| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük bayanların araç kullanma teknikleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız öncelikle bayanlar alınmasın, kızmasın, gücenmesin, kim lan bu demesinler lütfen. bu teknikleri kullansınlar efendim. mesela sabahları erken kalkarlar, böyle makyajlarını yaparlar, güzelce giyinirler, parfümlerini sıkarlar... ve çıkarlar yola. efendim teknik dedik, dedik demesine ama nedir bu teknikler? armut piş ağzıma ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() öncelikle bayanlar alınmasın, kızmasın, gücenmesin, kim lan bu demesinler lütfen. bu teknikleri kullansınlar efendim. mesela sabahları erken kalkarlar, böyle makyajlarını yaparlar, güzelce giyinirler, parfümlerini sıkarlar... ve çıkarlar yola. efendim teknik dedik, dedik demesine ama nedir bu teknikler? armut piş ağzıma düş beklemeyin canım okuyun... araca biniş çok önemli mesela. kendine güvensiz bir kısım, daha binerken korkmaya başlar -ki bayanların genel özelliğidir bu korku içinde olmak-. binerler güzelce... koltuğu böyle direksiyona resmen yapıştırırlar... kaldırırlar iyice yukarı. evet evet.. yere 90 derecelik bir açıya getirirler koltuğu ve aracı çalıştırmak için hazır olurlar.. basarlar kontağa çalışır araç.. iki eliyle el frenini indirirler. aynalara üç dört defa bakarak yola koyulurlar... dönemeçlerde ve virajlarda öyle yavaşlarlar ki resmen kendilerini kasarlar. sanki kağnı sürüyorlar. çünkü iki elleriyle direksiyona hakimdirler. zoru sevdikleri için zoru başarmayı denerler.yavaş yavaş yavaş yavaş... başarırlar ama arkasındaki sürücü ne olacak? adam deliye döner.. daha ilk dönemeçte korna tepkisini burada alır hanımlarımız.... yoluna 40-50 ile sol şeritten devam ederken birden aklına evde unuttuğu cep telefonu gelir. frene sertçe basmasıyla birlikte gıyyykkkkkkk! diyerek araç durur. -sanki yürüyerek geri dönecek. telaşlandı tabiki...- o sıra düşüncelerle boğuşurken, arkasından yaklaşmakta olan aracı görmez! sol şeritte de olduğu için paaat!! arkadan vururlar.... sabaha bakın.. herkes felç durumda. tabii kaza yaptı diye sonlanır mı hikaye..aslaa! adamın tamponunun kırılma bedelini takdim eder. yoluna devam eder hanımımız. gider evine cep telefonunu alır. yola koyulur tekrardan. aaa o da ne kırmızı ışık.. yine sert bir duruşla aracımızı durdurur ve başlar beklemeye. geriye doğru sayan saniyeleri izler... 111, 110, 109 ... zamanını boş geçirmekten nefret eder birde. çıkarır çantasından envai çeşitteki makyaj malzemesini başlar rujunu tazelemeye. tabii, orta ayna neden ortadadır?? sürücüler daha rahat ruj sürebilsin makyaj yapabilsin vs vs.. burdaki tekniğe dikkat. sarı yanar yeşil yanar ne kulağı duyar korna seslerini, nede ışıkları gözü görür. dalmış hanımımız ne yapsın... o ara fark eder durumu çantasını bir güzel toplar.. işine doğru devam eder. sonuç.. rahat bir bayan. verem olmuş erkek sürücüler ve kilitlenmiş bir trafik. herkes işini yapsın! bırakın araç kullanmayı ne olur. yarışçı falan olacaksanız tamam da beceremiyorsunuz itiraf edin. lakin harika kullanan bayanlarımız da var ancak %99 u vasat. kime göre.. neye göre diyeceksin. bilhassa deneyimliyim. deneyimlerime göre. deli oluyorum lan!!! başkasının arabasına çarpmak, şoförlüğü öğreniyorum demektir. bayanlar öyle garip yaratıklardır ki, her şeyi farklı yaptıkları gibi araç kullanımında da oldukça değişiklik peşindedirler. mesela tanıdığım bütün hatunlar arabaya bindiklerinde sol ellerini sağ göğsünün altına koyar. sonra sağ ayağını debriyaja alır ve sol ayak bileğini sağ ayağına dolar. ağzıyla direksiyonu kavradıktan sonra atik bi hareketle sağ elini bacak arasından geçirerek ensesini kavrar. bunlar değişik tekniklerdir tabi. düğüm olurlar o ayrı. mesela erkekler arabadan anlamasalardı kornaya nereleriyle basarlardı sizce? allahtan sadece erkekler anlıyor bu araba işinden. yoksa kadınlar böyle teknikleri nasıl geliştirecekti? bu konuda yaptığım bir tespite göre, ki neredeyse hepsine bu tespitimden sonra sordum vallahi öyle dediler, kadınlar araba kullanırken arabanın ön kısmını görmeye çalışıyorlar, halbuki sürücü koltuğundan arabanın ön kısmını rahatlıkla görebilmek mümkün değildir. bu şekilde sürmeye çalıştıklarından sürekli bir tedirginlik hakim. rahat olmama sebepleri bundan büyük ihtimalle. yine de ehliyetim olmadığından bilemiyorum tabii. aslında bayanlar araç sürme konusunda o kadar beceriklidir fakat süslenmeyle uğraştıkları için çok iyi kullanamazlar. e tabi sağ eliyle dudağına ruj, sol eliyle gözüne rimel, sağ dirseği ile vitesi değiştirip sol dirseği ile de direksiyonu kontrol etmek muhakkak zor oluyor. tabi birde sürücü koltuğunda bacak bacak üstüne attığından tek ayakla hem gaz hem fren hem de debriyajı kontrol etmek epey bi zor. bunlardan dolayı kötü kullanıyorlar yoksa senden benden iyidirler. valla. ikinci vitesde araba kaldırma teknikleri vardırki, genlerindeki birşeylerin üzerinde zıplama alışkanlıklarını yerine getirebilsinler. sevgili bayanlar lütfen vitrinlere bakmak için soldan gitmeyiniz. ülkemizde araçlar yolların sağından gider sanırım önce bunu oturtursak çoğu problemin üstesinden geliriz Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük bayanların araç kullanma teknikleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız öncelikle bayanlar alınmasın, kızmasın, gücenmesin, kim lan bu demesinler lütfen. bu teknikleri kullansınlar efendim. mesela sabahları erken kalkarlar, böyle makyajlarını yaparlar, güzelce giyinirler, parfümlerini sıkarlar... ve çıkarlar yola. efendim teknik dedik, dedik demesine ama nedir bu teknikler? armut piş ağzıma ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi