Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

bulvar gazetesi en yakışıklı erkek yarışması

Serbest Kürsü ve Sözlük bulvar gazetesi en yakışıklı erkek yarışması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok zor karara varılmıştır muhtemel diyen düşündürten yarışma. özellikle 5. adayın sahip olduğu potansiyel tecavüzcü coşkun duruşundan dolayı, yine potansiyel bir bulvar okuyucusu olduğu gün gibi aşikar olan o adam için ne düşündüler merak ediyorum. 6 numaralı adayda bi sakatlık ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

bulvar gazetesi en yakışıklı erkek yarışması

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-01-2009, 05:12 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart bulvar gazetesi en yakışıklı erkek yarışması

çok zor karara varılmıştır muhtemel diyen düşündürten yarışma. özellikle 5. adayın sahip olduğu potansiyel tecavüzcü coşkun duruşundan dolayı, yine potansiyel bir bulvar okuyucusu olduğu gün gibi aşikar olan o adam için ne düşündüler merak ediyorum.

6 numaralı adayda bi sakatlık sezdim böle tercihleri netleşmemiş gibisinden bi görüntü veriyo etrafına.

5 numaralı aday şaşkındır fena halde şaşkın. ilk defa fotograf çektirdiğini sanıyorum.

2 numarada da abramovic' in bir benzerini görüyoruz sayın seyirciler. o ne masumluktur ayrıca

gece gece yarılmama uykumun açılmasına sebep olan yarışma olsa gerek.favorim 8 numaralı adaydır.sonuçları merak etmiyor değilim.

gerçek kesit adlı televizyon programındaki oyunculara benzeyen insanların katıldığı , bir numaralı adayın şahin k'yı andırdığı yarışma.

4 numaralı adayın mühürlü fotoğraf ile katıldığı yarışma.

kanımca 6 numara bu yarışmayla kalmamıştır alıp başını yürümüş gitmiştir..best model,en seksi erkek yarışmaları derken artık yeni bir dizi projesine de hazırlanmaya başlamıştır..

6 numara ftw*

3 ve 7 numaraların domates vs. bir çok ödülü rahatça toplayacağı yarışmadır. 5 numara ise herhngi bir kontrol merkezinde müdürlüğe yükselme potansiyeline sahiptir. sadece jüri kimdir, onu bilmek isteriz.

evet sayın seyirciler.. bulvar gazetesinin düzenlediği bir abazanlar yarışıyor programına hoşgeldiniz.. bu gece bize başvuran erkek adaylar arasında en abazanını pardon yakışıklısını seçeceğiz. eminim jüri üyelerimiz adaylar arasından seçim yaparken çok zorlanacaklar.. önce adayları tanıyalım:



http://img106.imageshack.us/...



1 numara: yarışmaya istanbul'dan katılıyor.. pos bıyığının kendisi için büyük avantaj olduğunu düşünüyor. istanbullu olmanın getirdiği asalet, bize gönderdiği fotoğrafın her pikselinden fışkırıyor. beyaz gömlek üzerine taktığı kravatı ona çok yakışmış.. kravat bağlama stili ise fatih terim'in stiline tamamen ters. kendisi kravatı düğüm yapmayı tercih etmiş. kaşlarının gürlüğü onu çok karizmatik yapıyor.. evet 1 numaralı adayımızı destekliyorsanız 1 yazıp 3331'e gönderin..



2 numara: yarışmaya bandırma'dan katılıyor.. bandırma'nın havası suyu yaramış sayın seyirciler kendisine.. gayet alımlı ve çekici bir ifadesi var. bakışlardaki anlam, dudakların sımsıkı duruşuyla bütünleşiyor ve adeta şu sözleri haykırıyor bize: bedenimi ele geçirebilirsiniz ama ruhumu asla.. eğer siz de adayım 2 numara diyorsanız 2 yazıp 3331'e gönderin..



3 numara: yarışmaya izmir'den katılıyor.. izmir'in çıkardığı nice güzellere nazire yaparcasına en güzeli en yakışıklısı benim diye bağarıyor. yüzündeki alaycı gülümsemenin nedeni de o zaten. kulaklarının kendisini diğer yarışmacılardan ayıran en önemli faktör olduğunu belirtmiş. kendisi reklam sektöründe çalıştığı için avantajı olduğunu düşünüyor. saç ektirme firmalarının kataloglarında akıllara ilk gelen isim ve bu sektörde baya tanınmış bir insan. kıyafet seçimiyle de ne kadar kendine güvendiğini görüyoruz. ekose gömleğinin ilk düğmelerinin açık olması ve ordan atletinin görülmesi, bu alemin kralıyım, benden iyisini mi bulacaksınız diyerek diğer yarışmacılara gözdağı veriyor. 3 numara rulez diyorsanız yapmanız gereken tek şey 3 yazıp 3331'e mesaj yollamak..



4 numara: yarışmamıza tekirdağ'dan katılıyor. bütün trakyanın desteğine ihtiyacı olduğunu söylüyor ve oy istiyor. saçların sağa yatık olması, kıyafet seçimi ve bakışlardaki anlamsızlık, uzun yıllar boyunca bir devlet dairesinde memur olarak görev yaptığını ve masasındaki dağ gibi dosyalara bakarken dosyaların arasında gazetemizi görüp bu yarışmaya katılma fikrini benimsediğini görüyoruz. masadan kalkıp fotoğrafçıya koşmuş, fotoğrafçının beyfendi keşke gözlerinizi de getirseydiniz, bakışlarda anlam kalmamış tepkisine rağmen çek kardeşim adamı hsta etme diyerek yarışmamıza katılma konusundaki azmini göstermiştir. bu arada sayın seyirciler, adayımızın yarışmamız için kullandığı fotoğrafı bilimum kimliklerinde de kullandığını görüyoruz. kendisi ufak bir karışıklık sonucunda nüfus cüzdanına yapıştırdığı resmi yollamış bize.. olsun.. eğer yılın safı pardon abazanı olarak 4 numarayı destekliyorsanız 4 yazıp 3331'e yollayın..



5 numara: adayımız biraz heyecanlı sayın seyirciler. kendisi daha önce aynaya baktıktan sonra yaşadığı şoku daha atlatamamış olacak ki fotoğraf çekerken dehşet içindeki ifadesini gizleyememiş. yarışmanın getirdiği heyecan ve aynada kendisini görmenin getirdiği dehşet, gözlerinde can bulmuş. her ne kadar heyecanının kendisi için bir dezavantaj olduğunu belirtmişse de kendinden emin duruşu sayesinde jürinin oylarını toplayacağını düşünüyor. benim sapım bu, aradığım erkek.. erkekiiiim diyorsanız 5 yazıp 3331'e yollayın..



6 numara: yarışmamızın en iddialı yarışmacısı. gönüllerde taht kurmaya aday.. saçlar, verdiği pozun mükemmelliği kendisini diğer yarışmacılardan 3-4 gömlek üstün kılıyor. kaşların sanki alınmışçasına düzenli olması, gözlerdeki doğal, kendinden sürme çekilmiş hava.. harika.. kendisi bize yarışmaya katıldığı ili belirtmemiş, bunun nedeni olarak sadece tek bir ilin değil tüm türkiye'nin ibnelerinin oy potansiyeline göz koymasıymış. saygıyla karşılıyoruz. yarışmamızın en şuh erkeğinin birinci olmasını istiyorsanız 6 yazıp 3331'e mesaj yollayın..



7 numara: işte yarışmamızın karadenizlisi.. karadeniz dayanışmasının örneğini sergileyip yarışmayı birinci tamamlamak istiyor. rize'nin bağrından gelen yarışmacımız buram buram karadeniz kokmakta.. gerek burnun o eşsiz formu gerek bıyığın ve saçın uyumu. mükemmeliyetçiliği her halinden okunuyor. biraz asabi görünmekle beraber bunun nedeninin yarışmaya tek aday olarak geleceğini zannetmesi ve karşısında 7 aday daha görünce vuracağum ula hepinizu diye bağırarak tabancayla peşlerinden koşmasıdır. kendisini hamsili pilavla ikna ettik. şimdi mutlu.. eğer karadeniz forever diyorsanız 7 yazıp 3331'e yollayın..



8 numara: ve geldik son adaya.. mahallemizin delikanlısı formu ile bülbül ballıses formu arasında gidip gelen bir aday.. hem bir anda kavgaya karışabilecek hem de 1970'lerden türküler albümüne kapak resmi olarak kullanılabilecek pozları var. en büyük avantajı bıyıkları.. yıllarca o bıyıkların şeklinin son haline gelmesi için çalışmış ve bunu başarınca yarışmamıza katılmaya karar vermiş. en büyük rakiplerinin 6 numara ve 7 numara olduğunu söylüyor. yarışmayı kazanırsa kasımpaşalı bülo sahne adıyla maksim gazinosunda assolist olarak çıkmak istediğini belirtmiş. heeyoo hehehehe işte gönüllerin yıldızıı, 8 numaraaaaa diye bağırıyorsanız 8 yazıp 3331'e göndermeniz yeterli..



adaylarımızı tanıdık sayın seyirciler.. işte jürimiz:

şimdi kısa bir reklam arası veriyoruz.. lütfen bizden ayrılmayın..

adaylar ile tanışabilmek için feysbuk yollarında araştırmalar yaptığım, ama sonucun olumsuz çıktığı güzel bir yarışmadır.

+ evet sayın seyirciler, adaylar catwalk yürüyüşünü tamamladı, şimdi söz sırası jüride, ilk önce gündüz gazetesi yazarlarından sözü öcal bey alıyor.



- adaylar müthiş, 3 numara tam bir beybifeys, ahhahaaaa



+ güzel bi konuşmaydı öcal bey'den, şimdi de bülent askersoy hanımı dinleyelim.



*heyet-i umumiye adına söylemek isterim ki şeş nümerolü müsabakacının, haleti ruhiyesi beni derinden etkiledi. hulku temsil eden, hepimiz gibi birisi. sesi de güzel çocuğun.[ arkadan gelen zart, zurt sesler]



+ hediye bey, sizin de görüşlerinizi alalım, rejiden işaret geldi, reklam gireceğiz.



_ bunların hepsi çok yakışıklı çocuklar ayol, gelin sizle beraber alemlere akalım, 8 numaralı murat kız arkadaşın var mı senin? çok gönül yakmışındır sen...



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« bundesliga | buluş »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


bulvar gazetesi en yakışıklı erkek yarışması

Serbest Kürsü ve Sözlük bulvar gazetesi en yakışıklı erkek yarışması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok zor karara varılmıştır muhtemel diyen düşündürten yarışma. özellikle 5. adayın sahip olduğu potansiyel tecavüzcü coşkun duruşundan dolayı, yine potansiyel bir bulvar okuyucusu olduğu gün gibi aşikar olan o adam için ne düşündüler merak ediyorum. 6 numaralı adayda bi sakatlık ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.