| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük aslan burcu erkeği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız isminden de anlaşılacağı gibi kendilerini ormanın kralı sanan, megoloman kişilerdir bu burcun erkekleri, çok kolay gaza gelirler, çok konuşurlar, kolay beğenmezler, zevkleriniz aynı dağilse kendinizi kötü hissetmenize neden olurlar... ama bi öpücük bikaç tatlı sözle istediklerinizi yaptırabilirsiniz bu tiplere... deli ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() isminden de anlaşılacağı gibi kendilerini ormanın kralı sanan, megoloman kişilerdir bu burcun erkekleri, çok kolay gaza gelirler, çok konuşurlar, kolay beğenmezler, zevkleriniz aynı dağilse kendinizi kötü hissetmenize neden olurlar... ama bi öpücük bikaç tatlı sözle istediklerinizi yaptırabilirsiniz bu tiplere... deli , kafayı yemiş , aşırı duygusal , megaloman , bencil ,çok seven , hiç sevilmeyen insan. küçük ayrıntılara fazlasıyla takılan insan. ateş grubu, sabit burçlardan biridir. acelecidirler genellikle, çoğunda yönetim egosu vardır ve bu yüzden napolyon'a saygı duyarlar. niye? adam cumhuriyeti iptal edip ben imparatorum, eğilin lan ışığımın önünde!! şeklinde gaza gelmiştir. bizzat, 3 tane birbirini hiç tanımayan farklı mensubundan, sohbet içinde duyduğum bir lafları verdır: var ya oğlum aslında kadını tutacaksın saçından, ya benimsin ya toprağın deyip sırtına atacaksın felsefi yanları da vardır, üretmezler ama ilgilenirler. kendilerine normal gelen bir zevk, bir başkasına uymadığında aaa nasıl olur, hayret bir şey, bunu sevmeyecek ne var diye şaşırır kalırlar, yani her şeyin en doğalını, doğrusunu, iyisini ben bilirim havası vardır. matematiğe anlayamadığım bir şekilde kafaları çalışır. daha aklıma gelmiyor şimdilik.... burç geyiğinin kolpalamanın kralı olduğuna inanan ben kişisinin burcu. imparator gibi hissedip, paragözce yaşıyormuşuz, ne bileyim çok hırslıymışız, sonra şahsi fikirlere değer veremeyecek kadar şapşalmışız, sonra kadınları saçlarından tutup, kötü muameleye maruz bırakırmışız*.sonra çok sevip sevilmeyen deli insanlarmışız ha bir de en süperi erken boşalıyormuşuz, yıldızlar öyle söylemiş. yıldızları zamanında s.ktiğinden olsa gerek anlaşılan bu burç yıldızlar tarafından pek sevilmiyor. ayrıyetten bkz. bir kolpa olarak burçlar) ikili ilişkilerdeki ideal erkek burcudur.ancak idealliğin sağlanması için olaylar üzerinde çiftler karşılıklı fikir teatisinde bulunmalı ve birbirlerini tanıma süreleri kısaltılmalıdır.bu durumda aslan erkeğini ,bazen bir kaplana bazen bir kediye benzetebilirsiniz.bu burçtaki erkekler çok sevdikleri gibi çok sevildikleri de gönül rahatlığı ile söylenebilir.hatta öyle ki bu insanı kaybetmek biraz da yürek ister.çünkü yeri geldiğinde yaptığı fedakarlıklar karşısında kendiniz bile şaşırabilirsiniz.zekidirler bu nedenle kaliteli espiriler yapıp sizi bol bol güldürürler.yeter ki ona çok değer verdiğinizi hissetsin.ancak niyeyse her şeye söylenmeye bayılırlar.bu gençken pek problem gibi görünmese de yaş ilerledikçe çekmek biraz zor olabilir. kendini övmekten kaçınan asil bir duruşu vardır her daim.. gazetedeki bir habere göre seksten sonra nasıldım? diye sorarmış aslan erkekleri.vermeniz gereken cevabı biliyorsunuzdur heralde. -süperdin hayatıııııııııımmmmm. lider ruhlu insanlar paso uyurlar,eşlerini ava gönderirler. kendilerine gösterilen beğeni karşısında asla kayıtsız kalmazlar. her konuda sohbet edebileceğiniz neşeli arkadaşlardır ama canını sıkmamakta fayda var. tatili çok severler ve yeni keşfettikleri mekanlarda bile rehberlik edebilme yetenekleri vardır. kültürel konularda çokbilmişçe konuşmalar yapmaya bayılırlar.üşengeç değillerdir. eski kız arkadaşlarına karşı dengesiz, kaba ve yıkıcı davranabilirler yani ayrıldıktan sonra pek arkadaş kalamazlar. kıllı insan. ben doğruyum ben doğruyum yaşasın ben diyen erkek modeli!yaşatması zor yaşaması kolay kişilik!mutlu etmeyi sever. hakkından gelen tek dişi,ne haltlar karıştırdığını,neler düşündüğünü,hangi rolü ne için kestiğini çakabildiğinden aslan dişisidir. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük aslan burcu erkeği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız isminden de anlaşılacağı gibi kendilerini ormanın kralı sanan, megoloman kişilerdir bu burcun erkekleri, çok kolay gaza gelirler, çok konuşurlar, kolay beğenmezler, zevkleriniz aynı dağilse kendinizi kötü hissetmenize neden olurlar... ama bi öpücük bikaç tatlı sözle istediklerinizi yaptırabilirsiniz bu tiplere... deli ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi