Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

always

Serbest Kürsü ve Sözlük always Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bir bon jovi klasiği. crossroad albümünde bulunan en güzel parçalardan biri. this romeo is bleeding, but you can't see his blood. it's nothing but some feelings, that this old dog kicked up... it's been raining since you left me, now ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

always

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-01-2009, 03:17 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart always

bir bon jovi klasiği. crossroad albümünde bulunan en güzel parçalardan biri.

this romeo is bleeding,

but you can't see his blood.

it's nothing but some feelings,

that this old dog kicked up...

it's been raining since you left me,

now i'm drowning in the flood

you see i've always been a fighter,

but without you i give up...

now i can't sing a love song

like the way it's meant to be

well, i guess i'm not that good anymore

but baby, that's just me...

yeah, i will love you, baby.

always

and i'll be there forever and a day

always

i'll be there till the stars don't shine

till the heavens burst and

the words don't rhyme

and i know when i die,

you'll be on my mind and i'll love you,

always...

now you're pictures that you left behind

are just memories of a different life

some that made us laugh,

some that made us cry

one that made you have to say goodbye

what i'd give to run my fingers through

your hair,

to touch your lips,

to hold you near

when you say your prayers

try to understand

i've made mistakes,

i'm just a man...

when he holds you close,

when he pulls you near

when he says the words you've been

needing to hear

i'll wish i was him

cause those words are mine

to say to you till the end of time...

yeah, i will love you, baby,

always

and i'll be there forever and a day

always

if you told me to cry for you,

i could

if you told me to die for you,

i would

take a look at my face,

there's no price i won't pay

to say these words to you...

well, there ain't no luck

in these loaded dice

but baby if you give me just one more try

we can pack up our old dreams

and our old lives

we'll find a place where the sun still shines...

terk edilmiş, ama hala sevdiği kadını unutamamış, anılarda yaşayan bir adamı anlatan mükemmel bon jovi şarkısı

you see i ve been a fighter

but without you i'd give up sözüyle bon jovi'nin beni mahvettiği, bırakıcam valla mücadeleyi de bilmemneyi de gidicem buralardan dedirttiği süper parça.

insana bu şarkıyı söyleyen olsa, ya da insanın bu şarkıyı söyleyebileceği birisi olsa hayatında, budur.

6 dakika kendimden geçmemi sağlayan,beni çok etkileyen şarkı.bu şarkıyı söyleyecek insana geri dönülmezde ne yapılır diyesi geliyor insanın.

gerçi yeni düzenlemesiyle biraz hayal kırıklığı yaratmıştır ama yinede sözleri yeterlidir

bkz. this left feels right)

aziza mustafa zadeh'in ikinci albümünün !:!: ismidir. muhtaviyatı ise:

1.always

2.heartbeat

3.crying earth

4.a.j.d.

5.yandi ganim daha

6.ı don't know

7.vagif

8.marriage suite

9.ınsult

10.kaukas mountains

11.dangerous piece

mutlaka dinlenmesi gereken bir blink 182 parçası. klibindeki sarışın hatun rüyaları süsler benim diyen erkeğin.

i've been here before a few times

and i'm quite aware we're dying

and your hands they shake with goodbyes

and i'll take you back if you'd have me

so here i am i'm trying

so here i am are you ready

come on let me hold you touch you feel you

always

kiss you taste you all night

always

and i'll miss your laugh your smile

i'll admit i'm wrong if you'd tell me

i'm so sick of fights i hate them

lets start this again for real

so here i am i'm trying

so here i am i'm trying

always

always

always

always

i've been here before a few times

and i'm quite aware we're dying

always

always

always

always

always

always

bon jovi'nin en iyi parçasıdır bana göre. böyle müzik, böyle sözler bir daha zor yazılır.

ayrıca joe satriani'nin surfing with the alien albümünden bir parçadır.

i've made mistakes, i'm just a man.

allahına kurban bon jovi. bu kadar güzel özür dilenir mi be.

klibini ultra orjinal ve izlenebilitesi yüksek bulduğum bir blink 182 şarkısı. sophie monk kızımızda klibe çok yakışmış gerçekten. kliple birlikte şarkının nakarat kısmı da bi o kadar süperdir tabii

... come on let me hold you touch you fell you always

kiss you taste you all night always....

mükemmel sözlere sahip saliva parçası.

ı hear, a voice say don't be so blind

ıt's telling me all these things

that you would probably hide

am ı, your one and only desire

am ı the reason you breathe

or am ı the reason you cry?

always, always, always, always, always, always,

ı just can't live without you...

ı love you

ı hate you

ı can't get around you.

ı breathe you

ı taste you

ı can't live without you.

ı just can't take anymore

this life of solitude

ı guess that ı'm out the door

and now ı'm done with you.

ı feel, like you don't want me around

ı guess ı'll pack all my things

ı guess ı'll see you around

ıt's all, been bottled up until now

as ı walk out your door

all ı can hear is the sound

always, always, always, always, always, always,

ı just can't live without you...

ı love you

ı hate you

ı can't get around you.

ı breathe you

ı taste you

this life of solitude

ı guess that ı'm out the door

and now ı'm done with you.

ı love you

ı hate you

ı left my head around your heart,

why would you tear my world apart?

always, always, always, always.

ı see, the blood all over your hands

does it make you feel, more like a man

was it all, just a part of your plan

the pistol's shakin' in my hands

and all ı hear is the sound.

ı love you

ı hate you

ı breathe you

ı taste you

this life of solitude

ı guess that i'm out the door

and now i'm done with you.

ı love you

ı hate you

ı love you

ı hate you

this life of solitude

ı pick myself off the floor,

and now i'm done with you.

always

always

always.

gözlerimi kapatarak, bonjovi'nin yüksek perdelerdeki hakimiyetine hayran kalarak dinlediğim, insanı gerçekten hüzünlendirebilen, bonjovi'nin bana göre en iyi şarkısıdır.

aynı temada hem saliva hem bon jovi yazınca , ben diyorum ki abi bende bi bokluk var kesin. olmuyo bu iş, ben niye ağlıyorum bon jovi dinlerken, saliva dan josey scott i love you i hate you i cant live without you diye bağırırken ben niye kuduruyorum?

bu adaş iki şarkıyı birisi bana söylese, veya benim söyleyecek bir sevgilim olsa, ayrılırsam bütün sözlük gelip beni dövmekte serbesttir. kimse de mesuliyet aranmayacaktır. eşşek sudan gelene kadar dövün abicim.

Kaynak: İtüSözlük

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks