| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük aşkböceği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız önümüzdeki günlerde * sözlüğe düşmesi beklenen yazar. en az giri silen mod.insaflı kimse.* ikide bir türkçemizi güzel kullanalım diye baskı yaratmaya çalışacak ,can sıkıntısına sebep olacak belki de beni utandırıp bunları yapmayacak yazar... gülben ergen'in bir şarkısında da adı geçen ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() önümüzdeki günlerde * sözlüğe düşmesi beklenen yazar. en az giri silen mod.insaflı kimse.* ikide bir türkçemizi güzel kullanalım diye baskı yaratmaya çalışacak ,can sıkıntısına sebep olacak belki de beni utandırıp bunları yapmayacak yazar... gülben ergen'in bir şarkısında da adı geçen yazar*. türkçe bilgisine 3 satır ile hayran olunabilen canlı, çok az bir sözcük ile bile karşısındakini etkileyebilme gücü hissedilir bir özellik. anlaşıldığı kadarıyla türkçeye gayet hakim. * türkçeye verdiği önemi derslerine verse, okul birincisi olacak sevecen ve kötülük düşünmeyen saygıdeğer insan. türkçe titizliğinin yanında ing 201 için askerlikten beterdir yorumunu yapan insan. artık ingilizceyi sevmediğini kesin olarak biliyoruz halk dilinde aşkböcüğü olarak söylenen kelime. gizemli, gizli, erişilmez olarak kendini ağırdan satan arı. amma ve lakin gerçek hayatta bir görüşme herşeyi çözmüştür * sevilesi kültür yumağı bir kişilik olduğu anlaşılıp daha önceden düşünülen kötü şeylerin silinmesi karara bağlanmıştır. * dişi ve erkek organların farklı ağaçlarda vücut bulduğu bitkilerin cinsel hayatında aktivasyon artımı görevi gören bilimum börtü böceğin genel adı örn. dut ve incir ağaçları sinekleri fosur fosur uyuyarak değil vıdı vıdı konuşarak ilerleyen yazar demenin doğruluk ihtimalinin hayli yüksek olduğunu düşündüğüm yazar.. insani vasıfları kaybolmamış , kendisini insanlara bildiklerini paylaşmaya adayan , üniversitemizde elle tutulur işler yapan üretken kişilik.bana vakit ayırmadığı için son derece kızgın olduğum arkadaşım.kova burcuna tapan , burçlara ilgi duymadığım halde simit sarayında kova burcu özelliklerini bana tek tek anlatan ve vay be kovaymışım! , meğer kova olmak kötü birşey değilmiş , gerçi galatasaraylı eski kaleci hayrettin'e yıllarca kova dediler ama o geçmişte kaldı dedirten güzel insan.ayriyeten en az giri silen moderatör olmasına karşın girilerimi uyarmadan silmekte tereddüt duymayan , moderatör. kova burcu faşist'i, aşk kovası kova böceği beni sürekli yeni birileriyle tanıştıran sevimli zat-ı muhterem 'kova burcu insanı öyle olmaz, böyle olur' diye bundan sonra karşısında olmaya and içtiğim arı modu Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük aşkböceği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız önümüzdeki günlerde * sözlüğe düşmesi beklenen yazar. en az giri silen mod.insaflı kimse.* ikide bir türkçemizi güzel kullanalım diye baskı yaratmaya çalışacak ,can sıkıntısına sebep olacak belki de beni utandırıp bunları yapmayacak yazar... gülben ergen'in bir şarkısında da adı geçen ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi