Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

madalyonun güzel yüzü

Serbest Kürsü ve Sözlük madalyonun güzel yüzü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız lisede yıllık yazıları toplanmaya başlamıştı. sevdiklerimi sona bırakıp benden yazı isteyenlere, pek fazla samimi olmadıklarıma yazmaya başlamıştım. derste hocayı dinlemek yerine yazı yazıyor, tenefüste de kime yazdıysam ona götürüp veriyordum. herkes bana da yaz, bana da diye geri dönüyordu. iyi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

madalyonun güzel yüzü

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 09:59 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart madalyonun güzel yüzü

lisede yıllık yazıları toplanmaya başlamıştı. sevdiklerimi sona bırakıp benden yazı isteyenlere, pek fazla samimi olmadıklarıma yazmaya başlamıştım. derste hocayı dinlemek yerine yazı yazıyor, tenefüste de kime yazdıysam ona götürüp veriyordum. herkes bana da yaz, bana da diye geri dönüyordu. iyi yazıyordum vesselam. hiçbirini kırmadan hepsine yazdım, samimi davranmadım belki ama hep güzel şeyler yazdım.

sonra sıra benim canım sıra arkadaşım, tek dostum ayşe'ye geldi. boğazım düğümlendi yazamadım. gözlerim nemlendi kağıdı ıslattı. sonra bir aksilik daha oldu kalemimi kaybettim. halbuki en güzel yazıyı ona yazmak istiyordum ben. ne çok anımız vardı, ne çok söyleyecek şeyim vardı. tutulmayacağını bilsem de bir sürü söz vermeliydim ona, en büyük yeri ben kaplamalıydım onun sayfasında. çünkü benim sayfamda onun yazısı kaplıyordu. son gün yazamamanın utancı ve ızdırabı içinde bir şairden araklanmış bir şiir verdim, ona. bir şey demedi ama kırılmıştı. herkese yazmıştım da bir ona yazmamıştım. öyle sanmıştı.

halbuki insan sevdiklerine yazamıyor. yeterince yazamam, ona ne hissettiğimi anlatamam diye korkuyor. saçmalamaktan, yazdıklarını onun beğenmemesinden korkuyor.

neyse, ayşe üç yıl geride bir acı/ sessiz hatıra olarak kaldı.



madalyonun güzel yüzü! bu kız gerçekten çok güzel. güzeller güzeli. bir gören bir daha görmek ister, dönüp dönüp bakarlar ona. şiirler yazarlar, yoluna çıkarlar... çok güzeldir! ömrüm boyunca hep yanımdaydı. hiç kıskanmadım onun güzelliğini. o, arada sırada kıskandın, kıskançsın der, damarıma basar ama ben onun güzelliğiyle gurur duyarım. bu bahsedilen güzellik hep benim yanımdaydı çünkü.

insanların ne kadar çekemez, haset, kıskanç, yalancı, acınası, adi varlıklar olduğunu ben bu afeti devran sayesinde öğrendim.

bu cancağazım kimseye kötü bir şey demiyordu, kötü bir şey yapmıyordu. sadece kimsenin olmadığı kadar güzel, akıllı, ahlaklı...ydı. kadınların, güzel kadınlar karşısında korkup ne kadar çirkinleşebileceklerini gördüm, ben.

ne saçmalıyorum ya ben? güzel şeyler yazmalıyım!



mesela başıma ne b.k geldiyse bunun yüzünden gelmiştir.* yalan mı? hep etkisi altında kalmışımdır, onun. evet, hep senin etkin altındaydım! kendimi ispatlamaya çalıştım. sen hareketli müzik dinliyorsan ben slow takıldım. sen almanca öğrenmek isterken ben fransızca dedim. ranzanın üzerinden mi atladın, ben de denedim. sen yemeğini yemedin diye ben de yemedim. halbuki ben söz dinleyen bir velettim. yaramaz olan sendin.



