14-01-2009, 04:50 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| bin arabama erci e şarkısı.
çaliştir motoru sıkı tut direksiyonu
bu benim arabam çabuk bitirir her yolu
trafik lambada geldik yanyana iki araba
güzel kız direksiyonda bakakaldim sana
lamba yeşil olmus senin gözlerine dalmışım
son gazla kaçtın seninle tanisamadim
fazla kafama takmadım arkadaşları çağırdım
buluşup takılaliım gezelim tozalım dedik
araba var mı
galiba yok
hiç önemli değil arabamda yer çok
atlayın arkaya ben hazirim vites takmaya
gaza basip da kilometreleri saymaya
yerine göre yavaş yavaş sürüyorum
diskonun önünde kızlari görüyorum
teker teker seçip arabaya atiyorum
zaman harcamadan yine gaza basiyorum
gel hadi takıl bize bin arabama
geziyoruz yolları müzik çaldıkça
bin arabama bin arabama bin
bum şak bum bum şak
arabanin içi diskotek gibi olacak
direksiyonu çeviriyorum sağ sol
sol sağ trafik çok düzenli burası almanya
hiç şasırma polis amca durdurursa
kontrolden sonra hemen yola devam gazla
çalıyor benim cep telefonum birden 'alo' ..
az bir zaman sonra birsen yanimda arabada
kısa eteği kalkti yukarıya oturunca
üç iki birsen beni delirten
arabanin içi koku sariyor parfümünden
günes batıyor heryer kırmızı ışık
yol devam ettikce vücutça yaklaştık
gel hadi takıl bize bin arabama
geziyoruz yolları müzik çaldıkça
bin arabama bin arabama bin
ben gaza basarsam senin araban yetişmez
böyle devam edersen yolun hiç bitmez
tekerleklen yolu ezip geçen
her yarışa katılırım ben seninle
önce geç yanıma güneşli havada
tur atmaya evet fors yapmaya
araba sürerken radyomu açarim ben
takarim kaseti 'erci e' den
ne güzel gezeriz beraber olunca
dolu araba erci e yine yolda
hafta sonunda bizi tutmaya kalkma
klibi için
ayrıca
edit :
chobanın uyarısı üzerine
sözler ilk kasetteki bin arabamaya ait, video ikinci kaset
http://www.youtube.com/...
demin shuffle gene karşıma çıkardı bu şarkıyı, yıllardır kafamı kurcalayan bir enteresanlık vardı hatırlattı iyi oldu.
bu şarkıda çalıyor benim cep telefonu birden aloov kısmında telefonda bir kız sesi şunları der hi erci this is birsen, i wanna take a ride with you where can i meet you, ok i'll be there soon. but hey dont make me wait. sonra devam eder az bir zaman sonra birsen yanımda arabada kısa etek kalktı yukarıya oturuncaaa, üç iki birsen beni delirten...
ulan arkadaşım, sen türksün, birsen türk, orası alamanya, siz neden ingilizce konuşuyorsunuz. neden? neden? neden? allahım migrenim tuttu gene. lanet olsun ercan ergün. senin yüzünden umut sarıkaya adamlarına döndüm ercan ergün. kahrolasın.
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |