| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük saat soracak kiside nitelik aramak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * şu güne kadar farkında olmadığım bir özelliğimmiş, kadıköy'den vcdlerimi almış beni evime götürecek araca doğru yürürken aklıma dank ediverdi. gerçekten de eğer birine saat sorma ihtiyacı duyuyorsam ve bu kişi karşıdan bana doğru yürümekteyse önce düşünüp uzunca bir süre ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * şu güne kadar farkında olmadığım bir özelliğimmiş, kadıköy'den vcdlerimi almış beni evime götürecek araca doğru yürürken aklıma dank ediverdi. gerçekten de eğer birine saat sorma ihtiyacı duyuyorsam ve bu kişi karşıdan bana doğru yürümekteyse önce düşünüp uzunca bir süre * süzdükten sonra "pardon saatiniz var mı acaba?" diye sorabiliyormuşum. biraz daha derinlere inip kime sorup kime soramayacağımı da araştırdım sizin için: ilk sırayı karşı cins mensupları * alıyor. hepimizce bilinen bir şey vardır ki bir kıza saatini sorarak muhabbet kurmaya çalışmak gelmiş geçmiş en geçersiz yollardan biri olsa da en çok kullanılanlarındandır. medeni cesaret istemez, aksi bir durum söz konusu olursa ayp karşılanmaz. bu nedenden ötürü bir asılma intibası uyandırmamak amacı ile hanım kızlarımıza saat soramıyorum, aklıma şu diyalog geliveriyor:* - pardon bayan saatiniz var mıydı? - hayır - alırız ikinci sırayı yaşlılar alıyor. kesinlikle hor görmek gibi algılanmasın bu ama nedense yaşlılara da saat soramayan bir yapım var şahsen. öyle bir duyguya kapılıyorum ki sanki ben sorduktan sonra gözleri iyi göremediğinden önce bir durup bakacak, olmadı biraz daha yaklaştıracak, olmadı kolunu uzatıp gözüme sokarak "al sen bak genç kişi" diyecek. saat sormak acele bir iştir, hiç durmaksızın yürür bir halde yapmak gerekir. gözünüze sokulan saatli bir kol sizi yavaşlatır, günlük yaşamın ritminden alıkoyar. son sırada da sakallı ve dövmeli, sert mizaçlı ağabeyler geliyor. onlara sorsam her an "hassiktir lan, sen kimsin bana saat soracak" cevabını alacakmış gibi hissediyorum kendimi, korkuyorum. işin ucunda dayak yemek/atmak olunca böylesine çekingen bir birey oluveriyorum. aslında biliyorum ki kafa göz girişsem mutlaka alt ederim, ama olmuyor. son olarak yukarıda saydığım kriterler dışındaki herkese sorabiliyorum sanırım. velhasıl saat sormak zor bir görevdir, her babayiğidin harcı değildir bana göre. Kaynak: EkşiSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük saat soracak kiside nitelik aramak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * şu güne kadar farkında olmadığım bir özelliğimmiş, kadıköy'den vcdlerimi almış beni evime götürecek araca doğru yürürken aklıma dank ediverdi. gerçekten de eğer birine saat sorma ihtiyacı duyuyorsam ve bu kişi karşıdan bana doğru yürümekteyse önce düşünüp uzunca bir süre ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi