Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

bir cinayet aracı olarak gözlük

Serbest Kürsü ve Sözlük bir cinayet aracı olarak gözlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız pek fazla uygulanmayan, ilki 1957 olmak üzereve en son 1977 yılında adam eyeman tarafından icra edilmiş ve literatüre 'eyeman shot' olarak geçmiş bir terimdir. isteyenler washington post'un arşivinden haziran 77 basımlı baskıları inceleyip cinayetin nasıl işlendiğini öğrenebilir. ama değişik kaynaklardan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

bir cinayet aracı olarak gözlük

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-01-2009, 04:50 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart bir cinayet aracı olarak gözlük

pek fazla uygulanmayan, ilki 1957 olmak üzereve en son 1977 yılında adam eyeman tarafından icra edilmiş ve literatüre 'eyeman shot' olarak geçmiş bir terimdir.

isteyenler washington post'un arşivinden haziran 77 basımlı baskıları inceleyip cinayetin nasıl işlendiğini öğrenebilir. ama değişik kaynaklardan edindiğim bilgilerle harmanlarsam bunları şunları söyleyebilirim size:



eyeman* kendi işinde sıradan bir vatandaştır. postacı olarak çalışmakta, evli bir çocuk babası, amerikan rüyasına inanan tipik bir amerikalı. anne ve babasını küçük yaşta bir trafik kazasında kaybetmiş, teyzesinin himayesinde büyümüş cinayet sonrası alınan sorgusunda belirttiği gibi çocukluk hayali olan postacılığı seçmiştir. çocukken postacıların başka dünyalardan gelen insanlar olduğunu düşünüyormuş.



öldürülen kadın ise yalnız başına yaşayan, bir barda çalışan, pam deathwoman'dır. adam sorgusunda pam'i öldürmesi için bir sebep bulunmadığını, sadece o anda neler olabileceğini görmek için bu cinayeti işlediğini belirtmiştir. sorgu esnasında son derece soğukkanlı, hatta neşeli olan bu adamın, psikolojik sorunlarının olabileceği düşünülmüş ama doktor kontrolünden sonra böyle bir ize rastlanmamıştır. gazetelerin bu cinayeti ve aklı başında bu katili manşet yapmalarından sonra bir infiale sebep olmuş, son derece sıradan insanların nasıl acımasız birer katil olabildikleri üzerine kafalar yorulmuş ve dahası cinayetin işlenişi biçimi insanları şaşırtmıştır. sonuçta cinayetler kesici ve delici aletlerle işlenir. kim birini öldürmek için gözlük kullansın ki!



cinayet anlattıklarına bakılırsa adam'ın tam olarak şu şekilde gerçekleşmiştir:

'' o gün işimin başındaydım, postaneden postalarımı aldım. jack o gün mazeritinden dolayı işe gelemeyecekti, benden de ricada bulunmuştu, onun postalarını da ben dağıtacaktım. o yüzden acele etmeliydim. kendiminkileri her zaman yaptığımdan daha hızlı bir şekilde dağıttım, ne kahve molası, ne öğle yemeği...

sonuncu evlerden biriydi, sanırım beyaz bir evdi. neredeyse akşam olmak üzereydi. çok yorulmuştum, bir de sıcak beni öldürüyordu. gözlüklerim burnuma yapışmış, beni rahatsız ediyordu. evin kapısına geldim, posta kutusu yoktu. bir mektup olmadığı için de kapı önüne bırakamazdım bize verilen talimatlar bu yöndeydi. zile bastım ama çalışmıyordu. kapıtı tıklattım, gözlüklerimi çıkardım, her ne kadar iyi göremesem de, durması beni daha çok rahatsız edecekti. kapıyı sabahlığıyla bir kız açtı. sanırım 25 lerindeydi. kahverengi, kıvırcık saçları vardı. yüzünü tam net göremedim, gözlerim biraz bozuktur. kendisine bir paket geldiğini ve posta kutusu olmadığı için bunu elden teslim etmek zorunda olduğumu, rahatsız ettiğim için özür dilediğimi söyledim. sesi uykuluydu, bu saatte uyuduğuna göre, gece çalışıyor diye düşündüm. ben işim bittiği zaman düşünebiliyorum, iş sırasında herhangi bir şey düşünmeme gerek yok çünkü düşünebilen biri postacı olamaz.

