Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

kandahar

Serbest Kürsü ve Sözlük kandahar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız orjinal adı safar e ghandehar olan, galasını cannes film festivali'nde yapan, 2001 yapımı mohsen makhmalbaf filmi. kız kardeşinin güneş tutulmasından hemen önce r edeceğini öğrenen kadın gazeteci nafas'ın kanada'dan kandahar'a, kandahar'dan afganistan'a sonu olmayan yolculuk hikayesi. doğaçlama ve bir o ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

kandahar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 08:32 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart kandahar

orjinal adı safar e ghandehar olan, galasını cannes film festivali'nde yapan, 2001 yapımı mohsen makhmalbaf filmi. kız kardeşinin güneş tutulmasından hemen önce r edeceğini öğrenen kadın gazeteci nafas'ın kanada'dan kandahar'a, kandahar'dan afganistan'a sonu olmayan yolculuk hikayesi. doğaçlama ve bir o kadar gösterişsiz oyunculuklarla manidar bir anlatım yakalanmış, bu nedenle belgesel niteliğinde. görüntü yönetmeni ebrahim ghafori'nin başarısı da inanılmaz. film bu gerçekçiliği, düşündürücülüğü ve etkileyiciliği ile italya'da büyük bir karışıklık yaratmış ve sansürlenmiştir.

divan edebiyatında ulaşılmazlığıyla karşımıza çıkan kent.



ederse kand-i lebin hatir-i mezaka hutûr

diyar-i misra degil kandehara dek gideriz



senaryosu ve yönetmenliği mohsen makhmalbaf'a ait, 7 aralık 2001 tarihinde gösterime girmiş film. taliban dönemi afganistan'ında geçen flim, çoğunlukla iran'da çekilmiştir. etkileyici görüntüleri ile düşündürücü olan film, izlenmeye değerdir.



iranlı yönetmen mohsen makhmalbaf'ın cannes ekümenik jüri ödülü almış ve altın palmiye'ye de aday olmuş 2001 yapımı filmi.



film , nafas adlı afgan asıllı kadının kandahar'da yaşayan kız kardeşinin hayatını kurtarma çabalarını anlatır. nafas , 20.yy'ın son güneş tutulmasında r edeceğini açıklayan kardeşini durdurmak zorundadır ve bu amaçla haftalar sürecek bir yolculuğun getireceği bütün tehlikelere aldırmaksızın onun yanına gitmeyi göze alır. bu noktada hikayemizdeki kahraman zamanında kanada'ya göçmüş olan avrupai bir kadın olan nafas'tır. kız kardeşi ise onun kadar şanslı olamamıştır. nafas ve ebeveynleri ülkeyi terk ettiklerinde o arkada kalmış ve bir yer mayını yüzünden ayaklarını kaybetmiştir.



kız kardeşi r edecektir çünkü ona göre bu topraklarda umut kalmamıştır. dünya'nın bütün güzellikleri, yeni doğan güneşin getirdiği umuda uyanış karanlıkta kaybolacaktır. bu ruhani açıdan büyük bir olaydır ve olağanüstü bir durumla ilişkilendirilmesi belki de bu yüzdendir. her yer karardığında dünya bir daha doğmayacak bir güneş gibi tanrıya dönecektir. kardeşinin ışığı işte o zaman sönecektir.



afganistan'a bakacak olursak ,filmdeki gibi hiç yaşanmamış hayatlara rastlarız ki bunun sebebi dominant olanın çarpıttığı değerler üzerinden prim yapma çabasıdır. kadınların kimliksizliği görünmeyecek gibi değildirher ne kadar kadınlar görünmez olsalar da!

