| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük bencil Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yalnız kendini düşünen, kendi çıkarlarını herkesinkinden üstün tutan. hodbin olarak da bilinir. nil karaibrahimgil'in nil fm albümünden oldukça sevimli sözlere ve melodilere sahip parçası. uçar o kuşlar gibi çıkar yokuşlar gibi sanki biz saklanmışız onu bulmuşlar gibi sert basan tuşlar ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yalnız kendini düşünen, kendi çıkarlarını herkesinkinden üstün tutan. hodbin olarak da bilinir. nil karaibrahimgil'in nil fm albümünden oldukça sevimli sözlere ve melodilere sahip parçası. uçar o kuşlar gibi çıkar yokuşlar gibi sanki biz saklanmışız onu bulmuşlar gibi sert basan tuşlar gibi dik dik bakışlar gibi sanki biz hep yazmışız o bitmeyen kışlar gibi o bir bencil bencil o bencil bencil nedeni belli değil vuramazsın zincir o bir bencil ama yok onun hilesi o bir bencil ama yok onun iğnesi o bir bencil ama yok onun hilesi yok yok onun bişeysi yok gider o rüzgar gibi döner dalgalar gibi sanki biz hep dururken geçen zamanlar gibi sert basan tuşlar gibi dikdik bakışlar gibi biz ayakta uyurken geçen zamanlar gibi o bir bencil bencil ama evcil evcil nedeni belli değil vuramazsın zincir kendi kafasına göre takılan, aynı mantıkla gerçekleşen davranışları eleştirmekten geri kalmayan kimselere denir. şarkılar söyleniyor ben cilim diye,sen ben değilsin diye -zaten sen ben biz hiç olmadıkki- ben istifra etmeliyim gibi hissediyorum bir köşeye,ağlamaklı yüzüm,göz yaşlarım ıslatmış çehremi..ve kurtulmak istiyorum şarkılardan -ağıt gibi sanki beynimde-, sabır erdemdir derdin ey bilge adam sabırla dinliyorum şarkıları,sıkıyorum yumruklarımı, sımsıkı gözlerim kapalı..öksürmek bile serbest değil, sessizce ağlamak yakışırmış bize inceden yutkunmak bir de, mola niyetine..yaşlanmış, güzel yaşlanmış bir kadın sandıydım onu da değil yanılmışım, belki de hayat yanılsamadır derdin ya, en yakınımdaymış meğer yanılsama...sustum şimdi,sarılmak için çok geç- çok erken belki de ...en yasak öksürmek ama ben cilim ya öksürüyorum işte.. artık ayırmalıyız dedin yolları, sen, henüz gençsin ben yaşlı..ağır başım yetmemiş örtmeye kanımda genç akan kanımı, halbuki eskitmiştim ben onu itinayla,senle,onla..en çok benle eskitmiştim.. o da mı yanılsama? konuşmuyorum ben artık, sustum..halsizim..hep benden bahsediyorum sana-hiç dinlemedim ben seni,sen de dinlemezdin ya beni..öyle işte sen gittin,sen gidiyorsun ben cilim.. hep bana hep bana diye ortalıklarda gezen, her açıklamadan sonra kim diye sorduğunuzda ben! ben! ben! cevabını veren kendini dünya gören beni, seni, onu, bizi, sizi, onları umursamayan ve sadece ben diyerek yaşadığını sanan bir ruhtur. tüm kapılar onun için vardır, tüm ziller onun için çalar, tüm mutlulukları o hakediyordur. empatiden yoksun, evrenin merkezinde kendisi oldğunu düşünen, herşeyi ben merkezli düşünen, herşeye pragmatik yaklaşımla bakan insan.genelde herkes biraz bencildir. bencil insanların hayatta daha başarılı oldukları görülür bundan olayı kişisel gelişim kitaplarının bazıları bencilliği öğütler.diğergam insanlar daha mutludur bencil insanlardan.aşık olmak bazen bencilliği azaltabilir, çünkü uğrunda ölünebilecek, kendinden daha fazla önem verdiğin biri vardır artık... kendine yontmaktan haz almaktır... ardında bıraktığı can kırıkları na dönüp bakmayan... wilbur smith 'in courtney serisinden bir kitabın adı. w. shakespearenin çok güzel bir eseri bencil! ne zaman bu ithamla karşı karşıya kalsam çok üzülüyorum öfkeleniyorum. bu öfke ve üzüntünün nedeni haksızlığa uğradığıma inanmamdan. bu yargı benim önüme koyduğum doğrularla benim söylemimlerimle uyuşmuyor. kendi söylemlerimi yaşama çevirmeye çalışan bir insan olarak tanımlıyorum kendimi ama böyle bir yargıya maruz kalıyorsam bir problemin de olduğu açık. o zaman problem ne sorusuna yanıt bulmam gerekiyor. belki problem dediğim şeyi, kendimi doğru ifade edemiyor ve dolayısıyla anlaşılmıyor olmam diye belki de davranışlarımda bencilliği göremiyor olmam diye formülleştirmeliyim. günlerdir bu problemi çözümlemeye uğraşıyorum. sanırım kendime bir çıkış yoluda buldum: ben bencilliki -bugün kullanılan anlamıyla- etik olarak onaylamadığım dolayısıyla da kendime yakıştıramadığım bir davranış biçimi olarak algılıyorum. zaten, bu ithamlara yaptığım ilk savunlarım da maddiyata değer vermeyişim ve maddi kazanımlarımı kolaylıkla paylaşabilen bir insan olduğum üzerine kurmuştum. bu konuda tutarlı olmamın bencil olmadığım anlamına gelmediğinin ayırdına varmam ise biraz zamanımı aldı. duygusal yaşantımda ne kadar da bencil olduğumu farkedince öfkemin kaynağını yeniden düşünmeye başladım. itiraf etmeliyim ki bencilim! tek yürekli aşkları sürekli eleştirdiğim halde paylaşdım mı duygularımı karşımdakiyle? yüreğimde başlattım hep yüreğimde bitirdim. kendime çizdiğim çember içinde tutarlı yaşadım hep. oysa aşkta tutarlılık olmaz. kendimi yendim hep duygularımı öldürdüm hep. yüreğime bıçaklar saplayım kökünü kazıdım aşkımın. kendimle gurur duymuyorum mutlu değilim. acı çekmekten korktuğum için acılara boğdum kendimi. kaçtım aşkı yaşamaktan bu bencillik değil mi? bencil biriyim işte! bunun farkındayım ve kendimi kandıramıyorum da artık. bencil biriyim: ekmeğimi paylaşmadığım için herkesten çok kendimi düşündüğüm için değil acı çekmekten korkup duygularımı ortaya koymadığım için kendimi paylaşmadığım için. gerçekten ben korkmuyorum diyebilen var mı? insanların çoğunun kaybetmekten korktuğu için, sevmekten korktuğunu düşünüyorum.sevilmekten korkuyor kendisini sevilmeye layık görmediği için.düşünmekten korkuyor sorumluluklar alacağı için.konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için.duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için.yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için.unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için. ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için. w.shakespeare Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük bencil Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yalnız kendini düşünen, kendi çıkarlarını herkesinkinden üstün tutan. hodbin olarak da bilinir. nil karaibrahimgil'in nil fm albümünden oldukça sevimli sözlere ve melodilere sahip parçası. uçar o kuşlar gibi çıkar yokuşlar gibi sanki biz saklanmışız onu bulmuşlar gibi sert basan tuşlar ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi