, blur, coldplay, travis gibi eline gitarı alıp ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.