Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

kürt halkı

Serbest Kürsü ve Sözlük kürt halkı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kardeşi için edit: eksi veren türk olsun, kürt olsun embesil bünyelere sesleniyorum: babası türk annesi kürt olan beni bile böyle birşey olmadığına inandırmaya başladınız. yiyin birbirinizi amına koyim. ne yazıkki pekeke şerefsizleri - alçakları yüzünden adları kötüye ve bölücüye çıkan, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

kürt halkı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 09:29 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart kürt halkı

kardeşi için

edit: eksi veren türk olsun, kürt olsun embesil bünyelere sesleniyorum: babası türk annesi kürt olan beni bile böyle birşey olmadığına inandırmaya başladınız. yiyin birbirinizi amına koyim.

ne yazıkki pekeke şerefsizleri - alçakları yüzünden adları kötüye ve bölücüye çıkan, tanıdığım insanlar arasında aynı türklerde lazlarda çerkezlerde olduğu gibi iyisi ,kötüsü, cahili, bilgini, akıllısı, delisi ,hayvanı, insanı bulunan bir halk.

söylenenler doğru olabilir.ama anadolunun çok yerinde de yatırım yapılmayan ,insanları sefalet içinde yaşayan yerleri vardır.örnek bolu ili kıbrıscık ilçesi ve köyleri.egede bile böyle yerlere rastlanabilir.gidip görebilirsiniz.



eğitim verilmeye çalışılmış öğretmenler öldürülmüş,okullar yakılmıştır.bunları yapanlar onların sırtından geçinenlerdir eğer halk aydınlanırsa para muslukları kesilir.herşeyden önce eğitim sağlanmalıdır.



kendi içlerinden çıkan işadamları fabrika açmak amacıyla devletten kredileri almış yarım bırakıp kaçmışlardır.ağaların egemenliği altından kurtulamamışlar,törelere boyun eğmişlerdir.kaderlerini yenememişlerdir.



kardeşçe yaşamak var.

egenin, karadenizin pek çok köyünde hala okul ve elektrik bulunmamasına rağmen bu bölgelerde yaşayan halk isyan etmezken doğuda aynı durumda olanlar terörizme başvurmuş ve vatandaşı oldukları devlete 40 bin kişi ve 250 milyar dolara mal olmuşlardır. bugün bile devlet bize yardım etmiyor diyip 10 tane çocuk yapan bununlada kalmayıp çıkarttıkları çocukları devlete karşı kinlendiren ve onlara saldırdan insanlardan oluşan halk.sadece türkiyede adam yerine konmaları bir yana suriyede,iranda köpek muamelesi görürler hatta o kadar ki suriyede vatandaş bile kabul edilmezler. duruma bakınca suriyede kürtlerin sorun çıkartamadığını görüyoruz.



avrupada bu kadar kabul görmelerinin tek sebebinin avrupalıların türkiyeye karşı ellerinde koz bulundurmaqk istemesidir. piyon oldukları gerçeği ortadadır. sadece türkiye kürtlerinden bahsetmiyorum şuan en iyi durumda olanlar kuzey ırakta bulunuyor belkide ancak onlar bile yanarlı dönerli hadiseler içerisinde bulunmaktan kendilerini alamıyorlar.hayatımda bu kadar başını belaya sokmaktan hoşlanan bir halk görmedim desem yeridir. birde son bir konuya değinmek istiyorum



biliyorsunuz türkiyenin doğusundan kuzey ırak'a çalışmaya giden kürtler var. işte bu kürtler kuzey ırakdaki kürtlerle dalga geçiyorlar.ilginçtir kuzey ırak kürtleri için türkiyeden gidenler medeniysetsiz-dağlı gibi tanımlamalar yapabiliyor. bu konuda yorum yapmıyorum herkes kendine göre birşeyler çıkartsın.

bir kavram kargaşası yaşandığı açıktır, kürdistan kuruldu muki halkı olsun? yada bu halkın vatanı yok!!! ikiside olmadığına göre yanlış olan sanırım başlığın kendisi, doğrusu için kürt kökenli vatandaş yada sadece kürt. ayrı bir halk olarak ele almak bişeleri baştan kabul etmek olur. yada halk kelimesinin yüklendiği anlam nedir ona bakmak lazım. ardındanda vatan kavramına bi göz atmak gerek.



edit: faşo olmadığım diğer girilerimden açık ama sizde amma çokmuşsunuz be daha 5 dakika olmadı nedir bu kuyruk acısı?

tamam biz malız sizleri dışlıyoruz eziyoruz çoğunlukta olduğunuz yerlere yatırım yapmıyoruz kıtız kafamız basmıyor bunlar böylece sıralanabilinir. madem biz bu kadar olumsuzuz neden ezilen halk bizi utandırmıyor.ya da merhamet sadece neden türk halkından bekleniyor.başlangıç için biraz ağır konuşmuş sert eleştirmiş de olabilirim.ama unutmayalımki davranışlar davranışı doğurur.nasıl her türk kürt e kin beslemiyorsa bir kürt te türk e beslemiyordur. e o zaman neyin kavgasını yapıyoruz ?

kürt halkının varlığı için kürdistana neden gerek duyulmuştur onu anlamış değilim.o zaman sorarım ben sözlüğe aynen şu şekilde:



lazistan var mıdır ki laz halkı olsun?



halklar yüzyıllar öncesinden beri mevcuttur.türkiye toprakları da bünyesinde bir çok halkı barındırır.kürdü,lazı,rumu,ermenisi,çerkezi...barı ş içinde mi yaşıyoruz orası tartışılır...



bu etnik gruplarının hiçbiri inkar edilemez,reddedilemez.bunları reddetmek tarihimizi tanımamak olur.



o yüzden cehalet ve faşizm kurbanı olmayalım.başkaları bizleri bölmeden bizler aramızda siz-biz kavgası çıkarmayalım...



efendime söyliyim.kitap falan okuyalım mesela.bilmiyorsak öğrenelim ne demiş atalarımız bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.



yani şimdi sen gelmişsin burda yazar olmuşsun ama eline bir kitap alıp okumamışsın hadi kitap okumadın diyelim ordan bir internet explorer sayfası açıpta araştırmamışsın etnik grupların tarihlerini kökenlerini.



sonra kıs kıs gülerler adama.komik olmayalım.mümkün mü?

sağ-sol, alevi-sunni, kürt-türk, laik-antilaik kaoslarının bir parçasıdır...



sorsan, insanca yaşam hakkı istiyoruz derler, insanca yaşam hakkının tarifini yap diyince de bir şey diyemezler...

sizinle aynı haklara sahip olmak isterler, sizde olup onlarda olmayan bir hak söyle dediğinizde yine insanca yaşam hakkı derler...



yok kürdistan mış yok bilmem neymiş

ulan kürdistanda, senden elektrik faturası alacaklar, su faturası alacaklar... doğurduğun çocuk başına para vermeyecekler, ne kürdistanı ne yaşam hakkı!



ama anlamazlar, zaten anlamalarını da beklemeyin, çünkü ne istediklerini bilmiyorlar...



ortamın gerilmesi lazım, onlar da onu yapıyorlar başka bir şey yok....

birkaç sene sonra da başka bir şey çıkar, onu tartışırız...

hep öyle olmadı mı zaten?

ülkemizde her daim horgörülüyorsunuz, dışlanıyorsunuz, kültürünüzle, yaşam tarzınızla alay ediliyor,diye kandırılan topluluktur.lakin böyle bir şey yok.



devletin yanlış politikaları vardır,hükümetlerin yanlış politikaları vardır,efendime söyleyeyim bu topraklarda huzur istemeyen devletlerin baskısı vardır ama bu halk arasında ikilik yoktur.



ikilik,sizin hakkınızı savunmak için dağa çıktıkdiyip taşeronların devletlerin tetikçiliğini yapanlar da vardır.

ikilik,orakla çekiçle dağa çıkıp,akp oyları süpürünce eline kur'an-ı kerim alanlarda vardır.

ve ikilik diyarbakır kalemizdir diyip orada bile sivilleri katledenlerde vardır.

aslında hukuken,kürt asıllı türkiye cumhuriyeti vatandaşlarına verilen isimdir.

halk kelimesi tdk'da:belli bir ülkede yaşayan, kan birliği taşıyan, aynı dili konuşan, benzer yaşama alışkanlıklarını sürdüren, ortak bir tarihi olan insanların oluşturdukları büyük birlik.halk terimi aynı zamanda birbirlerinden dil ve köken bakımından ayrı olan, ama ortak bir devlet yönetimiyle birleşmiş bulunan ahali için de kullanılır. daha geniş anlamda, bir ulusun belli bir çevresi içinde yaşayan bölümü de bu terimle karşılanır. olarak açıklanmıştır.



bu bilgiler ışığında kürt asıllı vatandaşlarımıza,kürt halkı demekte bir sakınca yoktur.

bu ülkede sorun olmalarının nedeni diye tek bir neden ileri süremeyeceğimiz halktır.ekonomi, olsa olsa nedenlerinden birisidir.asıl önemli neden kültürlerini, dillerini rahatça yaşayamamalarıdır.anadoludaki ayaklanmayan herhangi bir halktan en büyük farkı asimile olmamış, sistemin içine zorla entegre edilememiş olmalarıdır.



bayram kutlarken insan ölür mü olum, manyak mısınız siz?

işte geçen newroz vanda,hakkaride gencecik çocuklar öldü diyoruz, onlarda izinsiz gösteri yapmasalardı abi diyorlar.

dtpli milletvekilleri van valisinden izin istemiş ama vali kararını son dakikaya kadar açıklamayıp son günde olumsuz yanıt vermiş, bu adamların bayram kutlamalarına bile izin verilmiyorsa neden ayaklanmasınlar ki? diyoruz. bölücüsün diyorlar.



siz hiç milyonlarca bölücü gördünüz mü?



işte o milyonlar newroz alanlarında,adalet,esitlik,özgürlük diyenler.



siz hiç milyonlarca terörist'i bir arada gördünüz mü ?



işte onlar ellerinde pankratları,dillerinde edi bese sloganları vardı.



siz hiç yalancı gördünüz mü ?



işte bölge valilikleri,içişleri bakani, basbakan, cumhurbaşkanı, meclis başkanı, adalet bakanı, ordu, ahtapot burjuva medya, işte abd,israil,avrupa birliği, işte işbirlikçiler, cahşlar, korucular, itirafçılar.



tatlı su solcularının da ağızları kalabalıkça laf edip her telden çalmaktalar. cumhuriyetin, atatürkün diğer halklara hoşgörülü davrandığından, sosyalizmin erdemlerinden, amerikalıların kızılderelilere uyguladığı mezalimden,filistinlinin hakkından bahsedip dersim katliamından, kürt halkına karşı geliştirilen devlet teröründen,kişiyi sadece kürtçe konuştu diye otobüsten indiren türk milletinden bir kesimi görmek istemezler.



kendine demokrat ampül partisinden hiç bahsetmeyeceğim bile, onların çantalarında barış yok, barış zindanlarda tutuklu.

kürt ırk yada halk değildir. degişik ırkların kırması olan bir kavimdir. sadece fazla üremişlerdir.



edit:
kürt halkı eşit değildir pkk olan insanlar topluluğu keza kurucularından üç kişi türktür.









Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


kürt halkı

Serbest Kürsü ve Sözlük kürt halkı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kardeşi için edit: eksi veren türk olsun, kürt olsun embesil bünyelere sesleniyorum: babası türk annesi kürt olan beni bile böyle birşey olmadığına inandırmaya başladınız. yiyin birbirinizi amına koyim. ne yazıkki pekeke şerefsizleri - alçakları yüzünden adları kötüye ve bölücüye çıkan, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.