hiçbirinin söz söyleme hakkı yoktur. hepsi itaat eden kölelerdir. kimlikleri yoktur ve onlara karakafa derler. yüzleri gözüktüğünde onları namussuzlukla suçlarlar. bu utanç çölünde bütün kum taneleri aynı derecede kızgın olmalıdır. dini vecibelerin yerine getirilip getirilmediğinin yılmaz bekçileri kendi yarattıkları insanlık suçuna kutsal kitabı da alet ederek hakkında konuşmaya değmeyecek insanlar kategorisine adlarını yazdırırlar. aynı insanlar küçücük çocuklara yaşamak için iki şans verirbiri kuranı ezberlemek ve medrese bozması yerlerde kendilerine ne öğretiliyorsa onları özümsemekdiğeri ise iran benzeri yerlere çalışmaya gönderilip kaderine terk edilmek. birinci yol için her şeyi denerler. onlara bütün gün kuran ezberletirler,sonra da silahın ne olduğunu ve neden kullanıldığını .



bu tarz filmleri çok iyi irdelemek gerekir değerlendirmeden önce. filmdeki esas karakterimiz -nafas tam anlamıyla bir batılıdır. filmdeki diğer bütün kadınlardan daha bilgili ,daha güzeldir. afgan doğumlu olmasına rağmen kanada görmesi belki de medeniyetin güzellik iksiri yerine geçtiğine bir göndermedir!. ayrıca filmdeki bütün afganlar paragöz ve şark kurnazıdır. bacağı kopmuş insanlara protez dağıtan da yine batılı hemşirelerdir. filmdeki doktor da bir amerikalıdır ve bütün insanlara yardım etmektedir. bu hususta aslında daha kompleks düşünürsek,mesela bu doktor bir zencidir ve ülkesi için iyi bir şeyler yaptığına kendini inandırdığı için buralara gelmiş eski bir askerdir . bu da daha iyisini ümit eden birinin sonunda hayalindeki noktaya ulaşamamasına bir örnektir.

bu coğrafyada herkes bir hikaye yazar ama neredeyse hiçkimse kendi hikayesindeki o kahraman olmayı başaramaz.



dekor olarak arkasına doğal görüntüleri alan ve son zamanlarda benim daha çok inanmaya başladığım insanlar gerçek veya gerçeğe yakın öyküler izlemek istiyor artık çıkarımını destekleyen bir film kandahar. gerçek nedir? dersek eğer...gerçek , kutuplu dünya düzeninde kendine karşı kutup arayan ülke... uyuşturucu ticaretinde kullanılan, sömürülmüş , beyni yıkanmış, dünyanın nefretini kazanması için her şey tezgahlanmış başka bir ülke...

kardeşinin ölümüne engel olabilmek için umut topluyordu nafas. ses kayıt cihazına kaydettiği güzel şarkılar, umut veren doktorun hayatla yüzleşme kaydı, bir iskeletin elinden çıkarılmış güzel bir yüzük... umut veren her şey bu insanları hayata döndürmek için birer vesiledir, yeter ki güneşi karaya boyamak için çalışmasın birileri



not:kapanmak, burka giymek insani bir tercihtir fakat tercih dediğimiz yalnızca hür iradeye dayanıyorsa tercih olur. kimin ne uğruna ne giydiği umrumda değil. istediğini giysin ama bunun ayrıca bir kadın sorunu olduğu gerçeği de anlaşılsın.)

farklılıkların peşinden koşan, herşeyden önce insan olmak gerektiğini savunan yurdumun güzide öğretmenlerinden 5. nesil yazar. bu sözlüğe anlam katanların başında gelir kendisi benim için. yapılan iyiliklerle arada gönül bağı kurmak, gecenin kör saatlerinde dert dinleyip avutmak... kalbindeki sevda ona çok yakışmakta ayrıca. herzaman yazsın, bizi kendinden mahrum bırakmasın. kalbiyle, sevgisiyle, sevgilisiyle gelsin uçalım istanbul semalarında.. rakı şişesinde balık oluruz belki..



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


kandahar

Serbest Kürsü ve Sözlük kandahar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız orjinal adı safar e ghandehar olan, galasını cannes film festivali'nde yapan, 2001 yapımı mohsen makhmalbaf filmi. kız kardeşinin güneş tutulmasından hemen önce r edeceğini öğrenen kadın gazeteci nafas'ın kanada'dan kandahar'a, kandahar'dan afganistan'a sonu olmayan yolculuk hikayesi. doğaçlama ve bir o ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.