| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük bir bilim adamının romanı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız oğuz atay'ın hocası mustafa inan'ı anlattığı türkçe dersi hocam yüzünden okuduğum gereğinden fazla övgü yapıldığını düşündüğüm kitap birazdan gireceğim sınavın temelini oluşturacak kitap.sanki biraz türk filmi havası varmış gibi geldi bana.ayrıca oğuz atay'a bu kitabı yazdıran matematikçi kitabı pek de ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() oğuz atay'ın hocası mustafa inan'ı anlattığı türkçe dersi hocam yüzünden okuduğum gereğinden fazla övgü yapıldığını düşündüğüm kitap birazdan gireceğim sınavın temelini oluşturacak kitap.sanki biraz türk filmi havası varmış gibi geldi bana.ayrıca oğuz atay'a bu kitabı yazdıran matematikçi kitabı pek de beğenmemiştir. bu kitabı tutunamayanlar ve tehlikeli oyunları okuduktan sonra almıştım.yıllardan 1998ti. fakat uzunca bir süre okumadan rafta bıraktım. sonra türkçe dersini necla algandan alan her insan gibi bu kitabı okudum. açıkçası nasıl eylembilimin akademik çevrelerde hoş karşılanmayacağını düşünmüşsem, bu kitabın da aynı sonu paylaşacağını düşündüm okurken. üniversitedeki uyuşuk, araştırma yapmayan ve öğretme hevesi olmayan profesörlerin nasıl hoşuna gidebilir bu kitap? üstelik bir şeyler yapmak isteyen kişilerin nasıl bir engelle karşılaşacağını da anlatıyor sistem içerisinde. hocaların pohpohlamaları ve sınav sistemi içerisinde üst sıralarda yer alan bir üniversitede okuduklarını düşünmeleri nedeniyle kendini beğenmiş tavırlar içerisinde bulunan öğrencilerin de iç yüzlerini ortaya çıkaran bir kitabın nasıl olur da öğrenciler arasında tutulacağını düşünebilirim? doğu-batı çelişkisi ve farklılığının ortaya konulduğu ve doğunun uyuşukluğu ile, hayalini kurduğumuz bir yaşam standardını asla tutturamayacağımızı türk toplumuna açıkça söyleyen bir kitabın nasıl olur da benimsenebileceğini düşünebilirim? zaten mustafa inan hakkında biyografi yazacak kadar bilgi yokken yazılabilecek en güzel eseri vermiştir oğuz atay. başkaları bu işi yapmaya kalkışsaydı, kitap 50 sayfadan öteye gitmezdi belki. sonuç: oğuz atayın istediği kitabın göklere çıkarılması değil, başımızı önümüze eğip derinlemesine düşünmemizdir aslında bende acı ve hasrete karşı müthiş bir mukavemet olduğunu tahmin ediyorum. belki bu düşüncemde aldanıyorum. belki bunu marazi bir ruhun kararsızlıkları olarak telakki edeceksin... bilmiyorum belki de öyle... sen çok iyisin, açıksın... dünyada bundan daha mesut birşey tasavvur edemiyorum. zaten bu büyük alemde kendimizi ayrı ayrı düşünecek olsak mutlak değerimiz sanki nedir... eğer birimizin bir kıymeti varsa, o da diğerinin ona verdiği değerdir... aşk muhakkak derin bir dostlukla başlar. seni bilmeden ve tanımadan önce de ben daima sevdim. fuzulî'nin dediği gibi bende ezelden beri aşk istidadı var. daima kalbimde bir ateş vardı. öyle muayyen birşey yoktu, yalnız daima içli idim. s.15) itüde okuyan herkesin okuması gereken kitap. oğuz atay'a bu kitabı yazmasını teklif eden tübitaktır. mustafa inan'ın öğrencisi, hatta sevdiği bir öğrencisi olması ve edebiyatla ilgilenmesi neticesinde bu iş için atay seçilmiştir. atay başta çok sevinir. çünkü hocasını çok sevmektedir. büyük bir hevesle araştırmalarına başlar. ancak karşısına çıkan tabloda bazı kusurlar olduğunu görür. örneğin mustafa inan mason olduğu için ve başka sebeplerden ötürü bilgisini, bilimini tam bir bilimadamı hassasiyetiyle yerine getirememiştir. atay, bundan çok rahatsız olur. bulduğu tüm verileri kitaba almayı planlar. amacı mustafa inan gibi bir bilim adamı dahi bu hataları yapıyorsa ortada bir yanlışlık var demektir ve bu yanlışlığın düzeltilmesi için de kusurusz gibi görünen bu kişiyi eksikleriyle bir bütün halinde anlatmaktır. amma velakin, mustafa inanın eşi jale inan, oğuz atay'ın yazdıklarına çok fazla müdahale eder. mustafa inanın olumsuz sayılabilecek yönlerinin anlatıldığı kısımları çıkarmasını ister. atay başta diretse de tübitak'ın da araya girmesiyle söz konusu bölümler kitaptan çıkartılır. hatta bir ara aty bu kitabı yazmaktan da vazgeçer gibi olur ama neden yazdığını şimdi hatırlamıyorum. unuttum napiyim. çok merak eden olursa sizi şöyle alalım: ben buradayım... Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük bir bilim adamının romanı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız oğuz atay'ın hocası mustafa inan'ı anlattığı türkçe dersi hocam yüzünden okuduğum gereğinden fazla övgü yapıldığını düşündüğüm kitap birazdan gireceğim sınavın temelini oluşturacak kitap.sanki biraz türk filmi havası varmış gibi geldi bana.ayrıca oğuz atay'a bu kitabı yazdıran matematikçi kitabı pek de ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi