Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| aramaya inanmakSerbest Kürsü ve Sözlük aramaya inanmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız başlık açarken dikkat edilecek unsurlar ın olmassa olmazı.her yazarın kazanması gereken level 1 spell.
arayan bulur felsefesinin öğretilerini anlamak için yapılması gerekli , koşul tadında birincil eylem.
içinizdeki boşluğunu inanarak doldurabilir, ruhlarınızı tatmin edebilirsiniz... en azından sözlükte
in search i ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
14-01-2009, 03:32 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| aramaya inanmak başlık açarken dikkat edilecek unsurlar ın olmassa olmazı.her yazarın kazanması gereken level 1 spell.
arayan bulur felsefesinin öğretilerini anlamak için yapılması gerekli , koşul tadında birincil eylem.
içinizdeki boşluğunu inanarak doldurabilir, ruhlarınızı tatmin edebilirsiniz... en azından sözlükte
in search i trust for dummies:
1 - başlık açmaya heveslen. mesela istanbul'un eşsiz güzelliği olsun açmak istediğin başlık.
2 - yukarıdaki arama kutusuna tıkla. istanbul* yaz, ara tuşuna bas.
3 - karşına yazı çıkmadı diye şaşırma, sol taraftaki başlıklara bak.
4 - aaa! tepkisi ver. içinde istanbul geçen başlıklar göreceksin.
5 - istanbul'un eşsiz güzelliği yok mu? yok. bir de benzeri başlıklara bak.
6 - istanbul'un güzelliği diye bir başlık mı gördün?
7 - yazmaya heveslendiğin girini lütfen oraya yaz. istanbul'un güzelliği senin için eşsiz olabilir, ama önemli olan güzelliğidir. başkaları da kalkıp istanbul'un her şeye rağmen güzelliği, istanbul'un trafiğe rağmen güzel olması, istanbul'un boğazdan kaynaklanan güzelliği diye başlık açmaya başlarsa bunun önü alınamaz.
bir şeylerin var olduğuna dair inancınızla hareket etmenizi sağlayan his.
çeşitli güvensizlik ve korkulara gebe bir çabadır.
yetinmek, uğraşmak, emek vermek ve değer bilmenin vardığı son sınırlardan birinde dayanamayıp bırakmak yerine baştan beri uygun olanı aramak gerekir.
insanı seçimleri tanımlar. tesadüfen elde edilen şeyler bile kişinin kendi seçimidir. halbuki insanın içine sinecek olan, bekleyip, bakınıp, işte budur diyerek kendi seçtiğidir.
vereceğim örneği kadınlar daha iyi anlar belki. günlük kıyafet değil de, özel bir yere giderken giyilecek bir elbiseyi lazım olduğunda bulmak zordur çünkü tam istenen şeyin bulunması çok nadirdir. halbuki lazım değilken veya bir elbise aldıktan sonra tam istenen, insanın karşısına çıkıverir.
bunun için aramaya inanmak lazım. her zaman etrafa gören gözlerle bakmak lazım. kastettiğim tabii ki elbise değil. bizi tanımlayacak, önemsediğimiz birşeyi veya bir kişiyi seçmek için aramak da lazım. ince elemek, sık dokumak lazım. insan hayatı çok kısa ve bu yüzden zaman çok değerli. onu nasıl geçirdiğimiz yaşlıların deyimiyle göz açıp kapayıncaya kadar geçen hayatın sonunda 'keşke' ve 'iyi ki'lerimiz olacak.
belki de bazen hayatın dizginlerini sıkı tutmalı ki görelim, üstünden atarsa sağlam kalabilecek miyiz, yalnız kalabilecek miyiz.
çok inandığımdan mıdır nedir, ararken vazgeçme moduna geçmek...
mühim olanın, bulunacak şeyden ötelerde bir yerde olduğu inancıyla ilk adımı atmak. varmak ya da gitmekten ziyade yolda olmak... yolun, kilitlenilmiş bir menzil olmaksızında yol olduğunun farkına varmak... bulunması umulan şeyi değil de, arama sürecini ödül kabul etmek...
aramaktan bulmaya zamanın kalmaması olarak sonlanması muhtemel bir süreçtir. asıl olan süreçtir. ve kaybetmek her zaman kaybettirmez demektir.
asterisk[*] aramaya inanmanın kilididir.
koyun şunu aramak istediğiniz kelimenin kökünün sonuna. öyle arayın. hayatın aslında ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz.. önce bana sonra aramaya inanın. inanın bana..
yahu bu kadar mı zor başlık açmadan önce şu yukarıdaki boşluğa iki kelime yazıp ara butonuna basmak? hiç mi gelmez insanın aklına başka birinin -birilerinin- benzer başlığı açmış olma ihtimali? bu kadar zor bir şey mi aramaya inanmak allah aşkına?
girilerde bakınız verirken bile yapılması gereken bu eylem neden daha da özen gösterilmesi gereken başlık açma hususunda yapılmaz anlayamıyorum. isterseniz biraz irdeleyelim bu konuyu..