benim hiç okul arkadaşım olmadı, her şeyimi paylaşabileceğim. ayşe'den başka. çünkü hep madalyonun güzel yüzü yanımdaydı. gerek duymadım başkalarına. o benim sınıfıma bir kez olsun gelmedi ama ben onun sınıfından çıkmadım hep yanındaydım. onun hocaları bile, beni hocalarımdan daha çok görürdü.

bazı kızların hani hayatta böyle imrenerek baktığını kızlar vardır ya, ama az sayıdadır genelde! çünkü kadınlar birbirine imrenerek bakamaz. ben hep ona imrenerek baktım, tüm herkesin ona baktığı gibi.



ama gel gör ki bu kız kendini hiç sevmezdi. dünyanın en şık giyineni de olsa aynaya bakıp ay çok mu rüküş oldum? derdi. bu sırada dünyanın en rüküşü ben bugün çok şıkım eheh şeklinde yanına gelip de bunu duyunca depresyona girerdim. kızım süpersin. deli misin? alay mı ediyorsun? demekten dilimde tüy bitti de artık bu sorularına cevap vermemeye başladım. hep alay mı ediyor acaba diye de şüphe ettim.

özgüvensiz falan da değil, böyle anlattığıma bakmayın. otobanda altındaki vosvosla subaruyla kapışmaya kalkar.

ben ne halt yediysem bu kızla yedim. ya da onun yüzünden yedim. bazen de uzaktan izledim. o gondola binerdi. ben cesaret edemezdim.



sevgilisiden ayrılmıştı bir keresinde, onun üzüldüğü kadar ben de üzüldüm. sonra bir çok defa ayrıldı sevgililerinden, bu sefer ben üzülmedim. her şeyin bittiğini, bitebildiğini öğrenmiştim. ama bu kız öğrenememişti. hep, hep, hep üzüldü. çünkü hep çocuk masumluğu ve saflığındaydı. hep gerçekleşmeyecek bir rüyaya inanmaya kalkıyordu. belki de hala umudu vardı. hala daha umudu var... sırf onun bu umudunu gördüğü için allah, sırf o bu kadar inandığı için, gerçekleşecek bu rüyası. ben öyle inanıyorum. ben de mi inanıyorum, ne?*



sonra yatağımın altından ya da kapı ardından çıkacak canavardan korktuğum gecelerde, onu çağırırdım yanıma. küfrede küfrede gelirdi ben hiç gelmeyecek sanırdım. ama gelirdi. birlikte yemek yerdik. maydonoz benim dişimde kalırdı. o peçete ile ağzını silip masadan kalkardı. üzerine yemek döken de ben olurdum, denileni anlamayan da. o hep güzeldi.



böyle narin anlattığıma bakmayın. ben ne kadar arada kalmışsam o da tam tersi. hayatta belli bir duruşu, çizgisi olan biri. serttir.



acayip sinirlidir, çok asidir. fena küfreder, piç kurusu* ben çok güzel hazırlanmış, dışarı çıkarken bu kılıkla çıkmıyosun herhalde der ve beni yerle bir eder. ne var kılığımda? falan takılırım ama sonra gider, değiştiririm üstümü. o kadar güvenirim ona. ama biz çok zıttız.



bir de acayip komiktir. ama esprili biri falan diye değil. sadece gülmeniz için size malzeme verir. komiktir. çok gülerim kendisine.



len bi tek ben kalmışım sözlük bilmeyen derken kendisini hatırlamamla beni rahatlattı. varlığıyla beni rahatlatandı. şimdi siz ona ekşi sözlükte şu başlığa baksana deseniz bu sevgili kardeşim, kankam, ezeli rakibim, can ciğer kuzu sarmam www.eksisozluk.com yazar. vallahi böyle yazar, sonra sayfa açılmıyor diye sizi fırçalar.



yanaklarım al al, allah'ın sopası yok editi: bana bilgisayarı kim öğretti? elime klavyeyi kim verdi? unutup ahmaklık yaparsam olacağı bu!!! adres açılıyor yahu!!! bunu bana yapmayacaktın ssg!!!

edit: ilk ediit okuyunca ssg kim lan? dedi bana, haksız mıyımbe sözlük? ehehe



bir de seslenirsiniz seslenirsiniz cevap vermez size.



gece gibidir. ama benim lady midnightlığımdan uzaktır. o ışıklı, hareketli bir gecedir. geceler yorgundur ve kimbilir neler saklar içinde ama saklar. hiç belli etmez kimselere. pırıl pırıl, hareketli, canlı bir gecedir. afilidir. içine katılmak, kaybolmak istersin.



amma nazar değiyor şu kıza. başına gelmeyen kalmadı. ben kurşun döktürelim, hacıya hocaya gidelim falan derim. inanmaz böyle şeylere. ne de iyi eder. ben hala inanırım bana söylenenlere. bir umut derim. o inanmaz. buna inanmaz ama gider fal baktırır. ona inanır. türk filmlerini, pembe dizileri izler, onlara inanır. ikimiz de çok salağız be kızım.

bir de benim yazdığım absürd yazıları beğenir. ama bu yazıyı beğenmeyecek eminim. beğenmemekte de haklı. ben sevdiğim kişilere güzel şeyler yazamazken canımın canına nasıl yazayım?



en demli çay da olsa ,en erimiş kaşarlı tost da olsa o olmayınca kahvaltımın tadı olmaz, mesela. bazı geceler dertleşiriz. bazı gündüzler birbirimize gireriz. bi acayibiz. ama biz birbirimizi böyle severiz.



aslında dünyayı gezmek, uçmak istese de yüreciğinin aksine, onun hayalleri küçücük. küçücük ve temiz hayalleri var, bu kocaman ve kirli dünyada. hayallerinin merkezine sonsuz sevgiyi koymuş. onsuz nefes bile alamaz olmuş sonra.

ben ne kadar evlilik karşıtı isem o, o kadar kuracağı mutlu yuvanın peşinde. aslında en güzeli de onun yaptığı ama yanlış zamanda be güzelim, lale devirlim*



deniz kızı gibi yüzer bu kız. her şeyi benden daha güzel yapar. ama hiç gocundurmaz bu beni. atlamaya korktuğum yerlerden atlar. güvence verir bana. artık ordan atlamaya korkmam. çünkü o benden önce atlamış ve işte oradadır. korkulacak bir şey yoktur.



kafamın almadığı bir şey olduğunda, ne yapacağımı birine sormam gerektiğine hemen gider, onu bulurum. o da bana bakar, bu kız cidden arıza mı? diye. sonra kafamın almadığı şeyi anlatır, öyle basittir ki benim anlamadığım şey ya da o öyle basit anlatmıştır ki. annemin saçımı kendimin kestiğini nasıl anladığını da ona sorardım, mesela.



yaz akşamındaki o salıncak sesi gırçç gırçç gırçç, sonra yaptığımız kumdan kaleler, denize işeyince beni yanından kovman. yahu sen bu kadar mı kusursuzdun? hiç işemedin mi cidden denize?* hiç hıçkırıl tutmadı mı seni?



madalyonun güzel yüzü demişsin. bir türlü anlamamıştım nedenini. evet, güzeldin ama anlamamıştım işte. sonra yazdığın giriyi gördüm, kullanıcı adlarının kökenleri'nde. dank etti. bir gün bir madalyon yaptırmışsın. bir yüzünde sen bir yüzünde de o son giden. şimdi geriye bir tek güzel yüzü kalmıştı. çok acıklı be!

o zaman madalyona laf etmiştim ama ben yaptıramadım diyeydi. hem benim madalyonumun diğer yüzüne koyacak bir resim de yoktu.



sana radyoda bir şarkı armağan etmiştim, bi keresinde. radyoya gelip ulan bana bunu mı armağan ediyorsun diye güzel bir teşekkür etmiştin.



sonra çekirdek çitleyişi ve cafenin tam ortasına oturup sigara içişi. ben herkesin içinde sigara içen kızları sevmem. yalancı bir tutuculuğum vardır, benim. hep kavga ederiz bu yüzden. sonra yalan yanlış şarkı sözlerime kafayı takmıştır. deli midir nedir? sanki broadway'da sahne aldım. sana ne be güzelim, istediğim gibi söylerim şarkıları. ben yanlış söylerim, o düzeltir. bazen ben anlamadığım yere sorarım, bu sefer de söylemez. bir acayibiz demiştim ya başta zaten.



bir de son söz silkin ve kendine gel, kayboldun belki ama ne yapman gerektiğini bilirsin sen



tekrar yazacağım. çok yazacağım. başımıza açılan belaları, içine düştüğümüz sevgi çukurlarını ve geyik anlarımızı... inci gibi akıttığın gözyaşlarını, ig iggh diye attığın kahkahalarını, bir şeyler yerken seni güldürünce üzerime püskürtüşlerini. ve kaybolan her eşyan yüzünden asılsız yere beni suçlayışlarını.

bugün tacım kırıldı, çok üzüldüm.

geleceğin bilmem nesi olamasan da, yarın saç başa girecek olsak da. ne halt yersek yiyelim ve birbirimize küfürler edelim, oraya gidelim, bunu yapalım planları yapıp hiçbirini gerçekleştiremeyecek olalım...

seni çok seviyorum

sevgili kardeşim!



len senin için profiterol aldım. hala yemedin* pardon ****

madalyonun güzel yüzü her şeyde güzel bir taraf olacağını ifade eden bir tamlamadır..umarız ki yazar da bu güzel bakışı yitirmeden devam eder yazılarına..

göz görmez beyin görür şeklinde ekstra bir açıklama getirme gereği duyduğum olgu.

her girisini zevkle okuduğum 4.nesil yazar arkadaşım. gönlüne kalemine sağlık.

sözlükteki en iyi 5 nik arasına girebilecek niktir. sadece niki için bile artı oy verilir valla.

hatta en iyi ikinci sanırım)

o biii uslanmaz aşık,

o biii yapcaz, etçez diyen sonra da kendi eken,

o biii, o biii çaylak. geçmiş olsun. *



ek: artık o da bir yazar. bir zaman fakir ama gururlu bir çaylak vardı ya. işte o.*

beni wondrous ile karıştırmış arı.



ayrıca saçlarımı kırptığım gibi seni de kırparım. be smart canım be smart! *

kullanıcı adıyla dikkat çekip, okunası giriler yazan, başarılı bir yazar.

hoş sohbet, sıcakkanlı ve arkadaş canlısı sözlük yazarı

feminizmin sınırlarını aşıp kime saldıracağını şaşırmış ama yine de beni şu mesajıyla güldürmüş yazar:

-en iyisini yapmış asıl acımasız kıza bunu yaptıgı gibi bi de kalkıp söyleyenidir, bi de bırakıp gitmemesini beklemektir @718983

-:

erkek sanaraktan mesajlaştığım, bayan olduğunu öğrendiğimde çok şaşırdığım bi yazar.

elişi, dantel, oya konusunda yüksek ihtisas yapmış olması muhtemel.

yüzünü göremesem de kalbinin güzelliğinden emin olduğum yazar.

onlarca olası ortak aktivitede yahut ortak hobide buluşma şansı varken, ilk etapta ikimizin de hemen eti cicibebe'de buluşması ortak nokta sayılabilir mi, yoksa burada ortaklık sadece acıkmış iki bünye midir, muallakta kaldığım hoşgelmiş yazarcan...





pek muhabbet etme fırsatı bulamasam da yer yer kısa ama etkili diyaloglarda bulunduğum iyimser yazar.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


madalyonun güzel yüzü

Serbest Kürsü ve Sözlük madalyonun güzel yüzü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız lisede yıllık yazıları toplanmaya başlamıştı. sevdiklerimi sona bırakıp benden yazı isteyenlere, pek fazla samimi olmadıklarıma yazmaya başlamıştım. derste hocayı dinlemek yerine yazı yazıyor, tenefüste de kime yazdıysam ona götürüp veriyordum. herkes bana da yaz, bana da diye geri dönüyordu. iyi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.