teşekkür etti, kapıyı kapatmak için hamle yaptığında, gözlüğü tutan elimin, iyi göremediğimden kapının kapanma hattından biraz içeride olması ve kapının kapanmak için itilmesiyle, düştü ve bir camı yerinden çıktı. ne yaptığını farkında değildi ne yaptınız diye ağlamaklı bir sesle haykırdım, yarı kapanmış kapıyı açtı, sanırım o anda bana baktı ve olayı anlamaya çalıştı. gözlüğümü kırdığını, bu şekilde evime dönemeyeceğimi, gözlerimin çok bozuk olduğunu ve birkaç şey daha söyledim. sanırım o anda içimde beliren his içeriye girme arzusuydu. bu his sanırım her zaman vardı bende. bir taşıyıcıydım, bir yerden gelenleri bir yere iletiyordum, görevim bu kadardı. acaba o evlerin içinde ne oluyordu, kimdi bu insanlar? bense sadece kapıya kadar gelebiliyordum, bana verilen yetki bu kadardı. ama görmek istediğimi biliyorum. özürler diledi benden, içeriye girmemi rica etti, bir çaresine bakacaktık.

ne yapacağını bilmiyordu, ben de sürekli söyleniyordum, sanırım onun kafasını karıştırıyordu ve daha çok ne yapacağını şaşırıyordu. elinden bir şey gelemeyeceğini anlayınca bana bir kahve ikram edebileceğini söyledi. o gün kahve içmemiştim ve bu bana iyi gelebilirdi. mutfağa gittim, gözlüğümü taktım ve tek gözümle etrafı inceledim. biraz eski püskü bir evdi benimkine nazaran. yaşanmak için değil de zaman geçirmek için:yemek,uyku vb

mutfakta kahveyle uğraşırken isminin pam olduğunu bağırdı ben de kendiminki söylemek istedim ama zaten biliyordu. yakamdaki rozete bakmış olmalı: posta dağıtıcısı adam eyeman

ismimi kevin olduğunu söyledim. sanırım telaşdan rozetime bakmamış olmalı, memnun olduğunu ve yaptığı sakarlık için çok üzgün olduğunu söyledi.

orada, o eski kanepede otururken her şeyi yapabileceğimi anladım. bu kadın benim kontrolümdeydi ve bu içime inanılmaz, son derece güçlü bir hisle doldurdu. sanki gözlüksüz de görebiliyordum. bir oyuncak gibi. çocukken hepimizin oyuncağı olmuştur, onlara istediğimizi yapabiliriz. ben de istediğimi yapabilirdim, kimse bilemezdi bunu, kimse karışamazdı bana. bu her gün yaşadıklarımdan çok farklı bir şeydi.

kız kardeşimin bir oyuncak ayısı vardı. şu her yeri yumuşak olup da her şekle girebilenlerden. o zaman da gözlüklerim vardı ben bu ayıya o gözlükleri takmayı, onu kendi yerime geçirmeye bayılırdım. onu karşıma alır konuşurdum, kendinle konuşmak gibi bir şey. ama kaza da o da öldü. özlüyorum sanırım ailemi. o da ailemizden biriydi.

bu kadın da bir oyuncak ayı gibi geldi bana, belki gözlüklerimi ona verip onunla da konuşabilirdim eski günlerdeki gibi. bana bildiklerini anlatırdı, ben de ona ben olmak nasıl bir şey diye sorardım. ama daha farklıydı çocukluğumdakinden. bu sefer daha güçlüydü ve ben buna hakim olamıyordum.

mutfaktan elinde iki kahve fincanıyla geldiğinde onu öldürebileceğimi anladım. masumdu, kendi başınaydı ve içimdeki güç ona hakim olmak, ona bir şeyleri kanıtlamak istiyordu.

kahveleri içtikten sonra teşekkür ettim, iyi geldiğini, gözlüğümün bu haliyle de eve gidebileceğimi söyledim.

yine özürler diledi, çok üzüldüğünü, istmeden olduğunu, kapının çalınmasıyla uyandığını, pek falz kişinin kapısını çalmadığı için şaşırdığını, uykulu halini de hesaba katmam gerktiğini ve bunun gibi şeyler söyledi.şurası açık ki o konuştukça içimdeki his daha kuvvbetleniyor, hemen oracıkta onun boğazına sarılıp boğmak geliyordu. hayır ona kin beslediğimden değil, sadece ona her şeyi yapabileceğimi bilmemden kaynaklanıyor bu.

gitmek için izin istedim. bir kahve daha içmek isteyip istemediğimi sordu. canım istemiyordu ama kalmam gerektiğini düşündüm orada ve evet dedim. yeni kahveleri almak için gittiğinde mutfağa her şey tamamşanmıştı zihnimde. elimdeki gözlüğün ufak, çaba gerektirmeyen bir darbeyle diğer camını çıkarttım yerinden, sonra onu sıkarak, yamulttum, ona istediğim şekli verdim. bir bıçak gibiydi, ya da demir bir tel. ete sağlandığı zaman onu parçalayabilecek kadar güçlü.

kahveleri getirip de karşıma oturduğunda, hemen bacağımın yanına indirdiğimde eskigözlük ona saplanmak için hazırdı. güzel dişleri vardı sanırım. kendinden bahsetmeye başladığında onu dinliyordum ve bir anda, o anın geldiğini anlamıştım...

ne olduğunu bile anlamadı, olduğu yerde biraz titredi, üzerime kan sıçramamıştı, sanırım temiz gördüm işimi. hiçbir şeyi bozmamalıydım ve öylece çıktım oradan.

eve vardığımda karım gözlüğüme ne olduğunu, bu halde nasıl gelebildiğimi sordu? ben de beni bir arkadaşımın bıraktığını, bir kaza sonucu gözlüğümün kırıldığını söyledim.''



3 gün sonra bulunabilmiş ceset. bir komşusunun kadının evine gelmesiyle ortaya çıktı. daha sonra da polisin aldığı parmak izler, masanın üzerinde duran açılmamış paket, cinayet aleti olan gözlük vs sonunda adam eyeman' a kadar geldi. o ise bu sürede işine devam etmiş ve postalarını dağıtmıştı.



kimse tam olarak ne olduğunu anlayamadı.neden olmuştu, normal bir hayatı olan bir adam nasıl olup da acımasız bir katil olmuş ve hiç pişmanlık sergilememişti?



adam eyeman 1977 sonbaharında elektrikli sandalyeyle idam edildi.



tuke: stone cold



her ne kadar ukteci ukteyi palanthasera postalamışsa da ben bir şeyler konduruvereyim dedim.



asabiyken bir hışım gözlük takıp kafasını gözünü çizenler düşünüldüğünde :

.















-------------spoiler-------------



the godfather part 3 filminde calo'nun corleone ailesi adına don luchessi'yi öldürdüğü sahnede cinayet aracı olarak gözlük kullanır. hem de maktulün gözlüğünü.



--------------spoiler------------









Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


bir cinayet aracı olarak gözlük

Serbest Kürsü ve Sözlük bir cinayet aracı olarak gözlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız pek fazla uygulanmayan, ilki 1957 olmak üzereve en son 1977 yılında adam eyeman tarafından icra edilmiş ve literatüre 'eyeman shot' olarak geçmiş bir terimdir. isteyenler washington post'un arşivinden haziran 77 basımlı baskıları inceleyip cinayetin nasıl işlendiğini öğrenebilir. ama değişik kaynaklardan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.