Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

at abinin kıllı göğsüne

Serbest Kürsü ve Sözlük at abinin kıllı göğsüne Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çocuk yaşlarda top oynarken, arkadaştan pas istemek için sarfedilen cümle. şöyle ki: mahallede çocuklar maç yapmaktadır. kıyasıya bi mücadele, kora kor! aynı zamanda kan gövdeyi götürüyor ama mahallenin şerefi söz konusu. yenilmek olmaz... tam o sırada mahallenin yağız delikanlısı oradan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

at abinin kıllı göğsüne

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-01-2009, 03:39 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart at abinin kıllı göğsüne

çocuk yaşlarda top oynarken, arkadaştan pas istemek için sarfedilen cümle.





şöyle ki: mahallede çocuklar maç yapmaktadır. kıyasıya bi mücadele, kora kor! aynı zamanda kan gövdeyi götürüyor ama mahallenin şerefi söz konusu. yenilmek olmaz... tam o sırada mahallenin yağız delikanlısı oradan geçer ve çocukların top oynadığını gorur. şöyle bir göz ucuyla kestikten sonra at abinin kıllı göğsüne şeklinde bir serzenişte bulunur. çocuklar başta mırın kırın eder fakat mahallenin abisidir, kandır candır... top atılır abi topu alır bir süre sektiririr hesapta yeteneklerini mahallenin gençleriyle paylaştığını düşünmektedir ama alakası yoktur. çocuklar sabırla bir o kadar da sinirle beklemektedir. nihayet saydırması bittiğinde zıııbaaaammmm diye topa bir vurur ki topu bir daha gören olmaz. bu maç burada biter... abi arkadaşlar arası sohbetlerde kınanır bir daha top isterse atmayalım denir fakat at abinin kıllı göğsüne sloganıyla yürekleri yumuşar mest olurlar ve top atılır fakat sonuç yine aynıdır... bu hikayenin kahramanları günlük hayatta mahalle aralarında rahatlıkla görülebilir.

akabinde vole, semi-vole, rövaşata türü artistik patinajlar beklenen ama asla böyle bir durumun vuku bulmadığı, talep edenin yetenekleri oranında saçma sapan top sektirmeler, iki ayakla dokunabilmeler, kafanın üstüne dokundurabilmeler, değişik sesler çıkarmalar falanla devam eden bi top talebi cümleciğidir. en sonunda karşılaşılacak hallerse, topun olağanüstü kazmalıkla uzaya fırlatılması ve ardından gülüp uzaklaşmalar ya da topu geri verme niyetiyle başlayan topun sahanın en uzak köşesine yollanmasıyla biten mutlu sonlardır. zamanla 'at babanın kıllı göğsüne' haline dönüşmesiyse bu gereksiz lafın sadece belli bir nesil tarafından kullanıldığına işarettir. o nesil yaşlanmaktadır ve elbet bir gün tükenecektir. mahalleli de huzura kavuşacaktır.

atlet ve çizgili pijamalı pikniklerin vazgeçilmez repliğidir.

80 sonu ve 90ların başlarında çocukluğu geçmiş herkesin en az bir kere sarfettiği ve defalarca işittiği cümledir. genelde mahallenin yeni nesilleri futbol maçı yaparken nispeten yaşlıca olan önceki nesil maç esnasında yakında bir yerden geçiyorsa aniden oyuna dalıverir ve beraberinde bu cümleyi kesin sarfediyordur. heyecanı, geçmişe olan özlemine kıyamamaktan mıdır yoksa top atılmazsa yenebilecek dayağın korkusundan mıdır bilinmez, top aynen abimizin istediği gibi göğsüne atılır.

abi ve kıl kelimeleri özellikle vurgulanmaktadır çünkü aradaki yaş ve olgunluk farkını belli etmektedir bu kelimeler.

bilinen en güzel halı saha terimidir .sözlük anlamı ''pas yeenim''olarak geçer.

mahalle aralarında şuursuzca top çeviren çocukların arasından geçerken,eski günlere duyulan özlem sonucu çocuklardan pas istemek ve iki top sektirmek için söylenen cümle.



top kıllı göğüste bir kere sol ayakta bir kere seker, daha sonra yerküre ile ~40 derece yapılarak topa vurulur.akabinde top değil topuğuna basılmış ayakkabının hareketi izlenir.hemen bir çocuk topu, diğer bir çocuk da göğsü kıllı abimizin ayakkabısını almaya koşar.. bu sırada göğsü kıllı abimiz sağ ayağıyla sol ayakkabısına basarak, yer yer de sekerek ayakta durmaya çalışır.

mahalle abilerinin sempatik olma kaygılı neşeli anlarının top isteme klasiğidir. amma ve lakin bu sözü söyleyip topu isteyen abilerin hiçbirinin, kuvvetle muhtemel oyunlarını böldükleri çocukların ahı nedeniyle, bir seferde topu göğüslerinde istop edebilmişliği yoktur.

yumurta topuklu ayakkabı, cepte sigara taşıyan abilerin top oynayan çocuklara söylediği cümle. abi topu yumuşatamaz göğsünde. şans eseri yumuşatıp topa vurduğunda top bir tarafa abinin ayakkabısı bir tarafa gider. duruma kendisi de güler ve seke seke ayakkabısını almaya gider.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« at hırsızı | asılırken porno yıldızına yakalanmak »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


at abinin kıllı göğsüne

Serbest Kürsü ve Sözlük at abinin kıllı göğsüne Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çocuk yaşlarda top oynarken, arkadaştan pas istemek için sarfedilen cümle. şöyle ki: mahallede çocuklar maç yapmaktadır. kıyasıya bi mücadele, kora kor! aynı zamanda kan gövdeyi götürüyor ama mahallenin şerefi söz konusu. yenilmek olmaz... tam o sırada mahallenin yağız delikanlısı oradan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.