her ne kadar tipini zamanında sevmesem de konusunda aşmışlığı ile kalabalığı coşturabilecek potansiyele sahip hiperaktif kişilik.
12 yaşında verdiği piyano resitalini izledikten sonra bir kez daha önünde şapka çıkarttığım insan olmuştur.adam olacak çocuk daha o yaştan kendini belli etmiş.
sunburn klibinde gitar çalarken çok hödük görünen insan.. yakışıklı değildir ama nedense çok karizmatik gelir bana bu adam.. gitarı iyi çalar.. severek dinliyoruz..
paçalarından nota akıyor. müziğin yücelttiklerinden, müziği yüceltenlerden. sırf bu adam yüzünden ingilizlerin müzik yapması yasaklansın başlıklı dilekçemi ab kültür komisyonu'na vermekten vazgeçtim, o derece.
üst dudağı yok bunun.
ileri derecede çorap fetişisti olan insan. efsaneye göre dantelli, file, pamuklu, benekli.. çorap görünce fena olan insan, çorapları geçirip yanına koşulması farz olan kişilik.
muse adlı grubun ingiltere'de yayınlanan total
dergisinin top 100 gitarcı listesinde 29. sırada bulunan solisti/ gitarcısı.
falling down şarkısının son kısmında sesini öyle şekilden şekile sokar öyle bir inceltir ki tüylerinizin diken diken olması işten bile değil.
rockn coke 2006da gözlerimi sahneden ayırmamamı sağlayan insan.
ayrıca mükemmel bir sese ve hem gitar hem de klavye çalma yeteneğine sahip muhteşem kişi.
hakkında ne söylense az gelecek ötede bi insan.. piyanosuyla da gitarıyla da vokaliyle de lyricleriyle de bambaşka olduğu farkedilen yetenek birikmesi.. büyük bi şans benim için..
müzikalitesi olarak placebo* ve him* vokallerinden çok çok yükseklerde tuttuğum bu zat-ı muhtereme iki çift sözüm olacaktır:
piyano çalıyosun, gitar çalıyosun, sesini hayvan gibi kullanıyosun, güzel müzik yapıyosun, showbiz'de beni kendimden geçiriyosun, hysteria'da kafayı sıyırtıyosun, muscle museum'da başımı döndürüyosun, plug in baby'de çıldırtıyosun...
matthew bütün bunları bana neden yapıyosun?!
Kaynak: İtüSözlük