örneğin olur ya, ben dellendim, gece su içmeden yatamayan insan modeli diye bir başlık açtım. açtıktan iki hafta sonra bünyede şizofreni olduğu için yine ben gece su içmeden yatmayan kişi diye bir başlık açtım. aramaya inanmadım. elime ne geçti? bir sürü boş bakınızla, türevi girilerle dolu ikinci bir başlık kazandırdım sözlüğe. güzel mi? hayır..
demin gece su içmeden yatamayan insan modeli örneğini verirken bile gayri ihtiyari şu sonucu veren bir işlem yaptım:
peki ne yaptım ben? kilit kelimeler var ya hani başlıklarda, mesela bu örnekte su ve yat gibi, o kelimeleri, sonlarındaki ekleriyle görebilmek için sonuna * ekleyerek arattım. güzel oldu mu? evet. ne çıktı karşıma bana yarayabilecek?
süper. peki ben gece su içmeden yatamayan insan modeli başlığında anlatmak istediklerimi yatmadan önce su içmek başlığında, az biraz makyajla anlatabilir miyim? evet. o zaman dellendikten sonra da insanın aklını başına toplayıp aramaya inanması gerekiyormuş değil mi? evet evet, öyle.
şimdi olaya başka bir açıdan bakıyoruz. hani ben dellenmiştim ya, hani çılgın gibi başlık sıçıyordum, heh tam o sıralarda sol frame'de bir başlık görmüş olayım. başlık da şu olsun: . saldırayım başlığa, dökeyim içimi. ama şöyle dökeyim: çok kötü pis kızlardır. küfrederler, ıyk. bunlardan bikaç tanesini sallandırıcan taksim'de, bak bakalım bi daha küfrediyolar mı. döktüm içimi rahatladım ama yine aramaya inanmadım ben. hem şizofrenim hem salak. madem böyle düşüncelerin var ey misuf, gidip aratsana!!
anağm bir de ne göreyim??
bak sen şu işe.. benim girimin tam adresi olan bir başlık varmış, ama benim bundan haberim yok. o zaman ben ne işe yaradım? cingöz ispikçilere malzeme çıkardım. benim şizo ispikledi beni. müstahak bana.
değinmek istediğim son nokta girilerde kullanılan bakınızlarla ilgili.
dellenmiştim, içimi dökmüştüm küfreden kızlara çatarak, keyiflendim ve artık engin görüşlerimi sözlüğe aktarmak istiyorum. hastası olduğum grup göründü sol frame'de. hemen gidip duygularımı döktüm ve şöyle harikulade bir giri yazdım: . o kadar eminim ki bu girimin en sevilen eserim olacağından.. tıkladım şahsım'a, bir de ne göreyim? en sevilmeyenim olmuş. o anda mesaj ışığım yanmış, misuf bana diyor ki, arkadaşım hasta mısın, aramaya inansana, davulcusu arkadaşım diye bir atasözümüz var, onu kullansana deyyus. tırsıyorum tabi, ama değiştirmiyorum. hemen seri eksi oy veren ibne başlığına gidip içimi döküyorum. pis ibne.. başım göğe erdi mi? bilmem.
baya dökmüşüm içimi, o zaman özetleyelim, malum benim şizo biraz unutkan.
- aramaya inanacağız. başlık açarken , giri sıçarken, bakınız verirken üç-beş harfin hesabını yapmayıp arayacağız.
- asla * koymayı unutmayacağız. aabey ben arattıydım da bişey bulamadıydım bahanesine sığınmayacağız. her işi usulüne göre yapacağız.
- kişi ile insan modeli, aynı şeyi tanımlar. unutmayacağız.
- aramaya inanacağız.
- * bizimdir bizim kalacak.
- aramaya inanacağız.
- davulcusu arkadaşım tamamen bir yalandır. kanmayın. şakacıktan o. geyik. eheh
- asterisk koyalım, koymayanları uyaralım.
- seri eksi oy veren ibne pis kaka.
ne demiş atalarımız, aramaya inanma, aramadan da kalma..
+olmadı ki misuf, aramaya inanma demişsin.
- anladı onlar merak etme sen..
son not: diye bir giri yazmaktansa böyle bir giri yazmak daha faydalı gibi geldi bana. ne yaptım? aramaya inandım. siz de inanın tamam mı?
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |